- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Bi iki güne koyulaşır gibi geliyor bana canımKızlar benim kaç güne pik olur acaba ? :)
Kasığımda batmalar var bide yumurtlama akıntım oldu dün hafif ?
Benim kaynanam üst katta görümcem alt katta ben nedemRed Phoenix H E şehir dışında yaşayan bir gelin olarak bildiriyorum bu da iyi değil kızlar şuan kayınvalidem gorumcemin yanında,aslında mesafe olarak 15 dk aralari.ama 20 gündür onunla.ve daha 40 günde yalnız bırakmam dedi..bana duyurma cabasi,aynı şehirde bu kadar aynı evde kalan farklı şehirde olana aylarca gelir kalır ki eminim yapicak ama bir yolu olmali.hic düşünemiyorum pat diye odama girilmesi,kucağımdan alınıp ver ben yapayım demelerini..kısa bir fragmanını haftasonu izledim gördüm
Dertler derya olmuss,sen kaybolmussunBenim kaynanam üst katta görümcem alt katta ben nedem
Ben daha söylemedim kv eşim bugün söyleyelim mi dedi ben tam göreyimde anan eksik kalsın dedimAy ondan ben de korkuyorum yaaBizimki ilk torun da değil ama kadın uçtu sevinçten babaanne mi oluyorum diye, bu kadarını beklemiyordum galiba
yok kız suan çok şükür hiç bi zararları yok bana cok iyiyizDertler derya olmuss,sen kaybolmussunAllah kolaylık versin caniim
Aynen öyle canım, benim eşim zaten 3 ay sonra söyledi, erkenden ne gerek var Allah korusunBen daha söylemedim kv eşim bugün söyleyelim mi dedi ben tam göreyimde anan eksik kalsın dedim
Ay bi de mahalleli varyok kız suan çok şükür hiç bi zararları yok bana cok iyiyiz
ama bebek olursa kötü kötü senaryolar geliyo gözüme.
zıran zıran sevmeye gelirlermi vakitli vakitsiz kapı çalarmı
mahalledikleri bebek görmeye toplarlarmı vs vs
Anam nie öyle geçCanm yarın belli olacak sonuç
neyse o kısmı bebek olunca düşüncez artıkAy bi de mahalleli varSana Allah extra kolaylık versin Gamzeli
Yaparlar canım yaparlaryok kız suan çok şükür hiç bi zararları yok bana cok iyiyiz
ama bebek olursa kötü kötü senaryolar geliyo gözüme.
zıran zıran sevmeye gelirlermi vakitli vakitsiz kapı çalarmı
mahalledikleri bebek görmeye toplarlarmı vs vs
aminnn canım inşalalh sende bu düşündüklerini yaşamazsın şahane geçer lohusalıgınYaparlar canım yaparlarsüt konusunda daha haftasonu kızı dedi,annem psikolojimi bozdu sütüm yetmiyormuş dedi diye.her şeyi kendileri en iyi yaptıkları icin,onlara yetisemeyecegiz.ve korkarim minikler en çok oğullarının gibi davranicaklar ay şimdiden derin dusuncelerdeyim,seninde aklına sokmayayim inşallah heepp iyi olun,onlarda duracaklari yeri hep bilsinler bizimkilerde tabi,amin
Demi yani ben kaç defa düşük yaptım beni arayıp geçmiş olsun demiyor kızını arayıp beni istedi bir iki defa kötü günde hayrı olmayan iyi günde de olmasın çok şükür kem gözlü görümce de haziranda gidiyor o zamana kadar dualarla tutmaya çalışacam çocuğuAynen öyle canım, benim eşim zaten 3 ay sonra söyledi, erkenden ne gerek var Allah korusun
Seni anlayacak bir görümce var doğuma kadar unutmaz inşallah bu günleri de san destek olurYaparlar canım yaparlarsüt konusunda daha haftasonu kızı dedi,annem psikolojimi bozdu sütüm yetmiyormuş dedi diye.her şeyi kendileri en iyi yaptıkları icin,onlara yetisemeyecegiz.ve korkarim minikler en çok oğullarının gibi davranicaklar ay şimdiden derin dusuncelerdeyim,seninde aklına sokmayayim inşallah heepp iyi olun,onlarda duracaklari yeri hep bilsinler bizimkilerde tabi,amin
Sağlık ocağında verdim ya cnm ondan açıkçası artik pek de umutlu degilim nedenseAnam nie öyle geç
Alttan alttan çok güzel veririm mesajları ona,çokta severim kendisini beni unutmasina izin verememSeni anlayacak bir görümce var doğuma kadar unutmaz inşallah bu günleri de san destek olur
Testinde bir gölgelik var kuzmm ama inan artık güvenmiyorum gölgleeree ondan umutlandrmak istemiyormSağlık ocağında verdim ya cnm ondan açıkçası artik pek de umutlu degilim nedense
Noldu canım ??
çok yoruldum bugün yaa ayaklarım şiştiiiNeye sinirlendin?
İnşallahhh canımAlttan alttan çok güzel veririm mesajları ona,çokta severim kendisini beni unutmasina izin verememinşallah hayrolsun geleceğimizde canım
Aynen öyle cnmTestinde bir gölgelik var kuzmm ama inan artık güvenmiyorum gölgleeree ondan umutlandrmak istemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?