Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allaaa torun kıskanılmaya başlanmıs geçmiş olsun
Benımkide durmadan ben torunuma oda yapcam evime diyo
Yatılı gitcekmişiz gibi
Ne gerek var falan dedim ama inşallah yapma
Kız torun oldu diye bunlar bize falan yerleşmez di mi?

Yani normal olursa hayatta hayır demem ama özel pek normal yapmıyor hep korkutum sezaryena alıyor kuzum
Ben doktorumla öyle anlaştım xanım normal doğum yanlısı bir doktor onu iyi araştırmk lazım .

Ve şuda önemli normal doğumlarda bebeğin gelceği saati bilemiyoru doktorla konustum gece doğum olursa nöbetçi doktormu giiricek doğuma dedim hayır ben saat kaç olursa olsun geliyorum dedi evi hastaneye yakınmıs ondan da içim rahat :)

Kız torun oldu diye bunlar bize falan yerleşmez di mi?
Valla ben ondan korkuyorum kesin bir kıyamart kopar bebek olduktan sonra .
Zırt pırt istemme yanı lohusayken zaten ilk 1 ay kayınpederimi almam eve . 1 aydan sonra da ayda 1 gelsinler yanı bebeğe öi bakım hizmet mi edeyim

Ay ondan ben de korkuyorum yaa Bizimki ilk torun da değil ama kadın uçtu sevinçten babaanne mi oluyorum diye, bu kadarını beklemiyordum galiba
Bizim bi de ilk torun Ay olmaz di mi öyle bi şey yahu tabi ki sevsinler sevecekler ama gün aşırı gelmezler herhal nolur gelmesinler

Valla ben ondan korkuyorum kesin bir kıyamart kopar bebek olduktan sonra .
Zırt pırt istemme yanı lohusayken zaten ilk 1 ay kayınpederimi almam eve . 1 aydan sonra da ayda 1 gelsinler yanı bebeğe öi bakım hizmet mi edeyim
Kız bana kalsa bence de öyle olsun ama gelirlerse her akşam her akşam kabus gibiii

benim kayınvalidemde hani benim odam bebek olunca nerde kalcam ben deyip duruyordu Allahtan eşim annesine çok yüz vermez
Amannnn

Bizim ev allahtan tam bize göre hiç boş odamız yok doğumdan sonra gelir eve görüp gider annem İzmirden gelcek çünkü ikisi bir kalamaz evde

benim kayınvalidemde hani benim odam bebek olunca nerde kalcam ben deyip duruyordu Allahtan eşim annesine çok yüz vermez
Benimki de anasıyla içli dışlı değildir pek ama torun bu bi şey de denmez ki, hepimizin korkusu aynıymış yalnız

Kuzum ben doktorum şeker şeker ben 2cagırdım digerinde 5dk çıktı geldi evi çok yakın hastaneye ama hep sezaryan duydum ben İzmir’de bütün özellere gittim bu kadın gibi birini görmedim kuzum

Kuzum ben doktorum şeker şeker ben 2cagırdım digerinde 5dk çıktı geldi evi çok yakın hastaneye ama hep sezaryan duydum ben İzmir’de bütün özellere gittim bu kadın gibi birini görmedim kuzum
Hadi inşallah canım sezeryan normal farketmez inşallah bizim için en hayırlısı benolcaksa o olsun.
Develtte doğum yapmak istemem maalesef :/
Eşimi yanımda istiyorum

Bizde kedi var ya, ondan korktuklarından belki çok kalmazlar sen de sipsileri sal bakalım
Bizimkiler bayılır kediye onlarda da var Benim hiçbir şekilde kaçarım kalmadı sanırım ya kocamı ayartayım da şehir dışına gidelim zaten istanbuldan nefret ediyom artıkın

Hadi inşallah canım sezeryan normal farketmez inşallah bizim için en hayırlısı benolcaksa o olsun.
Develtte doğum yapmak istemem maalesef :/
Eşimi yanımda istiyorum
Aynen kuzum sağlıkla gelsin ben başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…