maşallahKızlar bugün kontrolde tekrar kan baktırdım pazar günü 920ydi bugün 2096 olmuş değerimizve ultrasonda keseye benzer bir şey gördü doktor muhtemelen kese ama kan sonucunu bekleyelim dedi şimdi o kese mi yani gördüm mü minnoşu
İnşALLAH cnm saolasin hayırlısı bklm hep beraber mutlu haberler alalim insAllahben de gördüm inşallah koyulaşır canım ve bebişin seninledir
Merhaba canım iyiyim çok şükğr sen nasılsınSelam Kızlar nasılsınızz
Amin kuzummaşallahcanım katlanarak artsın inşallah hadi gözün aydın darısı başımıza olsun inşallah aminnn
Bi gölge var inşallah daha da koyulaşır canım benimDünle bugünün lh testi sabah hcg de yaptım dayanamadım ama yok tabi bisey hayali gölge gördüm sadece bata son 5 kaldı
Hayırlısı bklm cnmBi gölge var inşallah daha da koyulaşır canım benim
Merhaba, ben ikili yaptırmadım ama sıkıntı görüldüyse test sonucunda belki ultrason ile birlikte değerlendirir doktorunuz bulguları, ya da isterseniz ikiliden daha kesin sonuç veren bir kan testi var, doktorunuzla konuşunca ona yönlendirir belki, inşallah içiniz rahatlar, ben de onu yaptırdım, sonuç bekliyorum şu an.
İstanbul’daysanız Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde sanıyorum riskli gebelik uzmanına muayene olduktan sonra ikili testte risk görüldüğünü söylerseniz fetal dna testi ücretsiz yapılıyor diye okumuştum. Bu testin kesinliği %99 gibi bir oranda ve amniyosentezin riskini de göze almaya gerek kalmıyor, normal kan testi.
Benim iş yoğunluğundan devlete gitmek için vaktim olmadı ama bildiğim kadarıyla Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ücretsiz varmış, Bezmialem’de de belki vardır. Ben kendi doktorumun muaynehanesinde yaptırdım ama ücretli oldu, varsa doktorunuz yönlendirir tabi. Hiç riski yok zaten koldan kan verdim sadece, inşallah o vesileyle içiniz rahatlar sizin de.Evet çok yüksek riskte değil çok ufak bir ihtimal dedi kürtaj yada amniyosentez düşünmüyorum bu söylediğiniz test her hastanede yapılıyor mu doktorum ile konuşsam yapılır mı acaba istanbuldayım bezmialem vakıf hastanesine gidiyorum
aminnn inşallah canımAmin kuzumhep aklımda siz varsınız zaten inşallah hepinizin güzel haberlerini alacağız
kaç günde bir adet oluyorsun canımKızlar benim kaç güne pik olur acaba ? :)
Kasığımda batmalar var bide yumurtlama akıntım oldu dün hafif ?
Benim son 3 aydır 35 i geçiyorkaç günde bir adet oluyorsun canım
35 baz alırsak genelde adetten 14 önce yumurta çatlar ve çatlamadan 24-36 saat arasında pik olur ona göre 10 gün falan var gibi ama sen takip et günde bir kere yapsan yeterli iyice koyulaşınca sabah akşam yaparsınBenim son 3 aydır 35 i geçiyor
aminnn canım çok teşekkür ederimmasallah ne güzel yaaaa sağ salim kucagınıza alın inşallahhh
35 baz alırsak genelde adetten 14 önce yumurta çatlar ve çatlamadan 24-36 saat arasında pik olur ona göre 10 gün falan var gibi ama sen takip et günde bir kere yapsan yeterli iyice koyulaşınca sabah akşam yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?