Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yahu sen ben olabilir misin? Dünde aynı öyleydim bebeğime bi şey oldu midem niye bulanmıyor diye.. Bu bebeler ne etse yaranamadı analarına

Karı koca manyak bunlar tencere kapak

benmde sonum tavukluk desene
kız sen adama nası test yaptırdınnn benimki hayatta izin vermez
eee adette olmamışın harbiden nerde bu bebekkkk
Hahahahhaha kız allah seni ne etsin zavallı eniştem ya
hayır o niye heycanlanıyo bebeğin sende değil onda olma ihtimalide 0
H E canım o kadar çok test yaptım biliyorsun hepsimi bozuk olur anlamadım bende çıkmadı henüz birşey ve hala da lh testi çıkmaya da devam ediyor G gamzeli_bebis Red Phoenix enişteniz baktı bende çıkmadı acaba bebegi de mi ben yapıcam diye düşündü kendinde denedi herhalde her işi o yapınca gebelik işide ona kaldı herhalde

adama test yaptırma bi daha valla psikolojisini bozucan bacım

çok acıyom enişte beye

bak canım senın ve Darkgod testleri hep böyle çıkıyor .
Doktorlar yumurtlamadan sıkıntı yok demişler ama bence bişeyler var ve o yuzden ıkınızın testı böyle silikte olsa çıkyıor ve lh larınız srekli koyu .

adama test yaptırma bi daha valla psikolojisini bozucan bacım
ya yok valla hiç zorlamadım öyle gülerek makara yaparak dedim ya testler mi bozuk acaba bir de sen yap sende deniyelim bende sürekli çizgiler çıkıyor ama birşey yok dedim ya saçmalama bozuk degildir vardır birşeyler ben nasıl yapiyim dedi baba öyle kolay olunmuyor dedim güldü ettik konu kapandı 2 saat sonra testleri yapmış gelmişti görmeniz lazım ama ya çok komikti Minik_ceylo aynen biz uzun yıllardır birlikteyiz nazar degmesinde bizim ilişkimizi çok begenirler tencere kapak lafını bin kez duymuşuzdur

ee peki ne yapayım ben şimdi yani yumurtlama zamanında adet zamanında testler kontroller yapılıyor sıkıntı görmüyor hormonlarda da problem görmedi doktoru mu degiştiriyim ne yapıyım sence tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…