Hahahhha bizde duyalım da hayırlısıyla unutsaydık ilişkiyiKız biz bebek haberini duyunca ilişkiyi unuttuk ya aklımıza gelmedi hiç konuşmadık bile
Ben yarın bi yoklayayım doktorun ağzınıHahahhha bizde duyalım da hayırlısıyla unutsaydık ilişkiyimonotonlaştırmayın bence dr gittikten sonra sorup devam edin
İnşallahhh en kısa zamanda nasip olur canm benimHahahhha bizde duyalım da hayırlısıyla unutsaydık ilişkiyimonotonlaştırmayın bence dr gittikten sonra sorup devam edin
Aynen aynen bence deBen yarın bi yoklayayım doktorun ağzını
İnşallahh canımm bol bol dua et lütfennİnşallahhh en kısa zamanda nasip olur canm benim
Canım benim doktorunda geçen ay çatlama olduktan sonra 2 gün ilişki sonrası yok demişti.. ana bu ay öyle bir yasak koymamışto. O bi değerle alakalı sanırım..Bişey sorucam az önce bi topikte okudum kız diyor ki pik olduktan sonra deperlenirilir sonra adete kadar ilişki yasak yazmış böyle bi şey varmı bebeğin tutunması için
Ediyorum kuzum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın sağlıcaklı hayırlı evlatlar nasip etsin, ikinciyi isteyenlere de hayırlısı ile versinİnşallahh canımm bol bol dua et lütfenn
Aminnn aminn canım sende saglıkla kucagına alırsın inşallahEdiyorum kuzum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın sağlıcaklı hayırlı evlatlar nasip etsin, ikinciyi isteyenlere de hayırlısı ile versin
İnşallah kuzumAminnn aminn canım sende saglıkla kucagına alırsın inşallah
Kiz o nekiiiKızlar eşim doppler getirdi biizm minnağın kalp atışlarını dinledik ♥♥♥
Allahım çok şükür zor bulduk tabı bulana kadar aha dedim kesin gitti bebeğim derken derken ♥♥♥
Cnm fiyatı kaç bi resmini atarmışın maşallah bebişeKızlar eşim doppler getirdi biizm minnağın kalp atışlarını dinledik ♥♥♥
Allahım çok şükür zor bulduk tabı bulana kadar aha dedim kesin gitti bebeğim derken derken ♥♥♥
Canım eşimin işi buldugu için ücret vermedik işimiz bitince geri götürürCnm fiyatı kaç bi resmini atarmışın maşallah bebişe
Bebeğin Kalp atışlarını dinlemeye yardımcı oluyor canımKiz o nekiii
başka formda geç döllenme ile ilgili birkaç yazı okudum kadınlar yazmışlar işte regli si geçmiş testler yapmış hem kan hem idrar hep negatif bazıları 3-5 gün geçince ögrenmiş bazıları 10 12 gün geçince ögrenmiş tam adet öncesi gebe kalan olmuş bende onları okuyunca ümitlendim
Ne guzelmiss neler neler cikiyorBebeğin Kalp atışlarını dinlemeye yardımcı oluyor canım
İnşallahhh bi tanemben az oksijen aldırdım minnoşa geldim otur otur anca kuruyorum
2020 çocuuu olmak istedi benim beebeem
Farketmez canım ama acı eşiğin düşükse bir saat önce ağrı kesici içebilirsinCnm bişey sorcam alakasiz ama en son sen yaptırdın galiba hsg çekildin ya doktor bana adetin 8.günü gel dedi sabahtan gidicem başka hastaneye yönlendirecek anlaşmalı olduğu ac tok felan bişey farketmez dimi ben hiç bise sormadim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?