- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Yahu sen ben olabilir misin? Dünde aynı öyleydim bebeğime bi şey oldu midem niye bulanmıyor diye.. Bu bebeler ne etse yaranamadı analarınaAha şuan benımkı halım. Dün oturup ağladım bebeğim gitti mi neden bulantılrım gitti diye
Eşim yine guzel guzel konustu sakınleştırdı :)
Randevu yaklaştıkça korkularım günyüzüne çıktı yıne kfaamı dağıtmaya çalışıyorum
Karı koca manyak bunlarvalla hatta tam olarak şöyle oldu hiçbirşey içme 1 2 saat tut sonra sana test yapıcam dedim ya saçmalama olur mu öyle şey falan dedi iyi tamam yapmam dedim gülüştük falan baktım ben mutfakta bulaşık yıkarken lavaboda kendine test yapmış hahahahaha ece koş koş morardı bu dedi ilk çizgiye heyecan yapmış safım benim
Benim adam da sakindir, ama desem ki işeticem seni teste çık git der yani der eminimBu kız vallahi deli. Adama da allah sabır versin ben kocama ki uyumludur adamım sana test denicem desem tersler
Testlerın bozuk sanırım .
Ben birçok test yaptım .
bat öncesı hiç 2. çizgi çıkmadı .
ne zamanki regle 7 vardı çıktı hatta kızlara dedım çıktı ama belkı bozuktur çok geç çıktı yarın hemen çıkarsa dikkate alırım dedm . Ve dediğim gibide ertesı gun hemen 1 dk içinde çizgi çıktı kurudukça belırgınleşti.
Bunuda görduk
benmde sonum tavukluk desene
kız sen adama nası test yaptırdınnn benimki hayatta izin vermez
eee adette olmamışın harbiden nerde bu bebekkkk
Hahahahhahakız allah seni ne etsin zavallı eniştem ya
hayır o niye heycanlanıyo bebeğin sende değil onda olma ihtimalide 0
Psikoloğa götürür vallahi beniBenim adam da sakindir, ama desem ki işeticem seni teste çık git der yani der eminim
H E canım o kadar çok test yaptım biliyorsun hepsimi bozuk olur anlamadım bende çıkmadı henüz birşey ve hala da lh testi çıkmaya da devam ediyor G gamzeli_bebis Red Phoenix enişteniz baktı bende çıkmadı acaba bebegi de mi ben yapıcam diye düşündü kendinde denedi herhalde her işi o yapınca gebelik işide ona kaldı herhalde
Yanlış yazmışsın ozaman canımCanım yazıyı ben mi yanlış yazdım senmi yanlış anladın anlamadımbi arkadaş vardı 14 gün gecikmiş ona yazdım galiba ben yada yanlışlıkla sana yolladim anlamadım
çok acıyom enişte beyeH E canım o kadar çok test yaptım biliyorsun hepsimi bozuk olur anlamadım bende çıkmadı henüz birşey ve hala da lh testi çıkmaya da devam ediyor G gamzeli_bebis Red Phoenix enişteniz baktı bende çıkmadı acaba bebegi de mi ben yapıcam diye düşündü kendinde denedi herhalde her işi o yapınca gebelik işide ona kaldı herhalde
bak canım senın veH E canım o kadar çok test yaptım biliyorsun hepsimi bozuk olur anlamadım bende çıkmadı henüz birşey ve hala da lh testi çıkmaya da devam ediyor G gamzeli_bebis Red Phoenix enişteniz baktı bende çıkmadı acaba bebegi de mi ben yapıcam diye düşündü kendinde denedi herhalde her işi o yapınca gebelik işide ona kaldı herhalde
ya yok valla hiç zorlamadım öyle gülerek makara yaparak dedim ya testler mi bozuk acaba bir de sen yap sende deniyelim bende sürekli çizgiler çıkıyor ama birşey yok dedim ya saçmalama bozuk degildir vardır birşeyler ben nasıl yapiyim dedi baba öyle kolay olunmuyor dedim güldü ettik konu kapandıadama test yaptırma bi daha valla psikolojisini bozucan bacım
ee peki ne yapayım ben şimdi yani yumurtlama zamanında adet zamanında testler kontroller yapılıyor sıkıntı görmüyor hormonlarda da problem görmedi doktoru mu degiştiriyim ne yapıyım sence tatlımbak canım senın veDarkgod testleri hep böyle çıkıyor .
Doktorlar yumurtlamadan sıkıntı yok demişler ama bence bişeyler var ve o yuzden ıkınızın testı böyle silikte olsa çıkyıor ve lh larınız srekli koyu .
daha test yapmadım cnm reglden bi gün önce nokta kadar geldi sonra daha gelmedi cnmG Greeneliton merhaba , regl gunun geçmiş . Varmı guze haberler ?
İnşallah guzel haberlerle gelırsın canımdaha test yapmadım cnm reglden bi gün önce nokta kadar geldi sonra daha gelmedi cnm
keşke düzenli olsa berbat canımİnşallah guzel haberlerle gelırsın canım
İnşallah yerleşme kanaması falandır .
Reglın duzenlımıdır ?
Doktorunu değiştirmende fayda var .ee peki ne yapayım ben şimdi yani yumurtlama zamanında adet zamanında testler kontroller yapılıyor sıkıntı görmüyor hormonlarda da problem görmedi doktoru mu degiştiriyim ne yapıyım sence tatlım
tam evimle işim arasında çok iyi oluyordu neyse o zaman aynı hastanede başka bir doktora randevu alayım ben birde öyle deniyimDoktorunu değiştirmende fayda var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?