Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey sorucam az önce bi topikte okudum kız diyor ki pik olduktan sonra deperlenirilir sonra adete kadar ilişki yasak yazmış böyle bi şey varmı bebeğin tutunması için
Canım benim doktorunda geçen ay çatlama olduktan sonra 2 gün ilişki sonrası yok demişti.. ana bu ay öyle bir yasak koymamışto. O bi değerle alakalı sanırım..

Kızlar eşim doppler getirdi biizm minnağın kalp atışlarını dinledik ♥♥♥
Allahım çok şükür zor bulduk tabı bulana kadar aha dedim kesin gitti bebeğim derken derken ♥♥♥
Cnm fiyatı kaç bi resmini atarmışın maşallah bebişe

Vallahi bak sen sonunda tutturcan şu sıpayı niyeyse senden ayrı bi umutluyum valla

İnşallahhh bi tanem ben az oksijen aldırdım minnoşa geldim otur otur anca kuruyorum

Cnm bişey sorcam alakasiz ama en son sen yaptırdın galiba hsg çekildin ya doktor bana adetin 8.günü gel dedi sabahtan gidicem başka hastaneye yönlendirecek anlaşmalı olduğu ac tok felan bişey farketmez dimi ben hiç bise sormadim çünkü

2020 çocuuu olmak istedi benim beebeem

Hayırlısı olsun inşallah herseyde vardır bir hayır okdr doktora gittim erken dediler bakmadılar çamur gibi leke oluyor diye gittim hormonlarima bakıldı cuma hsg çekilecek kısmet seninkide bu seneyi atlatmak istedi kim bilir

Farketmez canım ama acı eşiğin düşükse bir saat önce ağrı kesici içebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…