Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde kedi var ya, ondan korktuklarından belki çok kalmazlar sen de sipsileri sal bakalım
Bizimkide korkuyodu ama komil bişey anlatcam size 3 tür gittiğimde oğlumuda getir deyip duruyo
Oğlum dediği kedim duman
Daha kediyi 1 kere sevmedi çünkü aksidir ben bide eşim severiz sadece

Yer mi yapmaya çalışıyo napıyo anlamadım

Ya en güzeli şehir dışında yaşamak ya valla, kız al kediyi götür bigün de görsün oğlunu bakim

Amannnn

Bizim ev allahtan tam bize göre hiç boş odamız yok doğumdan sonra gelir eve görüp gider annem İzmirden gelcek çünkü ikisi bir kalamaz evde
Benimki de anasıyla içli dışlı değildir pek ama torun bu bi şey de denmez ki, hepimizin korkusu aynıymış yalnız

oooo daha neler diyor torunumu alcam gezcem onla yatcam vsvs desin dursun ben vermedikten sora benim ev küçük zaten 2+1

oooo daha neler diyor torunumu alcam gezcem onla yatcam vsvs desin dursun ben vermedikten sora benim ev küçük zaten 2+1
Benım emzirir bile bebek emzirme hobisi var kendisinin .
Ve şuan sürekli bana benım sütüm çok geldi yatak sırılsıklam olurdu falan diyo herkesin içinde

İnşallah benımde olur deyip kapatmaya çalışıyorum ama yok .

Eğer sütüm falan gelmezse kesin saçma sapan konusup üzcek beni

Ay gerçekten lafını sözünü hiç bilmiyorlar galiba

Yok biz aynı şehirde değiliz zaten de bu sefer de gelince yatılı kalması var, ev de çok büyük değil, bi de bebek olunca valla korkmuyor değilim
Evet şehir dışının da o zorluğu var gelince kalıyorlar Ay kurtulamıyoruz resmen ya

Ay gerçekten lafını sözünü hiç bilmiyorlar galiba
Şimdiden saçma saçma strese sokuyor .
Şuan canımı sıkmıyor ama o lohusa halıyken çoks sarsar sanırım bu hikayeleri .
Ki eminim kendisini benden 10 numara iyi bir annedir herşeyi mükemmel olmuştur .
Allah yardımcıımız olsun valla ne diyim

Amin canım, o konuda bizimkiler de öyledir en güzel çocuğu onlar doğurmuş, en iyi onlar yetiştirmiştir, şimdikiler kitap okuyomuş kitapla çocuk mu büyütülür diye dalga geçer bi de kör cahilliğine bakmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…