Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy maşallahhh Ne güzel geçirmiş öyle, rabbim hepimize kolay gebelik kolay doğum nasip etsin inşallah kuzum benim Ayy evet sorma valla bekleyiş hep var cumartesi tekrar gidicez kese için ne kadar büyüdü diye sonra kalp atışına çağırıcak inşallah İkiz olup olmadığı da 8. ya da 9. haftaya kadar %100 netleşir ultrasonda dedi hoca

Ek olarak biri kız biri erkek olunca tüm güzellikler onu buldu sahi,maşallah cook
İnşallah cumartesiye gayet büyümüş bir halde ve içinde oluşan yapılarla görürsünüz tatlisiim8.haftaya da surda bir şey kalmadı diyelim Zaman hızlı geçiyor bana ya,sana da öyle olsun inşallah fıstığım

Amin bebeğim amin tek derdim o şu an, inşallah sağlıklıdır Cumartesiyi zor getiririm şimdi

Yok canim ya ben arkadasin ikiz olma ihtimali varmis grubumuzun ilk ikizleri olur demek istedim bizde teyzeleri oldugumuz icin bizim ikizler dedim. Benim tek keske ikiz olsaydi ama degil kizim omucak insallah
Prenses gelecek hoş gelecek ya kız bebişleri çok tatlı oluyor geçen arkadaşımın da kızı oldu bal kaymak maşallah

Kuzuuuum O kadar minikti kii yeni oluşmuş zaten, bizim gittiğimiz gün yeni görünür hale gelmiş Amin bebeğim amiiin İkiz ihtimali bizi azcık korkuttu yalan yok ama anası yesin onları
Günaydın canım senin değerlerin nasıl artmıştı banada dün acildeki doktorda ikiz üçüz olabilir bekleyin dedi ama nedense bana normal geliyor artışlar sanki çok olsa biranda değerin uçması lazım diye düşünüyorum

Günaydın kuzum..

29 mart 9,08
31 mart 60,58
4 nisan 815,2

Valla bende sanmıyorum ikizlerim olsun ama doktor daha kan vermene gerek yok bundan sonrası ultrason demişti şu an kaç bilmiyorum. 6 nisan doktorumun tahminine göre 2000 lerdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…