çok fazla yumurtalar var görüyormusun küçük küçük dedi sağ tarafımdaydı sol tarafımda 14 mm 1 tane yumurta gördü herhalde o küçük küçük fazla olan yumurtlar için pko dediPko 'yu neye göre anlıyorlar canim bise dedi mi?
benimde dünden beri midem bulanıyorGünaydın kızlaarPazar gününden beri midem bulanmıyor sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum ben neden bu kadar detaycı oldum acaba ya
dün ilk kez yptım kız onada sahip çıkamadımG gamzeli_bebis devam mı ovü testlerinekağıtların arasına bak belki oraya koymuşsundur arada göz atmak için elinin altında bir yerdedir çöpte degildir o
Merhaba, ben ikili yaptırmadım ama sıkıntı görüldüyse test sonucunda belki ultrason ile birlikte değerlendirir doktorunuz bulguları, ya da isterseniz ikiliden daha kesin sonuç veren bir kan testi var, doktorunuzla konuşunca ona yönlendirir belki, inşallah içiniz rahatlar, ben de onu yaptırdım, sonuç bekliyorum şu an.Merhaba hanımlar ikili test yaptırıp sonucu sıkıntılı çıkan var mı aranızda?
Amin canım inş.Üzülme canım Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
İstanbul’daysanız Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde sanıyorum riskli gebelik uzmanına muayene olduktan sonra ikili testte risk görüldüğünü söylerseniz fetal dna testi ücretsiz yapılıyor diye okumuştum. Bu testin kesinliği %99 gibi bir oranda ve amniyosentezin riskini de göze almaya gerek kalmıyor, normal kan testi.Merhaba hanımlar ikili test yaptırıp sonucu sıkıntılı çıkan var mı aranızda?
maşallahGünaydın kızlar bu günkü testim de böyle sanırım git gide koyulasiyor
ben 12 gibi yapcam canım 10 gibi çay içtim çünküTatlım yaptın mı bende şimdi yapıyoruuummmgamzeli bebiş
Kızlar bana isim etiketlemeyi öğretir misiniz
masallah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin allahKızlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. 2 sene boyunca burda hep küçücük bi umut aradım. Umarım benim paylaşımımda birilerine umut olur. 29 martta ilk aşılamamı oldum. 2 yıl boyunca iğne klomen hepsini defalarca denedim olmadı. Bi sorunda yoktu. Hsg çektirdim normal çıktı. En son aşılama sırasında serviksde stenoz (darlık) saptandı. Spermler hiç yumurtalara ulaşmıyormuş bile. İlk aşılamayla çok şükür tuttu. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
ben 12 gibi yapcam canım 10 gibi çay içtim çünkü
isim etiketlemek için ismin önüne @ koymalısın :)
Aşırı şişkinlik karın bölgesinde mi canımBende uyku sorunu yok kuzum ya :)
Benım rüyalarla başım dertte azcık .
Çok rüya görüyorum ve hepsi nerdeyse kötü psikolojim bozukcak
Ünlüleri falan görüyorumm
Bide işte bulantıkarım hafiftenolsa var .
Bideeeeee söylemeeden geçenicem aşırı şişkinlik yaşıyorum
Başta çok bulanıp bir anda kesilince evhamlanıyorum aşkım yaRed Phoenix tatlisiim hiç kendini üzme üzerine düşünme,minik bebiş olumsuz etkilenmesin,bulantinin olmaması benim yaşadığım süreçti.Sadece açken istifra olayım oluyordu ki,o da geçti artık.Her hamile yaşamıyor bence o süreci.Ne güzel ki bulantı yoksa güzelce beslen fındık ceviz süt ve ben yemesem de yumurta filan cumartesi ye de adım adım yaklaşıyoruz zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?