aynenn geç uyandım yeni geldim işehala olmamıştı haftasonu oldumu bilmiyorum.
geçen günde çalışırken uyudu yatıp hasta yok diye
uyumuştur yine
1609ece kız tavukkkk nerdesin
geldim kuzu geldimmKızlar Ece'den haberi olan yok mu? Nerde bu kız?
yok hala kırmızı kartı görmedimKız çalışmıyo mu bu hatunRegl oldu mu o?
o çift çizgi bagımlılık yapıyorbende ovu yaptım ilk defa kızlarrrr ve bu çizgiye lh testinde bile olsa görmek ne hoş
hergün yapcam bakalım nasıl olsa 30 tane
Dün sabah çok kötü oldum ama daha bi şey olmadı şükürler olsun dün sabahtan beri çok iyiyim yiyip içiyorumİyiyim kuzum uzanıyordum hala
Dün fazla yoruldum sanırım evde işte yok
Senn nasılsınnn bulantıların ne alemdee
Kız nasıl eşine yaptın??kızlar ben haftasonu eşime lh ve hcg tetsi yaptım2. çizgi çıkmadı ikisinde de ama hcg kuruduktan sonra 2. çizgi çıktı demek ki o çizgi dogru degil aklınızda bulunsun
Canımm ohh afiyet olsunnn ..Dün sabah çok kötü oldum ama daha bi şey olmadı şükürler olsun dün sabahtan beri çok iyiyim yiyip içiyorum❤
Kız nasıl eşine yaptın??Bu adamı neyle sınıyon sen
Testlerın bozuk sanırım .kızlar ben haftasonu eşime lh ve hcg tetsi yaptım2. çizgi çıkmadı ikisinde de ama hcg kuruduktan sonra 2. çizgi çıktı demek ki o çizgi dogru degil aklınızda bulunsun
Vallahi bende tuhafım kuzum bulantı bir geliyor dağıtıyor beni nolur bitsin diyorum sonra pişman oluyorum dediğin gibi.Canımm ohh afiyet olsunnn ..
Hemen geçip gitsin inşallah ..
Biliyorum o bulantı gelınce dunyan kararıyor sonra dşüncelerinden pişman oluyosun :/
Ama geçiyor bak bana kuzum tamamen geçti diyemem ama bu halıme şükür ediyorum
valla hatta tam olarak şöyle oldu hiçbirşey içme 1 2 saat tut sonra sana test yapıcam dedim ya saçmalama olur mu öyle şey falan dedi iyi tamam yapmam dedim gülüştük falan baktım ben mutfakta bulaşık yıkarken lavaboda kendine test yapmış hahahahaha ece koş koş morardı bu dedi ilk çizgiye heyecan yapmış safım benim
aynenn geç uyandım yeni geldim işe
benmde sonum tavukluk deseneo çift çizgi bagımlılık yapıyor
Hahahahhahavalla hatta tam olarak şöyle oldu hiçbirşey içme 1 2 saat tut sonra sana test yapıcam dedim ya saçmalama olur mu öyle şey falan dedi iyi tamam yapmam dedim gülüştük falan baktım ben mutfakta bulaşık yıkarken lavaboda kendine test yapmış hahahahaha ece koş koş morardı bu dedi ilk çizgiye heyecan yapmış safım benim
hayır o niye heycanlanıyo bebeğin sende değil onda olma ihtimalide 0valla hatta tam olarak şöyle oldu hiçbirşey içme 1 2 saat tut sonra sana test yapıcam dedim ya saçmalama olur mu öyle şey falan dedi iyi tamam yapmam dedim gülüştük falan baktım ben mutfakta bulaşık yıkarken lavaboda kendine test yapmış hahahahaha ece koş koş morardı bu dedi ilk çizgiye heyecan yapmış safım benim
Aha şuan benımkı halım. Dün oturup ağladım bebeğim gitti mi neden bulantılrım gitti diyeVallahi bende tuhafım kuzum bulantı bir geliyor dağıtıyor beni nolur bitsin diyorum sonra pişman oluyorum dediğin gibi.
Midem bulanmayınca da bebeğime bi şey mi oldu diye üzülüyorum bu hamilelik beni iyice duygusal etti
Amin aşkımm
Bu kız vallahi deli. Adama da allah sabır versin ben kocama ki uyumludur adamım sana test denicem desem tersler
Insallah ustune gormedir canim bana baya koyu geldi testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?