Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki daha yeni adet olacakmışım gibi belirtiler yaşıyorum

Yüzümde sivilce ki bende adete yakın bi tane çıkar geçen haftalarda çıkmıştı bu niye çıktı bilmem çok acıyo

Göğüslerim şiş ve ağrıyor özellikle öğle saatlerinde

Kasıkda batma

Tatlı çikolata isteğiii

Aşırı gazz

Sırt ağrısı

Kızlar ben hani doktorun kontrolüne gore 19 20 martta yumurtladım ya şimdi bu testlerime gore de 28 inde pik olmuş durumdayım 25 29 31 inde ilişkim olmuştu eğer 28 ini baz alırsak 10 11 nisan da falan Adet olmam lazım bu testleri takip etsem yanılma olur mu acaba doktor a mi güvensem yoksa H E fikrin var mi canım

Eklentiler

• 20190409_184057.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 39
Canım benim öyle oldu 26.03 pik olmuştu tam 14. Gün adet oldum

Canım pko oldgu için yumurta olustu ama çatladımı bunu bılemıyoruz .
O yüzden şuan reglin gecikti .
Pko olan kişilerde maalesef günü gününe regl beklenmez.
Bence sen doktorun dediği gibi 1 hafta daha brkle .
Eğer regl gelmezse kan trsti yaptırır il önce büyük ihtimalle .
İnşallah o zaman bebek geç döllendiyse ortaya çıkar .
Yoksa da regl söktürücü verir büyük ihtimale

Eski gittiğim doktora gore 20 sinde çatlamıştı yumurtam hatta duvarın kalınlaşmaya başlamış falan demisti

O doktorun pko sıkıntın oldugunu soylemedi ama istersen 3. Bir doktora randevu al ben sağlık konusu olduğunda 3-4 doktor gezıyorum
o kadar dolaşamam ya vaktim olmuyor her seferinde yarın saglık ocagında randevum var orada bi kan vereyim bari ben çünkü önce ki ayda da testlerimde pik e göre regl olmuştum o doktor bana 2 defa yumurtlama olmaz falan demişti benim testim pik oldu 14 gün sonra adet oldum

Ovu testlerini saymazsak 19-20 sinde yumurtladı yan şimdiye kadar adet olmalıydın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…