Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim kuzum uzanıyordum hala
Dün fazla yoruldum sanırım evde işte yok

Senn nasılsınnn bulantıların ne alemdee
Dün sabah çok kötü oldum ama daha bi şey olmadı şükürler olsun dün sabahtan beri çok iyiyim yiyip içiyorum

Dün sabah çok kötü oldum ama daha bi şey olmadı şükürler olsun dün sabahtan beri çok iyiyim yiyip içiyorum
Canımm ohh afiyet olsunnn ..
Hemen geçip gitsin inşallah ..
Biliyorum o bulantı gelınce dunyan kararıyor sonra dşüncelerinden pişman oluyosun :/

Ama geçiyor bak bana kuzum tamamen geçti diyemem ama bu halıme şükür ediyorum

Ne demek adetim gelmedi ya? En son vücudundaki bütün kanı aldırıp baktırıcam nerde bu bebe 1609ece

Kız nasıl eşine yaptın?? Bu adamı neyle sınıyon sen
valla hatta tam olarak şöyle oldu hiçbirşey içme 1 2 saat tut sonra sana test yapıcam dedim ya saçmalama olur mu öyle şey falan dedi iyi tamam yapmam dedim gülüştük falan baktım ben mutfakta bulaşık yıkarken lavaboda kendine test yapmış hahahahaha ece koş koş morardı bu dedi ilk çizgiye heyecan yapmış safım benim

kızlar ben haftasonu eşime lh ve hcg tetsi yaptım 2. çizgi çıkmadı ikisinde de ama hcg kuruduktan sonra 2. çizgi çıktı demek ki o çizgi dogru degil aklınızda bulunsun
Testlerın bozuk sanırım .
Ben birçok test yaptım .
bat öncesı hiç 2. çizgi çıkmadı .
ne zamanki regle 7 vardı çıktı hatta kızlara dedım çıktı ama belkı bozuktur çok geç çıktı yarın hemen çıkarsa dikkate alırım dedm . Ve dediğim gibide ertesı gun hemen 1 dk içinde çizgi çıktı kurudukça belırgınleşti.

Vallahi bende tuhafım kuzum bulantı bir geliyor dağıtıyor beni nolur bitsin diyorum sonra pişman oluyorum dediğin gibi.

Midem bulanmayınca da bebeğime bi şey mi oldu diye üzülüyorum bu hamilelik beni iyice duygusal etti

Amin aşkımm

Bunuda görduk

Hahahahhaha kız allah seni ne etsin zavallı eniştem ya

hayır o niye heycanlanıyo bebeğin sende değil onda olma ihtimalide 0

Aha şuan benımkı halım. Dün oturup ağladım bebeğim gitti mi neden bulantılrım gitti diye

Eşim yine guzel guzel konustu sakınleştırdı :)

Randevu yaklaştıkça korkularım günyüzüne çıktı yıne kfaamı dağıtmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…