Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle hayırlısı olsun zamanı değilmiş biraz daha beklenemiz gerekiyormuş

Pko 'yu neye göre anlıyorlar canim bise dedi mi?

Eğer anestezi alacaksan 8 saatlik açlık gerekli ama anestezi yoksa istediğin gibi

Hadi ya 3 aydır hiç ilac içmedim çok aciyormu bide kaç gün yasak koyuyorlar
Benim acı eşiğim yüksektir canım bana sinek ısırığı gibi geldi korkulacak birşey değil gözünde büyütme bide o merkezde çekilen birine sor doktordan doktora bile değişiyor bize iki hafta ilişki yasağı verdi

Hadi ya yumurtla dönemim geçmiş olur ozaman iki hafta verirse umutlar bidaki aya kaldı yine teşekkür ederim

Hadi ya yumurtla dönemim geçmiş olur ozaman iki hafta verirse umutlar bidaki aya kaldı yine teşekkür ederim
Yok kız ben onun üstüne hamile kaldım belkide vermez sana benim rahmim çok kalınlaşmıştı kanamam oldu ee bide dış gebelik sonrası olunca enfeksiyondan dolayı o kadar yasak vermiş olabilir

Yok kız ben onun üstüne hamile kaldım belkide vermez sana benim rahmim çok kalınlaşmıştı kanamam oldu ee bide dış gebelik sonrası olunca enfeksiyondan dolayı o kadar yasak vermiş olabilir

Hadi ya hayırlısı bakalım canim inşallah sağlıkla kavuşursun sende bebeğine

Canım benim doktorunda geçen ay çatlama olduktan sonra 2 gün ilişki sonrası yok demişti.. ana bu ay öyle bir yasak koymamışto. O bi değerle alakalı sanırım..

O zaman adet yaklaşınca snır getirmek lazım niyeyse tetikliyor gibi geliyor adet olmayı birliktelik, yada psikolojik olarak bilmiyorum

Ben evlenmeden bi kaç sene öncesine kadar hamile iken 9 ay boyunca yapılmıyor yapılamaz zannediyordum

Ayyy sağlıcakla gelsin Aselcağızım yok kız babaya aşık oluyorlar sen çokta hayal kurma tüm gün senle baba akşam eve gelince üstüne atlar
Kuzum simdiden basladi baba aski kizim sagolsun babasi yorulmasin diye hicbirsey istemiyor asermek istiyorum ama yok. Belki buyuyunce bana karsi sevgisi artar diye umut ediyorum kucuklukten hicbir umudum yok

Kuzum simdiden basladi baba aski kizim sagolsun babasi yorulmasin diye hicbirsey istemiyor asermek istiyorum ama yok. Belki buyuyunce bana karsi sevgisi artar diye umut ediyorum kucuklukten hicbir umudum yok
Bak sen sıpaya canım ben arkadaşımda şahit oldum tekken tekme atıyor durmuyor baba eve geldi inanır mısın elini karnına koymasıyla duruldu
inşallah büyünce annem de annem der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…