- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
etiketlerim canım senin 11. gün olmuş ben,m daha bugun 7. günüm :) bn test fazla diye erken başlamak istedim.
Eminim benimki de oyle yapar simdiden o sinyalleri veriyor.Bak sen sıpayacanım ben arkadaşımda şahit oldum tekken tekme atıyor durmuyor baba eve geldi inanır mısın elini karnına koymasıyla duruldu
inşallah büyünce annem de annem der
Kuzum bebekler karnimiza girdikleri ilk anda kontrolu ele aldilar bundan sonra yoneticiler onlarGunaydiin kızlarAkşam uykudan gozlerimi alamıyorum ya, H E sende durumlar nasıl canim,her akşam muhakkak iki saatlik uyku,yatmadan bir yarım saat yine ve en son gece uykusu yaşıyorum kötü değildir sanırım ama hayatimin kontrolü bende değil
Hcg de gölge var canım hemenmi çıktıki ? gerçi gölgeler çok aldatıcı oluyor benmde bu ay gölge vardı kan verdim 1.35 çıktı değerim.Dünle bugünün lh testi sabah hcg de yaptım dayanamadım ama yok tabi bisey hayali gölge gördüm sadece bata son 5 kaldı
etiketlerim canım senin 11. gün olmuş ben,m daha bugun 7. günüm :) bn test fazla diye erken başlamak istedim.
bakalımm ne zaman pik olacak
Hcg de gölge var canım hemenmi çıktıki ? gerçi gölgeler çok aldatıcı oluyor benmde bu ay gölge vardı kan verdim 1.35 çıktı değerim.
inşalalh senin bat dahada yaklaşınca koyulaşır :) inşalalh vardırrr
bende bu ay ilk defa ovu testi ile denicem.
Hcg de görüyom ben net hemde, ne kadar zaman sonra çıktı kuzum?Dünle bugünün lh testi sabah hcg de yaptım dayanamadım ama yok tabi bisey hayali gölge gördüm sadece bata son 5 kaldı
ne zaman çıkcak kan sonucu ? bizede muhakkak yaz olurmu :)Bende gördüm golgr ama umudum yok acikcasi kan verdim bugun bklm ne çıkacak lh silinmedi ne pik oldu ne silindi tuhaf insAllah denk gelir cnm ben gecen ay saldm bu ay da sirf meraktan baktm ovu testlerine gore degerlendirmedk zaten
pazar günü bittii 5 gün sürüyor benim :)Bende erken başladım canım 8.günde başladım. Senin reglin biteli kaç gün oldu
10 dkkada falan gordum golge gibj ama emin degildim ftgrfda cikmadi ztn o zmn kuruduktan sonra biraz belli oldu ftgfrfta da hayrlisi bklm nolcak insAllah hayırlısıysa vardr cnm yaHcg de görüyom ben net hemde, ne kadar zaman sonra çıktı kuzum?
yarin çıkcak cnm sonuç hayırlısı olsun bklm acele etmiorum aslnda kan icin ama zaten grnrl degerlerime batrcaktm bi tüp de fazladan vereyim dedimne zaman çıkcak kan sonucu ? bizede muhakkak yaz olurmu :)
inşalalh tutmuştur :)
iyi yapmışsın canım inşllah güzel bi sonuçla gelirsinnnn bizede haber vermeyi unutmaaa10 dkkada falan gordum golge gibj ama emin degildim ftgrfda cikmadi ztn o zmn kuruduktan sonra biraz belli oldu ftgfrfta da hayrlisi bklm nolcak insAllah hayırlısıysa vardr cnm ya
yarin çıkcak cnm sonuç hayırlısı olsun bklm acele etmiorum aslnda kan icin ama zaten grnrl degerlerime batrcaktm bi tüp de fazladan vereyim dedim
Onun özlemini sevsinlerEminim benimki de oyle yapar simdiden o sinyalleri veriyor.Belki cok sacma ama eskiden esim isteyken cok ozlemezdim simdi asiri derece de ozluyorum hemen eve gelmesi icin oturup dua ediyorum. Hos adam yanimdayken de ozluyorum da bence bunu kiz hissetiriyor bana bir nevi babasini aseriyor
İnşALLAH cnm hepimiz güzel haberler alalım insAllah haber veriirim tabiki olumlu olumsuziyi yapmışsın canım inşllah güzel bi sonuçla gelirsinnnn bizede haber vermeyi unutmaaa
Ay masAllah cnm ya saglikla ilerlesinKızlar bugün kontrolde tekrar kan baktırdım pazar günü 920ydi bugün 2096 olmuş değerimizve ultrasonda keseye benzer bir şey gördü doktor muhtemelen kese ama kan sonucunu bekleyelim dedi şimdi o kese mi yani gördüm mü minnoşu
Amin inşallah kuzum çok dualar ettim çok şükür şimdilik de iyi gidiyoruzAy masAllah cnm ya saglikla ilerlesin
Ay sahi acikinca beni kusturuyordu veletKuzum bebekler karnimiza girdikleri ilk anda kontrolu ele aldilar bundan sonra yoneticiler onlarsen daha cinsiyeti ogrenmedin mi yaa?
Evet evet mesela 7.haftalar inşallah bulantısiz kolay geçerBaşta çok bulanıp bir anda kesilince evhamlanıyorum aşkım yaAma zaten çok erken başlamıştı bulantılar, öyle rahatlatıyorum kendimi devamlı bulanacak değil ya arada durulacaktır illa ki.. Ayyy cumartesiye yaklaşıyoruz gerçekten 4 güün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?