Bizimkide korkuyodu ama komil bişey anlatcam size 3 tür gittiğimde oğlumuda getir deyip duruyoBizde kedi var ya, ondan korktuklarından belki çok kalmazlarsen de sipsileri sal bakalım
Ay o zaman hiç çare kalmamış gerçekten
Ya en güzeli şehir dışında yaşamak ya valla, kız al kediyi götür bigün de görsün oğlunu bakimBizimkide korkuyodu ama komil bişey anlatcam size 3 tür gittiğimde oğlumuda getir deyip duruyo
Oğlum dediği kedim duman
Daha kediyi 1 kere sevmedi çünkü aksidir ben bide eşim severiz sadece
Yer mi yapmaya çalışıyo napıyo anlamadım
Götürcem 3 tür söylüyo en son tripli söyledi kaç kere söyledim bir getirmedin dumanımı diyoYa en güzeli şehir dışında yaşamak ya valla, kız al kediyi götür bigün de görsün oğlunu bakim
Amannnn
Bizim ev allahtan tam bize göre hiç boş odamız yok doğumdan sonra gelir eve görüp gider annem İzmirden gelcek çünkü ikisi bir kalamaz evde
Benimki de anasıyla içli dışlı değildir pek ama torun bu bi şey de denmez ki, hepimizin korkusu aynıymış yalnız
Bizimkide korkuyodu ama komil bişey anlatcam size 3 tür gittiğimde oğlumuda getir deyip duruyo
Oğlum dediği kedim duman
Daha kediyi 1 kere sevmedi çünkü aksidir ben bide eşim severiz sadece
Valla bilemedim ki, sonradan sevdiyse demek
Yer mi yapmaya çalışıyo napıyo anlamadım
Ben olsam götürür salarım üstüneGötürcem 3 tür söylüyo en son tripli söyledi kaç kere söyledim bir getirmedin dumanımı diyo
Götüreyimde evde bir terör essin
He oldu ona doğuruyomoooo daha neler diyor torunumu alcam gezcem onla yatcam vsvs desin dursun ben vermedikten sorabenim ev küçük zaten 2+1
Canm yarın belli olacak sonuçFit mutlu anne kuzmm kan vermişsn ne çıktı sonuç
Yok biz aynı şehirde değiliz zaten de bu sefer de gelince yatılı kalması var, ev de çok büyük değil, bi de bebek olunca valla korkmuyor değilimYa en güzeli şehir dışında yaşamak ya valla, kız al kediyi götür bigün de görsün oğlunu bakim
Benım emzirir bile bebek emzirme hobisi var kendisinin .oooo daha neler diyor torunumu alcam gezcem onla yatcam vsvs desin dursun ben vermedikten sorabenim ev küçük zaten 2+1
Ay gerçekten lafını sözünü hiç bilmiyorlar galibaBenım emzirir bile bebek emzirme hobisi var kendisinin .
Ve şuan sürekli bana benım sütüm çok geldi yatak sırılsıklam olurdu falan diyo herkesin içinde
İnşallah benımde olur deyip kapatmaya çalışıyorum ama yok .
Eğer sütüm falan gelmezse kesin saçma sapan konusup üzcek beni
Evet şehir dışının da o zorluğu var gelince kalıyorlarYok biz aynı şehirde değiliz zaten de bu sefer de gelince yatılı kalması var, ev de çok büyük değil, bi de bebek olunca valla korkmuyor değilim
Şimdiden saçma saçma strese sokuyor .Ay gerçekten lafını sözünü hiç bilmiyorlar galiba
Noldu canım ??
Şimdiden saçma saçma strese sokuyor .
Şuan canımı sıkmıyor ama o lohusa halıyken çoks sarsar sanırım bu hikayeleri .
Ki eminim kendisini benden 10 numara iyi bir annedir herşeyi mükemmel olmuştur .
Allah yardımcıımız olsun valla ne diyim
Amin canım, o konuda bizimkiler de öyledir en güzel çocuğu onlar doğurmuş, en iyi onlar yetiştirmiştir, şimdikiler kitap okuyomuş kitapla çocuk mu büyütülür diye dalga geçer bi de kör cahilliğine bakmadanŞimdiden saçma saçma strese sokuyor .
Şuan canımı sıkmıyor ama o lohusa halıyken çoks sarsar sanırım bu hikayeleri .
Ki eminim kendisini benden 10 numara iyi bir annedir herşeyi mükemmel olmuştur .
Allah yardımcıımız olsun valla ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?