rica ederim kuzum banu çiftçi diye bi kadın doğum uzmanı var onun videolarında çok güzel anlatmış bak istersenTamam çok teşekkür ederim
Canım merhaba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bu darlık hsg de görülemiyormuş mu ? Çünkü bizde de bi sorun yok testlerde hsg falnda normal acaba ulaşmıyor mu spermler bizimdeKızlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. 2 sene boyunca burda hep küçücük bi umut aradım. Umarım benim paylaşımımda birilerine umut olur. 29 martta ilk aşılamamı oldum. 2 yıl boyunca iğne klomen hepsini defalarca denedim olmadı. Bi sorunda yoktu. Hsg çektirdim normal çıktı. En son aşılama sırasında serviksde stenoz (darlık) saptandı. Spermler hiç yumurtalara ulaşmıyormuş bile. İlk aşılamayla çok şükür tuttu. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
yok artık yaAy içim kalktı
Özelden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıuorum herkese
Bugun birisi vajina akıntısını göndermiş beynım döndü
Gözümü kapatınca resmen göz önüme geliyo
Allahım neden düşüncesiz bu insanlar
Ay daha nelerAy içim kalktı
Yok artik cocuk bile bilir hamile bi kadinin midesi bulanabilecegini. Iyi niyetinizin buralara gelmesine uzuldum.Ay içim kalktı
Hamile olmasa da insanın midesi bulanır, çok kötü yaYok artik cocuk bile bilir hamile bi kadinin midesi bulanabilecegini. Iyi niyetinizin buralara gelmesine uzuldum.
Ay sorma inan ben kendi akıntımı takip etmiyorum şuan hassas dönemde oldugum için :/Yok artik cocuk bile bilir hamile bi kadinin midesi bulanabilecegini. Iyi niyetinizin buralara gelmesine uzuldum.
Hamile olmasa da insanın midesi bulanır, çok kötü ya
Insanlari anlamak zor gercektende. Kendinize dikkat edinAy sorma inan ben kendi akıntımı takip etmiyorum şuan hassas dönemde oldugum için :/
ah kuzum benim ya, nasıl kötü olmuştur miden. Kıyamam sana
Yani insan sorar acaba akıtnımı atsam anlarmıısn dese engellerdim zaten bir açtım mesajları töbee
Ya bazen biz konusuyoruz ama ne bilim hiç rahatsız olmadım ben konusurken sorsaydı belki kıvamı konusunda yıne bişey derdim şaal diye görünce bide tatlı yiyordum aman Allahım neyse sizide allak bullak ettimah kuzum benim ya, nasıl kötü olmuştur miden. Kıyamam sanaAy elçin insan böyle bi şeyi sormamalı bile, aa ne demek akıntı atmak atarken utanır insan
İşte insanları zamanla tanıyosun canım -Allahım bizlerinde evlatlarımızında karşısına anlayışlı insanlar çıkartsın hep böyle dua ederimInsanlari anlamak zor gercektende. Kendinize dikkat edinonceliginiz bebis insanlar akintilarinida bi zahmet gidip doktora danissin . Ayy dusundukce hamile olmayan halimle midem bulandi
Aynen oyle canim. Amiinn..İşte insanları zamanla tanıyosun canım -Allahım bizlerinde evlatlarımızında karşısına anlayışlı insanlar çıkartsın hep böyle dua ederim ♥
Yoksa insanın başına her kötü şey gelir
Yuh ohaAy içim kalktı
Merhaba canım iyiyim çok şükğr sen nasılsın
Kuzummm randevun ne zmaannn ??Yuh oha
Allah iyilik verisn inşallahÇok şükür canım bende iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?