- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Aynen öyle hayırlısı olsun zamanı değilmiş biraz daha beklenemiz gerekiyormuşHayırlısı olsun inşallah herseyde vardır bir hayır okdr doktora gittim erken dediler bakmadılar çamur gibi leke oluyor diye gittim hormonlarima bakıldı cuma hsg çekilecek kısmet seninkide bu seneyi atlatmak istedi kim bilir
Sordum gösterdim aynı sonucları hormonlar da bir sıkıntı görmedim normal dedi pko var sende dedi şuan da 14 mm yumurtam varmış gelişen yumurtan da olabilir küçülen yumurtan da olabilir dedi 1 hafta sonra hasta olsam da olmasan da gel dedi olursam klomen başlayacakmis olmazsam söktürücü verecekmis yumurtlama da problem yok ama tembellik var herhalde dedi @gamzeli_bebis çakmak erdem hastanesi kadriye hanım canım
Farketmez canım ama acı eşiğin düşükse bir saat önce ağrı kesici içebilirsin
Aynen öyleAynen öyle hayırlısı olsun zamanı değilmiş biraz daha beklenemiz gerekiyormuş ☺
Eğer anestezi alacaksan 8 saatlik açlık gerekli ama anestezi yoksa istediğin gibiCnm bişey sorcam alakasiz ama en son sen yaptırdın galiba hsg çekildin ya doktor bana adetin 8.günü gel dedi sabahtan gidicem başka hastaneye yönlendirecek anlaşmalı olduğu ac tok felan bişey farketmez dimi ben hiç bise sormadim çünkü
Eğer anestezi alacaksan 8 saatlik açlık gerekli ama anestezi yoksa istediğin gibi
Benim acı eşiğim yüksektir canım bana sinek ısırığı gibi geldi korkulacak birşey değil gözünde büyütme bide o merkezde çekilen birine sor doktordan doktora bile değişiyorHadi ya 3 aydır hiç ilac içmedim çok aciyormu bide kaç gün yasak koyuyorlar
Benim acı eşiğim yüksektir canım bana sinek ısırığı gibi geldi korkulacak birşey değil gözünde büyütme bide o merkezde çekilen birine sor doktordan doktora bile değişiyorbize iki hafta ilişki yasağı verdi
Yok kız ben onun üstüne hamile kaldımHadi ya yumurtla dönemim geçmiş olur ozaman iki hafta verirseumutlar bidaki aya kaldı yine teşekkür ederim
Yok kız ben onun üstüne hamile kaldımbelkide vermez sana benim rahmim çok kalınlaşmıştı kanamam oldu ee bide dış gebelik sonrası olunca enfeksiyondan dolayı o kadar yasak vermiş olabilir
İnşallahhh canımHadi ya hayırlısı bakalım canim inşallah sağlıkla kavuşursun sende bebeğine
Canım benim doktorunda geçen ay çatlama olduktan sonra 2 gün ilişki sonrası yok demişti.. ana bu ay öyle bir yasak koymamışto. O bi değerle alakalı sanırım..
Kuzum simdiden basladi baba aski kizim sagolsun babasi yorulmasin diye hicbirsey istemiyor asermek istiyorum ama yok. Belki buyuyunce bana karsi sevgisi artar diye umut ediyorum kucuklukten hicbir umudum yokAyyy sağlıcakla gelsin Aselcağızımyok kız babaya aşık oluyorlar sen çokta hayal kurma tüm gün senle baba akşam eve gelince üstüne atlar
Allah razi olsun canim evet nasip olursa kizimiz olucak insallah en yakin zaman da sizde yasarsinuz bu mutluluguCnm kizmi sennki ne guzel cok sanslisin allah kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla prensesi
Kızlar henüz adet olmadım ama benim bebiş hayali başka bahara kaldı kan testi sonucu negatif
Bak sen sıpayaKuzum simdiden basladi baba aski kizim sagolsun babasi yorulmasin diye hicbirsey istemiyor asermek istiyorum ama yok. Belki buyuyunce bana karsi sevgisi artar diye umut ediyorum kucuklukten hicbir umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?