Bu sefer uzatmıs senınkıdeCanım 22 de ama ben çok olduğu icin Perşembe randevu aldım devlet hastanesie gitçem aklım hep onda
O takvim senle oynuyor ben burdan bile gördüm senin gözün pasparlak
Ayyy inşallah cuma günü eşim işini ayarlarda gideriz yaaa :/O takvim senle oynuyor ben burdan bile gördüm senin gözün pasparlakKız gelicek kız göz rengine kadar söyledim biliyon
Aynen canım öyle 22de ikili tarama olcak benimBu sefer uzatmıs senınkıde ☺
Ben özelde görünmeyelı bu cuma 5 hafta olucak şaka gibi :)
Devlette baktırdım ama tatmın etmedi tabi özeldeki ilgi alaka nerde :)
Zaten devlete giderken şey diye gidiyosun kalbı atıyomuu sağlıklımı :)
Gerisi çoktan tın :)
Hadi inşallah güzel sonuclarla gelirsinAynen canım öyle 22de ikili tarama olcak benim
Ay benim de sırtım ağrıdı, eve gitmenin hayali bile güzel geldi şu anbir uykum vaar bir yorgunum ki sormayın
şimdi tek isteğim evde olsam yemekteyizi açsam battaniye alsam yatsam
gerçekten tek ihtiyacım bu
ama eve gitmeme koskocaaaa 3 saat var
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım detaylıyı yaptırıxam sadece onuda 20. Haftalarda falan yapılıyormus . Bu kontrolde onun için de randevu alırımAmin kuzum inşallah senin ne zaman tarama
ay hadi sizler hamilesinizAy benim de sırtım ağrıdı, eve gitmenin hayali bile güzel geldi şu an
Ohaaaa bence şikayet falan et .. şaşırmış lan bu insanlarAy içim kalktı
Özelden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıuorum herkese
Bugun birisi vajina akıntısını göndermiş beynım döndü
Gözümü kapatınca resmen göz önüme geliyo
Allahım neden düşüncesiz bu insanlar
Ayyy inşallah cuma günü eşim işini ayarlarda gideriz yaaa :/
Gidemezsekte napalım pazartesi tabi bide inşallah gösterir eşşek sıpası ☺
Ay o mesajı tekrar açarsam şikayet ederken görücemOhaaaa bence şikayet falan et .. şaşırmış lan bu insanlar
İnşallah kuzummm inşallaaahhhAyy inşallah ya cumaya da bi şey kalmadı, kız çok heyecanlıyım inşallah cuma sen cumartesi ben güzel haberlerle geliriz topiğe
Yok bebeğim işe gelip gitmek bile yoruyo, ben hamile olmadan önce de böyleydimay hadi sizler hamilesiniz
bana noluyo ya ben doğuştan yorgun ve uykusuzum galiba
Ulan doktora gösteremezsin o resmi tövbe tövbe cinim tepeme çıktı sıfatsız mikrop karıAy o mesajı tekrar açarsam şikayet ederken görücem
Benim pıt pıtlarda kesin değil kuzum sıpa geç geldiği için keseyi görcez büyükçe inşallahİnşallah kuzummm inşallaaahhh
Ben cinsiyetle gelem sende pıtpıtpıtlarla ♥♥
Benım cinsiyet tahmını olur büyük ihtimalle bu haftalarda söylenenler dğeişiyormus
bende öyle kuzum işimde pek yok zamanda geçmiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?