- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
naber ceylooo geldimi adet ? :)Tünaydın kuzularım
Ama orada anestezi vermeyecekse hemen birşeyler atıştır stresten kan şekerin düşmesinve çok rahat ol kendini kasma ki ağrı olmasın
Ne olsun evi toparladım ondan geç geldim biraznaber ceylooo geldimi adet ? :)
çok fazla yumurtalar var görüyormusun küçük küçük dedi sağ tarafımdaydı sol tarafımda 14 mm 1 tane yumurta gördü herhalde o küçük küçük fazla olan yumurtlar için pko dedi
bakalım gelmez inşalalhNe olsun evi toparladım ondan geç geldim biraz ☺ Gelen giden yok henüz
Tşk ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinmasallah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin allah
Kız kanda sonuç 0,481 çıkmış nereye gelmiyo aheyyyy aheyybakalım gelmez inşalalh
kız bellli olmaz kısmetKız kanda sonuç 0,481 çıkmış nereye gelmiyo aheyyyy aheyy
afiyet olsun kuzummm sanada kuzunadaAyy PTT ye gittim işsizlik maaşı içinn amann amaaannn töbeeeee nasıl kalabalık öyle
Kalabalık olmaz diye 12 de gititm bide
Biran bayılıyorum sandım gözüm karardı .
Kuscam diye strese girdim ama çok şükür atlattım oara mı aldım bebeğimle kendimize pasta ısmarladım
Eve geldik soluk soluğayım
Sanarsın 2-3 km koştum
Ay sorma evde yat 9 ay maaş alafiyet olsun kuzummm sanada kuzunada
işsizlik maası güzel bişey ben almadım ama kardeşim 8 ay aldı biliyorum ordan
Cnm bende bi hayali gordum gibi arkadan flas tutunca fos cikiyo sen oyle denedinmi hic benimde bata 5 varDünle bugünün lh testi sabah hcg de yaptım dayanamadım ama yok tabi bisey hayali gölge gördüm sadece bata son 5 kaldı
Denemedim canım zaten yarin belli olacak sonuç bekliyorum hayırlısı senin var Mi belirtinCnm bende bi hayali gordum gibi arkadan flas tutunca fos cikiyo sen oyle denedinmi hic benimde bata 5 var
Kan bekliyosun dimi ins pozitif cikarDenemedim canım zaten yarin belli olacak sonuç bekliyorum hayırlısı senin var Mi belirtin
İnşALLAH cnm hayırlısı senin de güzel sonuclar olur insAllahKan bekliyosun dimi ins pozitif cikarbende kasiklarimda surkeli bi hareketlilik var. Kendimi dinledigim icinmi yoksa pskolojikmi bilmiyorum. Ozellikle sag kasigimda. Sende varmi belirti?
Ozamn heyecanla yarin sabahi bekliyelim bakalimİnşALLAH cnm hayırlısı senin de güzel sonuclar olur insAllah
Yok kuzum benim sadece hep sırt ağrım var onlarda adet belirtisi zaten
ben de gördüm inşallah koyulaşır canım ve bebişin seninledirDünle bugünün lh testi sabah hcg de yaptım dayanamadım ama yok tabi bisey hayali gölge gördüm sadece bata son 5 kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?