Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onun fiyatı yüksek degil mi kuzum ben öyle biliyorum
Benm özel sağlık sigortam var canım ücretsiz benım bütün testlerim de sizde yaptıracaksınız o detaylıyı devlette de yapılıyor diye biliyorum

Nasıl annenin mi nazarı değecekmiş şoktayım şu an

Manyak mı ne? Kendisi ana benimki değil, eşim anne ne saçmalıyorsun dedi kıvırıyor sonra yani ondan değil hani çok duyulmasın falan. Yahu kadın anam anam komşu değil Kudurdu

Ayy
İnsanın içi okşanıyor gerçekten .
Şuan biz bebek konusmaktan azcık çekiyoruz birbirimii alıştırmamak adına
Ama hamile kalmadan önce bizde küçük odmaıza bakıp bakıp şuraya yatağı koyarız şuraya şunu yaparız diye konusuyoduk

Nasıl annenin mi nazarı değecekmiş şoktayım şu an
Valla bende kaldım öyle, annene babana söylicek misin nazar değmesin? diyor bana, hareketlere bakar mısın? Sen kimsin asıl canım istemese sana söylemem.

Bir de benim kv cidden melek gibidir şoka girdim dün

Manyak mı ne? Kendisi ana benimki değil, eşim anne ne saçmalıyorsun dedi kıvırıyor sonra yani ondan değil hani çok duyulmasın falan. Yahu kadın anam anam komşu değil Kudurdu
Ben asıl kayınvalidelerin sonradan bilmesini tercih ediyorum . Ki öyle de yaptım

Söylerkende sadece annem ve ablamlar biliyor birde sana söyledim ama kiimmse duymasın dedim

Valla bende kaldım öyle, annene babana söylicek misin nazar değmesin? diyor bana, hareketlere bakar mısın? Sen kimsin asıl canım istemese sana söylemem.

Bir de benim kv cidden melek gibidir şoka girdim dün
Aynen keşke ona söylemeseymişsiniz yani, ama tabi insanın nereden aklına gelecek böyle diyeceği

Ben asıl kayınvalidelerin sonradan bilmesini tercih ediyorum . Ki öyle de yaptım

Söylerkende sadece annem ve ablamlar biliyor birde sana söyledim ama kiimmse duymasın dedim
Ennn güzeli hakediyolar Keşke bende öyle deseydim ya

Benm özel sağlık sigortam var canım ücretsiz benım bütün testlerim de sizde yaptıracaksınız o detaylıyı devlette de yapılıyor diye biliyorum
Anladım canım tamam sağlıkla gelir inşallah yavrularımız aynı anda dogurcaz ya bu bile çok heyecanlı

Aynen keşke ona söylemeseymişsiniz yani, ama tabi insanın nereden aklına gelecek böyle diyeceği
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez hani dış kapının dış mandalı için dersin söyleme gerek yok diye, yahu anne bu anne. Biz dün anne babalara söyleyelim belki dua alırız dedik. Hazır kayınvalidelere de yemeğe davetliydik ilk onlara söyledik ordan bizimkilere gittik onlara söyledik.

Konu da şeyden açıldı kayınpeder çıldırdı ben dünürlerimi aricam, dede oluyoruz tebrik edicem diye dedik baba dur biz burdan oraya geçip söylicez zaten. Arkadan diyor ki ay söylicek misin? Yok doğuma çağırıcam sürpriz olsun. Kız lafımı da soktum ama az yapmışım şimdi aklıma geldi iyice kızdım valla

Ayy iyi ki aramamışlar annen çok üzülürdü senden duymadıgına

Bizde bebek konusunda hala çekinceliyiz yani nasıl yaparız ederiz gibi eşimde hep durumları toparlayalım kafasında nede olsa erkekler için bir sakınca yok onunda istekli olmasını istedim hep oyzden alıştırmaya çalışıyorm böyle kabullenmesi ondan bahsetmesi hoşuma gitti :)

Aratır mıyım ya? Zaten kayınvalideye kalsa aratmazdı da yani duymasınlar istiyor ya nazar değermiş deli karı

Allaaa torun kıskanılmaya başlanmıs geçmiş olsun
Benımkide durmadan ben torunuma oda yapcam evime diyo
Yatılı gitcekmişiz gibi
Ne gerek var falan dedim ama inşallah yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…