- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
ya bu ne solucan gibi kalmış
Kemikleri batıyor saftiriğinya bu ne solucan gibi kalmış
Annemmmmm
Ahh ya yaavvrrummm neetttiiilleerrr saaannaaaa
rica ederim kuzum banu çiftçi diye bi kadın doğum uzmanı var onun videolarında çok güzel anlatmış bak istersen
Gerçekten mi maşallah Allah tamamına erdirsin. Bende aynı durumdayım yaza kadar olmazsa aşılama düşünüyorum inşallah olur benim deKızlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. 2 sene boyunca burda hep küçücük bi umut aradım. Umarım benim paylaşımımda birilerine umut olur. 29 martta ilk aşılamamı oldum. 2 yıl boyunca iğne klomen hepsini defalarca denedim olmadı. Bi sorunda yoktu. Hsg çektirdim normal çıktı. En son aşılama sırasında serviksde stenoz (darlık) saptandı. Spermler hiç yumurtalara ulaşmıyormuş bile. İlk aşılamayla çok şükür tuttu. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
bnde az önce gördümKızlr Hazal Kaya da hamileymiş hayırlı olsun ☺
Aralık aanası olcak oda yalnız maşallahhh hemen gebe kalmıs
Yazık kızcağız saklayamamış üzüldüm yabnde az önce gördüm
Daha dün evlenmedi mi o yaKızlr Hazal Kaya da hamileymiş hayırlı olsun ☺
Aralık aanası olcak oda yalnız maşallahhh hemen gebe kalmıs
2 ay olmusDaha dün evlenmedi mi o yaHayırlı olsun, sağlıkla kucağına alsın. Hazal bende aralık anası olucam beni bul
Allah iyilik verisn inşallah ♥
Ertelenmişsin sanırı im azcık bebeği :)
İnşallah istediği n vakitte hemen olur canımmaynen canım hesaplıyorum bu sefer doğum iznim yaz başı bitiyor. İzinler yaz dönemine denk gelmesi benim için iyi olur haziran temmuz ağustos aylarında hamile kalmak benim için iyi olur. Ramazan sorası çalışmaya başlayacağım Allah nasip ederse
erken doğdu diyeymiş bari senden kaçar mı2 ay olmusevleneli bende öyle dedim meaşallaahh ilk gece gebe kalanlardan
Benım kv de öyle ilk gece diyor ama hesaplıyoruz hespalıyoruz eşim 8.5 aylık falan çıkıyo
Amiin canım Rabbim sıkıntısız kolay hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin.İnşallah istediği n vakitte hemen olur canımm ♥♥
Aaa şaşırmışerken doğdu diyeymiş bari senden kaçar mıhahaha
Benim kayınvalide dün bana diyo ki annene söylicek misin nazar değmesin? Kız melek gibi kadın laf soktu ya dün bana. Sizin değerse haberi olsun da okusun diye söylicem tabi annecim dedim
AmmiiinnnnnAmiin canım Rabbim sıkıntısız kolay hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin.
Onun fiyatı yüksek degil mi kuzum ben öyle biliyorumBen yaptırmayı düşünmüyorum canım detaylıyı yaptırıxam sadece onuda 20. Haftalarda falan yapılıyormus . Bu kontrolde onun için de randevu alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?