Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun canım boşver zaten herkes yerinde sağ olsun, Allah muhtaç etmesin gerisi hiç önemli değil

Kızlar yaa benim bazı şüphelerim ve paikolojik mi bilmiyorum ama bazı belirtilerim var acaba yarın sabah gebelik testimi yapsam diye içimde bi şeyler dürtüklüyor ama boşuna harcamak da istemiyorum napsam napsam

Kızlar yaa benim bazı şüphelerim ve paikolojik mi bilmiyorum ama bazı belirtilerim var acaba yarın sabah gebelik testimi yapsam diye içimde bi şeyler dürtüklüyor ama boşuna harcamak da istemiyorum napsam napsam
kız sen daha yumurtlamadın neyin gebeliği

kız sen daha yumurtlamadın neyin gebeliği
Tatlım yaa ben hala geçen ayda kaldım üstüne mi gördüm şeysini yaşıyorum
Kısa sürdü kendimi adet gibi hissetmedim adet bitti göğüs sancısı başladı bugün de yine kasık da batma sanki adet olucakmışım gibi karnım ağrıdı ara ara midem bulanıyor
Kokulara karşı hassasiyetim arttı.
Yemek pişirdim geçen hiç bi sorun olmadı bi süre sonra midem çok bulandı gibi gibi... ya psikolojim bozuldu yada hamileyim

psikolojiktir kuzumm
tamam hamileyken adet olanlar var en yakın örneği benim halamm 9 ay olmuş
ama o düşük ihtimal.
ve insan takip ettikçe takılıyor benmde kısa süren adetlerim oldu 1.5 2 gün falan sürdü. hiç birindede hamiel değildim
ama rhatlamak istiyosan yap gitsin bitane test.

Doğrudur canım yaa bide şimdi bol keseden aldık ya onun dürtüsü var birazda galiba

Hem hamile olsam ovu testlerinin de koyu çıkması gerekirdi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…