- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Bende öyle iş istiyomhala olmamıştı haftasonu oldumu bilmiyorum.
geçen günde çalışırken uyudu yatıp hasta yok diye
uyumuştur yine
1609ece kız tavukkkk nerdesin
Senin değerler benden hızlı artış yine kuzumGünaydın kuzum..
29 mart 9,08
31 mart 60,58
4 nisan 815,2
Valla bende sanmıyorum ikizlerim olsun ama doktor daha kan vermene gerek yok bundan sonrası ultrason demişti şu an kaç bilmiyorum. 6 nisan doktorumun tahminine göre 2000 lerdeydi
Ayyy ceylo tam öğle molasından döndüğüm saat, heyecanla gelcem. kız hadi inşallahhhh güzel haber ver
İnşallah çıkar ama benim umudum kaçtı gibihadi inşalalhh yaaaa bakalım ne dicek doktorrr
Güzel haber verirsin inşallah canımİnşallah çıkar ama benim umudum kaçtı gibiara ara batma giriyor akıntıda devam ama hiissiyat yok
Olumsuz okursa brnde denicem bu aybende ovu yaptım ilk defa kızlarrrr ve bu çizgiye lh testinde bile olsa görmek ne hoş
hergün yapcam bakalım nasıl olsa 30 tane
Evet artıyor valla şu an kaç bilmiyorum bakmaya da korkuyorumSenin değerler benden hızlı artış yine kuzum
1 Nisan 31
3 Nisan 104
5 Nisan 307
7 Nisan 920 son değer acilde yapıldı öncekinden 36 saat sonra oldu diğerleri arasında hep 48 saat var ritmik bir üçe katlama var bende
Canı sağlıkla gelsin inşallah bebişin çok şükür ki görmüşsünn darısı kucagınada saglıkla almaya inşallahGünaydın kızlar 4ye yatıp 9da uyandım, sabahları katiyen uyuyamıyorum, mide bulantım ve ben çevrimiçiyiz
inşallah olumlu olurda hiç gerek kalmaz kuzummOlumsuz okursa brnde denicem bu ay
Amin canım benim tek dileğim sağlıklı olmasıCanı sağlıkla gelsin inşallah bebişin çok şükür ki görmüşsünn darısı kucagınada saglıkla almaya inşallah
Olmaz olmaz deme hiçEvet artıyor valla şu an kaç bilmiyorum bakmaya da korkuyorumSeninkiler aynen hep 3
Benimkiler uçuyorlar ama ben yine de sanmıyorum ki ikiz olsun
Ya aynı bende öyleyim bi tarafım deli gibi korkuyor, bi tarafım nasıl istiyorOlmaz olmaz deme hiç
Olmaz olmaz sevgilim
Zaman neler gösterir
Belli olmaz sevgilim
Sana şarkılar söyleyesim geldivalla ikiz ne kadar korkutsada insanın bir tarafı istiyor
Benimkide erken döllendi kuzu yarın pıhtılaşma iğnem için gidecem yine üçe katlamışsa 2700 ü bulur ki ikiye bile katlarda 1800 oluyor değerim ve tekse görülür diye düşünüyorumYa aynı bende öyleyim bi tarafım deli gibi korkuyor, bi tarafım nasıl istiyor60'tan 800e çıkması doktora bunu düşündürttü büyük ihtimal.. Benim daha öğrenmeme var geç döllendi ya, senin ne zaman netleşicek
Kuzum ben cumartesi günü 2000lerdeyken vajinal baktırdım çok çok minikte olsa gördük, rahim içi kalınlığa falan da bakıldı. Bence de görünür yani. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bebeğimizle ya da bebeklerimizleBenimkide erken döllendi kuzu yarın pıhtılaşma iğnem için gidecem yine üçe katlamışsa 2700 ü bulur ki ikiye bile katlarda 1800 oluyor değerim ve tekse görülür diye düşünüyorum
Ama ikiz için netlik en son 10.haftada belli olurmuş yani varsa bile öğrenemeyebiliriz
Canım normalde düzenli geç adet olduğumu hiç bilmem erken olur geç olmaz bu arada dr. Kontrolündeyim pko yok adetimin 10. Gününde 3 olgun yumurtam vardı kiste dönüşmüşmüdür bilmiyorum. Adet olayım 3. Gün gidicem tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?