- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Küçücükte olsa keseyi görünce içim biraz olsun rahatladı kuzumhadi gözün aydın canım benim artık rahatla ve bebişine odaklan
Ayy maşallahhhKuzenim ikiz gebelik yaşadı,şuan 1 yaşında bebisler.hamileligi 12 kilo alarak tamamladi,normal doğum yaptı gibi gibi güzel şeylere şahit olduk onunla.ikizse de senin bebisler inşallah sürecin kolay olur canım tatlisim
Heyecanlı bekleyisimiz devam edicek yanii
yanlış değil canım gayet net görünüyor hadi hayırlı olsun darısı başımıza inşallah aminnnGünaydın kızlar adetim 11 Nisan test yaptım benim gördüğümü sizde görüyormusunuz
Ek olarak biri kız biri erkek olunca tüm güzellikler onu buldu sahi,maşallah cookAyy maşallahhhNe güzel geçirmiş öyle, rabbim hepimize kolay gebelik kolay doğum nasip etsin inşallah kuzum benim Ayy evet sorma valla bekleyiş hep var cumartesi tekrar gidicez kese için ne kadar büyüdü diye sonra kalp atışına çağırıcak inşallah İkiz olup olmadığı da 8. ya da 9. haftaya kadar %100 netleşir ultrasonda dedi hoca
aminnn canım benim Allah razı olsunKüçücükte olsa keseyi görünce içim biraz olsun rahatladı kuzumDarısı senin de başına inşalllahhh hep duamdasın
Amin canım insallahyanlış değil canım gayet net görünüyor hadi hayırlı olsun darısı başımıza inşallah aminnn
Amin bebeğim amin tek derdim o şu an, inşallah sağlıklıdırEk olarak biri kız biri erkek olunca tüm güzellikler onu buldu sahi,maşallah cook
İnşallah cumartesiye gayet büyümüş bir halde ve içinde oluşan yapılarla görürsünüz tatlisiim8.haftaya da surda bir şey kalmadı diyelim Zaman hızlı geçiyor bana ya,sana da öyle olsun inşallah fıstığım
Prenses gelecek hoş gelecekYok canim ya ben arkadasin ikiz olma ihtimali varmis grubumuzun ilk ikizleri olur demek istedim bizde teyzeleri oldugumuz icin bizim ikizler dedim. Benim tek keske ikiz olsaydi ama degil kizim omucak insallah
uyuyordur yineeeKızlar Ece'den haberi olan yok mu? Nerde bu kız?
Günaydın canım senin değerlerin nasıl artmıştı banada dün acildeki doktorda ikiz üçüz olabilir bekleyin dedi ama nedense bana normal geliyor artışlar sanki çok olsa biranda değerin uçması lazım diye düşünüyorumKuzuuuumO kadar minikti kii yeni oluşmuş zaten, bizim gittiğimiz gün yeni görünür hale gelmiş Amin bebeğim amiiin İkiz ihtimali bizi azcık korkuttu yalan yok ama anası yesin onları
Kız çalışmıyo mu bu hatunuyuyordur yineee
Hadi inşallah cikarAsistan direk Beta için kan alımına yönlendirdi 1 de sonuç çıkıcak ona göre bişi yapcek heralde
Günaydın kuzum..Günaydın canım senin değerlerin nasıl artmıştı banada dün acildeki doktorda ikiz üçüz olabilir bekleyin dedi ama nedense bana normal geliyor artışlar sanki çok olsa biranda değerin uçması lazım diye düşünüyorum
hala olmamıştı haftasonu oldumu bilmiyorum.Kız çalışmıyo mu bu hatunRegl oldu mu o?
Ayyy ceylo tam öğle molasından döndüğüm saat, heyecanla gelcem. kız hadi inşallahhhh güzel haber verAsistan direk Beta için kan alımına yönlendirdi 1 de sonuç çıkıcak ona göre bişi yapcek heralde
hadi inşalalhh yaaaa bakalım ne dicek doktorrrAsistan direk Beta için kan alımına yönlendirdi 1 de sonuç çıkıcak ona göre bişi yapcek heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?