Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Red Phoenix H E şehir dışında yaşayan bir gelin olarak bildiriyorum bu da iyi değil kızlar şuan kayınvalidem gorumcemin yanında,aslında mesafe olarak 15 dk aralari.ama 20 gündür onunla.ve daha 40 günde yalnız bırakmam dedi..bana duyurma cabasi,aynı şehirde bu kadar aynı evde kalan farklı şehirde olana aylarca gelir kalırki eminim yapicak ama bir yolu olmali.hic düşünemiyorum pat diye odama girilmesi,kucağımdan alınıp ver ben yapayım demelerini..kısa bir fragmanını haftasonu izledim gördüm

Benim kaynanam üst katta görümcem alt katta ben nedem

Dertler derya olmuss,sen kaybolmussunAllah kolaylık versin caniim
yok kız suan çok şükür hiç bi zararları yok bana cok iyiyiz
ama bebek olursa kötü kötü senaryolar geliyo gözüme.
zıran zıran sevmeye gelirlermi vakitli vakitsiz kapı çalarmı
mahalledikleri bebek görmeye toplarlarmı vs vs

Ay bi de mahalleli var Sana Allah extra kolaylık versin Gamzeli

Yaparlar canım yaparlar süt konusunda daha haftasonu kızı dedi,annem psikolojimi bozdu sütüm yetmiyormuş dedi diye.her şeyi kendileri en iyi yaptıkları icin,onlara yetisemeyecegiz.ve korkarim minikler en çok oğullarının gibi davranicaklaray şimdiden derin dusuncelerdeyim,seninde aklına sokmayayim inşallah heepp iyi olun,onlarda duracaklari yeri hep bilsinler bizimkilerde tabi,amin

aminnn canım inşalalh sende bu düşündüklerini yaşamazsın şahane geçer lohusalıgın
daha zamanın var elbet bi yolu bulunur

Aynen öyle canım, benim eşim zaten 3 ay sonra söyledi, erkenden ne gerek var Allah korusun
Demi yani ben kaç defa düşük yaptım beni arayıp geçmiş olsun demiyor kızını arayıp beni istedi bir iki defa kötü günde hayrı olmayan iyi günde de olmasın çok şükür kem gözlü görümce de haziranda gidiyor o zamana kadar dualarla tutmaya çalışacam çocuğu

Seni anlayacak bir görümce var doğuma kadar unutmaz inşallah bu günleri de san destek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…