Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin değerler benden hızlı artış yine kuzum
1 Nisan 31
3 Nisan 104
5 Nisan 307
7 Nisan 920 son değer acilde yapıldı öncekinden 36 saat sonra oldu diğerleri arasında hep 48 saat var ritmik bir üçe katlama var bende

Evet artıyor valla şu an kaç bilmiyorum bakmaya da korkuyorum Seninkiler aynen hep 3

Benimkiler uçuyorlar ama ben yine de sanmıyorum ki ikiz olsun

Evet artıyor valla şu an kaç bilmiyorum bakmaya da korkuyorum Seninkiler aynen hep 3

Benimkiler uçuyorlar ama ben yine de sanmıyorum ki ikiz olsun
Olmaz olmaz deme hiç
Olmaz olmaz sevgilim
Zaman neler gösterir
Belli olmaz sevgilim
Sana şarkılar söyleyesim geldi valla ikiz ne kadar korkutsada insanın bir tarafı istiyor

Olmaz olmaz deme hiç
Olmaz olmaz sevgilim
Zaman neler gösterir
Belli olmaz sevgilim
Sana şarkılar söyleyesim geldi valla ikiz ne kadar korkutsada insanın bir tarafı istiyor
Ya aynı bende öyleyim bi tarafım deli gibi korkuyor, bi tarafım nasıl istiyor 60'tan 800e çıkması doktora bunu düşündürttü büyük ihtimal.. Benim daha öğrenmeme var geç döllendi ya, senin ne zaman netleşicek

Benimkide erken döllendi kuzu yarın pıhtılaşma iğnem için gidecem yine üçe katlamışsa 2700 ü bulur ki ikiye bile katlarda 1800 oluyor değerim ve tekse görülür diye düşünüyorum
Ama ikiz için netlik en son 10.haftada belli olurmuş yani varsa bile öğrenemeyebiliriz

Kuzum ben cumartesi günü 2000lerdeyken vajinal baktırdım çok çok minikte olsa gördük, rahim içi kalınlığa falan da bakıldı. Bence de görünür yani. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bebeğimizle ya da bebeklerimizle

Canım yazıyı ben mi yanlış yazdım senmi yanlış anladın anlamadım bi arkadaş vardı 14 gün gecikmiş ona yazdım galiba ben yada yanlışlıkla sana yolladim anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…