Benm özel sağlık sigortam var canım ücretsiz benım bütün testlerim de sizde yaptıracaksınız o detaylıyı devlette de yapılıyor diye biliyorumOnun fiyatı yüksek degil mi kuzum ben öyle biliyorum
Nasıl annenin mi nazarı değecekmiş şoktayım şu anerken doğdu diyeymiş bari senden kaçar mıhahaha
Benim kayınvalide dün bana diyo ki annene söylicek misin nazar değmesin? Kız melek gibi kadın laf soktu ya dün bana. Sizin değerse haberi olsun da okusun diye söylicem tabi annecim dedim
Manyak mı ne? Kendisi ana benimki değil, eşim anne ne saçmalıyorsun dedi kıvırıyor sonra yani ondan değil hani çok duyulmasın falan. Yahu kadın anam anam komşu değilAaa şaşırmış
Eşimde 7. Haftaya kadar söyletmedi anneme bile sonra ben isyan ettim annemın bunda habeır olmuxaksa neden olcak annem o annem diye ağladım
Okusun kadın dua etsin dedim öyle söyleytii .
Bir anne evladına neden nazar değdirsin ya
Ulaaaa nasıl doğurmuşum maşallaahh hemen hamile kaldı mı dicek
AyyDün eşimle ev konusunda konuşuyorduk. Almayı düşündüğümüz evin bebek odası dar uzun bir oda odadan bahsederken ufaklığın odasını da şöyle dekore ederiz dedi çok hoşuma gitti öyle ondan bahsetmesi.
Valla bende kaldım öyle, annene babana söylicek misin nazar değmesin? diyor bana, hareketlere bakar mısın? Sen kimsin asıl canım istemese sana söylemem.Nasıl annenin mi nazarı değecekmiş şoktayım şu an
Ben asıl kayınvalidelerin sonradan bilmesini tercih ediyorum . Ki öyle de yaptımManyak mı ne? Kendisi ana benimki değil, eşim anne ne saçmalıyorsun dedi kıvırıyor sonra yani ondan değil hani çok duyulmasın falan. Yahu kadın anam anam komşu değilKudurdu
Aynen keşke ona söylemeseymişsiniz yani, ama tabi insanın nereden aklına gelecek böyle diyeceğiValla bende kaldım öyle, annene babana söylicek misin nazar değmesin? diyor bana, hareketlere bakar mısın? Sen kimsin asıl canım istemese sana söylemem.
Bir de benim kv cidden melek gibidir şoka girdim dün
Ennn güzeli hakediyolarBen asıl kayınvalidelerin sonradan bilmesini tercih ediyorum . Ki öyle de yaptım
Söylerkende sadece annem ve ablamlar biliyor birde sana söyledim ama kiimmse duymasın dedim
Nerden bilcen ki canım böyle diceğini işte şaşırtıyolar benım ki melek gibi oluşuyo şaşırttı senın kid eböyle diyerek bakalım zaman ne göstercekEnnn güzeli hakediyolarKeşke bende öyle deseydim ya
Anladım canım tamam sağlıkla gelir inşallah yavrularımız aynı anda dogurcaz ya bu bile çok heyecanlıBenm özel sağlık sigortam var canım ücretsiz benım bütün testlerim de sizde yaptıracaksınız o detaylıyı devlette de yapılıyor diye biliyorum
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez hani dış kapının dış mandalı için dersin söyleme gerek yok diye, yahu anne bu anne. Biz dün anne babalara söyleyelim belki dua alırız dedik. Hazır kayınvalidelere de yemeğe davetliydik ilk onlara söyledik ordan bizimkilere gittik onlara söyledik.Aynen keşke ona söylemeseymişsiniz yani, ama tabi insanın nereden aklına gelecek böyle diyeceği
Ben bozarım onu dur senNerden bilcen ki canım böyle diceğini işte şaşırtıyolar benım ki melek gibi oluşuyo şaşırttı senın kid eböyle diyerek bakalım zaman ne göstercek
Sen mi normal doğum düşünüyosun canım ??Anladım canım tamam sağlıkla gelir inşallah yavrularımız aynı anda dogurcaz ya bu bile çok heyecanlı
Ayy iyi ki aramamışlar annen çok üzülürdü senden duymadıgınaKırk yıl düşünsem aklıma gelmez hani dış kapının dış mandalı için dersin söyleme gerek yok diye, yahu anne bu anne. Biz dün anne babalara söyleyelim belki dua alırız dedik. Hazır kayınvalidelere de yemeğe davetliydik ilk onlara söyledik ordan bizimkilere gittik onlara söyledik.
Konu da şeyden açıldı kayınpeder çıldırdı ben dünürlerimi aricam, dede oluyoruz tebrik edicem diye dedik baba dur biz burdan oraya geçip söylicez zaten. Arkadan diyor ki ay söylicek misin? Yok doğuma çağırıcam sürpriz olsun. Kız lafımı da soktum ama az yapmışım şimdi aklıma geldi iyice kızdım valla
Aratır mıyım ya? Zaten kayınvalideye kalsa aratmazdı da yani duymasınlar istiyor ya nazar değermiş deli karıAyy iyi ki aramamışlar annen çok üzülürdü senden duymadıgına
Ayy ♥
İnsanın içi okşanıyor gerçekten .
Şuan biz bebek konusmaktan azcık çekiyoruz birbirimii alıştırmamak adına ☺
Ama hamile kalmadan önce bizde küçük odmaıza bakıp bakıp şuraya yatağı koyarız şuraya şunu yaparız diye konusuyoduk
e 3 aylık falan diyolardı haberlerdeYazık kızcağız saklayamamış üzüldüm ya
1 aylıkken söylenmiş oldu
Aratır mıyım ya? Zaten kayınvalideye kalsa aratmazdı da yani duymasınlar istiyor ya nazar değermiş deli karı
Yok kızz eczaneden test almıs kız ordan ortaya çıkmıs .e 3 aylık falan diyolardı haberlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?