Allah korusun canım boşver zaten herkes yerinde sağ olsun, Allah muhtaç etmesin gerisi hiç önemli değilDemi yani ben kaç defa düşük yaptım beni arayıp geçmiş olsun demiyor kızını arayıp beni istedi bir iki defa kötü günde hayrı olmayan iyi günde de olmasın çok şükür kem gözlü görümce de haziranda gidiyor o zamana kadar dualarla tutmaya çalışacam çocuğu
Öyle kuzum inşallah güzel geçer bugünlerimizAllah korusun canım boşver zaten herkes yerinde sağ olsun, Allah muhtaç etmesin gerisi hiç önemli değil
Amin canım benim, o da nasıl bir psikolojiyse pek anlamıyorum amaÖyle kuzum inşallah güzel geçer bugünlerimizsonradan hamilelik günlerini özleyenler çok oluyor
Bi iki güne koyulaşır gibi geliyor bana canım
Yarin randevu alacam insallahHasretim42 tebrik ettim mi ben seni farkında değilim :)
Doktora ne zaman gideceksin ?
Sağlıkla gelsin bebiş inşallah :)
Ablam uyumayı özlüyor kuzumAmin canım benim, o da nasıl bir psikolojiyse pek anlamıyorum amaİlgi odağı olmayı özlüyo bir kısmı bence
He ona hiçbişey diyemem tabi, uykusuzluk zor iştir muhakkak, Allah kolaylık versinAblam uyumayı özlüyor kuzumkız 11 aylık oldu hala hamileliği arıyor değüşük
kız sen daha yumurtlamadın neyin gebeliğiKızlar yaa benim bazı şüphelerim ve paikolojik mi bilmiyorum ama bazı belirtilerim var acaba yarın sabah gebelik testimi yapsam diye içimde bi şeyler dürtüklüyor ama boşuna harcamak da istemiyorumnapsam napsam
Tatlım yaa ben hala geçen ayda kaldım üstüne mi gördüm şeysini yaşıyorumkız sen daha yumurtlamadın neyin gebeliği
sen hep yumurtluyon kız alıştıkKızlar pik olmuş muHahahahahaha G gamzeli_bebis bak nasıl yumurtluyorum taze taze gezen tavuk yumurtası
Kızlar pik olmuş muHahahahahaha G gamzeli_bebis bak nasıl yumurtluyorum taze taze gezen tavuk yumurtası
sen hep yumurtluyon kız alıştık
bırakta az biz yumurtlayalım
yok canım olmadım hala :)Ah canım yaahala adet olmadın dimi
yok canım olmadım hala :)
psikolojiktir kuzummTatlım yaa ben hala geçen ayda kaldım üstüne mi gördüm şeysini yaşıyorum
Kısa sürdü kendimi adet gibi hissetmedim adet bitti göğüs sancısı başladı bugün de yine kasık da batma sanki adet olucakmışım gibi karnım ağrıdı ara ara midem bulanıyor
Kokulara karşı hassasiyetim arttı.
Yemek pişirdim geçen hiç bi sorun olmadı bi süre sonra midem çok bulandı gibi gibi... ya psikolojim bozuldu yada hamileyim
yok canım arada gecikmelerim oluyorduİlk kez yaşıyosun dimi böyle bişey
psikolojiktir kuzumm
tamam hamileyken adet olanlar var en yakın örneği benim halamm 9 ay olmuş
ama o düşük ihtimal.
ve insan takip ettikçe takılıyor benmde kısa süren adetlerim oldu 1.5 2 gün falan sürdü. hiç birindede hamiel değildim
ama rhatlamak istiyosan yap gitsin bitane test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?