Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlarr bugün 3 tane ameliyatım var 10 da başlıyorum 4 e kadar falan sürer işimin bitmesi yoklugumda uslu durun olur mu bu arada ben bu ay korunmaya karar verdim çünkü 24 hazirana tatil programı yaptık dün akşam

Günaydın kızlaar Pazar gününden beri midem bulanmıyor sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum ben neden bu kadar detaycı oldum acaba ya
benimde dünden beri midem bulanıyor dün migrenim tutmuştu onunla beraber başladı mide bulantım ama hala geçmedi çok agır degil ama gerçekten mide bulandıran cinsten

Merhaba hanımlar ikili test yaptırıp sonucu sıkıntılı çıkan var mı aranızda?
Merhaba, ben ikili yaptırmadım ama sıkıntı görüldüyse test sonucunda belki ultrason ile birlikte değerlendirir doktorunuz bulguları, ya da isterseniz ikiliden daha kesin sonuç veren bir kan testi var, doktorunuzla konuşunca ona yönlendirir belki, inşallah içiniz rahatlar, ben de onu yaptırdım, sonuç bekliyorum şu an.

Merhaba hanımlar ikili test yaptırıp sonucu sıkıntılı çıkan var mı aranızda?
İstanbul’daysanız Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde sanıyorum riskli gebelik uzmanına muayene olduktan sonra ikili testte risk görüldüğünü söylerseniz fetal dna testi ücretsiz yapılıyor diye okumuştum. Bu testin kesinliği %99 gibi bir oranda ve amniyosentezin riskini de göze almaya gerek kalmıyor, normal kan testi.

Kızlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. 2 sene boyunca burda hep küçücük bi umut aradım. Umarım benim paylaşımımda birilerine umut olur. 29 martta ilk aşılamamı oldum. 2 yıl boyunca iğne klomen hepsini defalarca denedim olmadı. Bi sorunda yoktu. Hsg çektirdim normal çıktı. En son aşılama sırasında serviksde stenoz (darlık) saptandı. Spermler hiç yumurtalara ulaşmıyormuş bile. İlk aşılamayla çok şükür tuttu. Darısı isteyen herkesin başına inşallah

Eklentiler

• 96E4315C-0A30-4FCF-9918-84A0B604556F.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 40
masallah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin allah

Aşırı şişkinlik karın bölgesinde mi canım bende göbek hiç olmamış hatta karnın sırtına yapışmış tabirini birebir yaşarken şu aralar baya bi karnım var,bence aldığım kilo sadece karından
Aaa rüya işi bende yok,iyiki de görmüyorum yoksa eşime sararım bu arada doppler ile kalp atışı duyma olayiniza bayildiimm

Red Phoenix tatlisiim hiç kendini üzme üzerine düşünme,minik bebiş olumsuz etkilenmesin,bulantinin olmaması benim yaşadığım süreçti.Sadece açken istifra olayım oluyordu ki,o da geçti artık.Her hamile yaşamıyor bence o süreci.Ne güzel ki bulantı yoksa güzelce beslen fındık ceviz süt ve ben yemesem de yumurta filan cumartesi ye de adım adım yaklaşıyoruz zatenn

Başta çok bulanıp bir anda kesilince evhamlanıyorum aşkım ya Ama zaten çok erken başlamıştı bulantılar, öyle rahatlatıyorum kendimi devamlı bulanacak değil ya arada durulacaktır illa ki.. Ayyy cumartesiye yaklaşıyoruz gerçekten 4 güün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…