Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten mi maşallah Allah tamamına erdirsin. Bende aynı durumdayım yaza kadar olmazsa aşılama düşünüyorum inşallah olur benim de

Kızlr Hazal Kaya da hamileymiş hayırlı olsun ☺

Aralık aanası olcak oda yalnız maşallahhh hemen gebe kalmıs
Daha dün evlenmedi mi o ya Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alsın. Hazal bende aralık anası olucam beni bul

Daha dün evlenmedi mi o ya Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alsın. Hazal bende aralık anası olucam beni bul
2 ay olmus evleneli bende öyle dedim meaşallaahh ilk gece gebe kalanlardan

Benım kv de öyle ilk gece diyor ama hesaplıyoruz hespalıyoruz eşim 8.5 aylık falan çıkıyo

Allah iyilik verisn inşallah ♥
Ertelenmişsin sanırı im azcık bebeği :)

aynen canım hesaplıyorum bu sefer doğum iznim yaz başı bitiyor. İzinler yaz dönemine denk gelmesi benim için iyi olur haziran temmuz ağustos aylarında hamile kalmak benim için iyi olur. Ramazan sorası çalışmaya başlayacağım Allah nasip ederse

İnşallah istediği n vakitte hemen olur canımm

2 ay olmus evleneli bende öyle dedim meaşallaahh ilk gece gebe kalanlardan

Benım kv de öyle ilk gece diyor ama hesaplıyoruz hespalıyoruz eşim 8.5 aylık falan çıkıyo
erken doğdu diyeymiş bari senden kaçar mı hahaha

Benim kayınvalide dün bana diyo ki annene söylicek misin nazar değmesin? Kız melek gibi kadın laf soktu ya dün bana. Sizin değerse haberi olsun da okusun diye söylicem tabi annecim dedim

Aaa şaşırmış
Eşimde 7. Haftaya kadar söyletmedi anneme bile sonra ben isyan ettim annemın bunda habeır olmuxaksa neden olcak annem o annem diye ağladım
Okusun kadın dua etsin dedim öyle söyleytii .
Bir anne evladına neden nazar değdirsin ya

Ulaaaa nasıl doğurmuşum maşallaahh hemen hamile kaldı mı dicek

Dün eşimle ev konusunda konuşuyorduk. Almayı düşündüğümüz evin bebek odası dar uzun bir oda odadan bahsederken ufaklığın odasını da şöyle dekore ederiz dedi çok hoşuma gitti öyle ondan bahsetmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…