Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak sen sıpaya canım ben arkadaşımda şahit oldum tekken tekme atıyor durmuyor baba eve geldi inanır mısın elini karnına koymasıyla duruldu
inşallah büyünce annem de annem der
Eminim benimki de oyle yapar simdiden o sinyalleri veriyor. Belki cok sacma ama eskiden esim isteyken cok ozlemezdim simdi asiri derece de ozluyorum hemen eve gelmesi icin oturup dua ediyorum. Hos adam yanimdayken de ozluyorum da bence bunu kiz hissetiriyor bana bir nevi babasini aseriyor

Kuzum bebekler karnimiza girdikleri ilk anda kontrolu ele aldilar bundan sonra yoneticiler onlar sen daha cinsiyeti ogrenmedin mi yaa?

Dünle bugünün lh testi sabah hcg de yaptım dayanamadım ama yok tabi bisey hayali gölge gördüm sadece bata son 5 kaldı
Hcg de gölge var canım hemenmi çıktıki ? gerçi gölgeler çok aldatıcı oluyor benmde bu ay gölge vardı kan verdim 1.35 çıktı değerim.
inşalalh senin bat dahada yaklaşınca koyulaşır :) inşalalh vardırrr
bende bu ay ilk defa ovu testi ile denicem.

Bende gördüm golgr ama umudum yok acikcasi kan verdim bugun bklm ne çıkacak lh silinmedi ne pik oldu ne silindi tuhaf insAllah denk gelir cnm ben gecen ay saldm bu ay da sirf meraktan baktm ovu testlerine gore degerlendirmedk zaten

Bende gördüm golgr ama umudum yok acikcasi kan verdim bugun bklm ne çıkacak lh silinmedi ne pik oldu ne silindi tuhaf insAllah denk gelir cnm ben gecen ay saldm bu ay da sirf meraktan baktm ovu testlerine gore degerlendirmedk zaten
ne zaman çıkcak kan sonucu ? bizede muhakkak yaz olurmu :)
inşalalh tutmuştur :)

Hcg de görüyom ben net hemde, ne kadar zaman sonra çıktı kuzum?
10 dkkada falan gordum golge gibj ama emin degildim ftgrfda cikmadi ztn o zmn kuruduktan sonra biraz belli oldu ftgfrfta da hayrlisi bklm nolcak insAllah hayırlısıysa vardr cnm ya
ne zaman çıkcak kan sonucu ? bizede muhakkak yaz olurmu :)
inşalalh tutmuştur :)
yarin çıkcak cnm sonuç hayırlısı olsun bklm acele etmiorum aslnda kan icin ama zaten grnrl degerlerime batrcaktm bi tüp de fazladan vereyim dedim

iyi yapmışsın canım inşllah güzel bi sonuçla gelirsinnnn bizede haber vermeyi unutmaaa

Onun özlemini sevsinler biz onu kendimize benzetiriz sen merak etme

Ay masAllah cnm ya saglikla ilerlesin

Kuzum bebekler karnimiza girdikleri ilk anda kontrolu ele aldilar bundan sonra yoneticiler onlar sen daha cinsiyeti ogrenmedin mi yaa?
Ay sahi acikinca beni kusturuyordu velet bende depolar boş bir şey kullanamadığı için bana 9.haftada kız bebek mi geliyor yoksa demişti doktor canım,ama çok erkendi daha diye çok odaklanmak istemedim..bakalım haftaya kontrol daha net birşey denir sen ikili test yaptirdin mı canım,o konu da çok tereddüt yaşıyorum

Evet evet mesela 7.haftalar inşallah bulantısiz kolay geçer öyle okuyordum sürekli özellikle o haftalar diye tatlisim..az kaldı inşallah,ondan sonrası daha tatlı heyecanlar olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…