- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Günaydın canım evet dahada belirginleşiyorGünaydın kızlar bu günkü testim de böyle sanırım git gide koyulasiyor
Ama orada anestezi vermeyecekse hemen birşeyler atıştır stresten kan şekerin düşmesinValla doktor hiç bise demedi sadece adetin 8.günü gel dedi ac giderim olmadı hangisi olursa artık teşekkür ederim
Bende uyku sorunu yok kuzum ya :)Gunaydiin kızlarAkşam uykudan gozlerimi alamıyorum ya, H E sende durumlar nasıl canim,her akşam muhakkak iki saatlik uyku,yatmadan bir yarım saat yine ve en son gece uykusu yaşıyorum kötü değildir sanırım ama hayatimin kontrolü bende değil
Ohh bulanmasın kuzum iştee yaaaGünaydın kızlaarPazar gününden beri midem bulanmıyor sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum ben neden bu kadar detaycı oldum acaba ya
MaşallaaahhGünaydın kızlar bu günkü testim de böyle sanırım git gide koyulasiyor
Bulanırken bulanmasın diye ağlıyorum, bulanmayınca da böyleyim. Gittim ovü testi yaptım gebelik testim kalmamış bi şey mi oldu diyeOhh bulanmasın kuzum iştee yaaa
Bulanması bebeğin iyi demek değil bunu unutma .
Ben ilk bebeğimde kürtajdan sonra bile bulandım
Sen hep iyi düşün kuzumBulanırken bulanmasın diye ağlıyorum, bulanmayınca da böyleyim. Gittim ovü testi yaptım gebelik testim kalmamış bi şey mi oldu diyet çizgisi bildiğin kalın bordo çıktı idrar damlar damlamaz dedim tamam, böyle böyle 9 ay deli olucam ben herhalde
Amin kuzummmmSen hep iyi düşün kuzum
Allahım korktugumuzla karşılaştırmasın
masallah allah sağ salim kucagınıza almak nasip etsin :)Günaydın kızlar bu günkü testim de böyle sanırım git gide koyulasiyor
masallah ne güzel yaaaa sağ salim kucagınıza alın inşallahhhmerhaba arkadaşlar ben de hamile olduğumu bikaç gün oldu öğreneli. mercimeğimhenü çok minik 4+1 günlük henüz. daha keseyi görmedik. Allah olmayanlara da yaşatsın bu duyguyu o kadar güzel bişey ki sürekli ondan bahsetmek istiyorum. başka herşeye kapattım bir anda kendimitabi bir de üç yıl bekleyince şükürler olsun bugüne. her an o an öğrenmişim gibi mutluyum
Amin canım insallah darısı bütün isteyenlere insallahmasallah allah sağ salim kucagınıza almak nasip etsin :)
Amin inşallahGünaydın canım evet dahada belirginleşiyorhadi gözün aydın sağlıkla gelsin kuzum
Teşekürler canım inşallah hepimiz sağlıklılica alırız kucağımıza darısı bütün isteyenlere insallah
Amin inşallah canimMaşallaaahh
Çok güzrl koyulaşıyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?