Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bu darlık hsg de görülemiyormuş mu ? Çünkü bizde de bi sorun yok testlerde hsg falnda normal acaba ulaşmıyor mu spermler bizimde

Ay içim kalktı

Özelden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıuorum herkese
Bugun birisi vajina akıntısını göndermiş beynım döndü

Gözümü kapatınca resmen göz önüme geliyo
Allahım neden düşüncesiz bu insanlar

Ay daha neler

Yok artik cocuk bile bilir hamile bi kadinin midesi bulanabilecegini. Iyi niyetinizin buralara gelmesine uzuldum.

Yani insan sorar acaba akıtnımı atsam anlarmıısn dese engellerdim zaten bir açtım mesajları töbee
ah kuzum benim ya, nasıl kötü olmuştur miden. Kıyamam sana Ay elçin insan böyle bi şeyi sormamalı bile, aa ne demek akıntı atmak atarken utanır insan

ah kuzum benim ya, nasıl kötü olmuştur miden. Kıyamam sana Ay elçin insan böyle bi şeyi sormamalı bile, aa ne demek akıntı atmak atarken utanır insan
Ya bazen biz konusuyoruz ama ne bilim hiç rahatsız olmadım ben konusurken sorsaydı belki kıvamı konusunda yıne bişey derdim şaal diye görünce bide tatlı yiyordum aman Allahım neyse sizide allak bullak ettim

Insanlari anlamak zor gercektende. Kendinize dikkat edin onceliginiz bebis insanlar akintilarinida bi zahmet gidip doktora danissin . Ayy dusundukce hamile olmayan halimle midem bulandi
İşte insanları zamanla tanıyosun canım -Allahım bizlerinde evlatlarımızında karşısına anlayışlı insanlar çıkartsın hep böyle dua ederim

Yoksa insanın başına her kötü şey gelir

Yuh oha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…