- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
6 gün geciktim şuan daBu ay kaç gün geciktin
6 gün geciktim şuan da
E madem cok testin var yap sabah bitane aklında kalmamış olur :)Doğrudur canımyaa bide şimdi bol keseden aldık ya onun dürtüsü var birazda galiba
Hem hamile olsam ovu testlerinin de koyu çıkması gerekirdi dimi
E madem cok testin var yap sabah bitane aklında kalmamış olur :)
Canım benim öyle oldu 26.03 pik olmuştu tam 14. Gün adet oldumKızlar ben hani doktorun kontrolüne gore 19 20 martta yumurtladım ya şimdi bu testlerime gore de 28 inde pik olmuş durumdayım 25 29 31 inde ilişkim olmuştu eğer 28 ini baz alırsak 10 11 nisan da falan Adet olmam lazım bu testleri takip etsem yanılma olur mu acaba doktor a mi güvensem yoksaH E fikrin var mi canım
Canım pko oldgu için yumurta olustu ama çatladımı bunu bılemıyoruz .Kızlar ben hani doktorun kontrolüne gore 19 20 martta yumurtladım ya şimdi bu testlerime gore de 28 inde pik olmuş durumdayım 25 29 31 inde ilişkim olmuştu eğer 28 ini baz alırsak 10 11 nisan da falan Adet olmam lazım bu testleri takip etsem yanılma olur mu acaba doktor a mi güvensem yoksaH E fikrin var mi canım
Beklenen adet tarihi .Arkadaslar cahilligimi bagislayin ama bat ve pik ne demek?
Arkadaslar cahilligimi bagislayin ama bat ve pik ne demek?
Beklenen adet tarihi .
Pik : ovulasyon testindeki iki çizginin koyu kırmuzı olması veya t nın c den fazla koyu olması
Estağfirullah :) BeklenenAdetTarihi ne bat deniliyor.
Pik ise yumurtlama testinde kopkoyu iki çizginin oluşması, yani yumurtanın çatlayacağını haber veriyor
Eski gittiğim doktora gore 20 sinde çatlamıştı yumurtam hatta duvarın kalınlaşmaya başlamış falan demistiCanım pko oldgu için yumurta olustu ama çatladımı bunu bılemıyoruz .
O yüzden şuan reglin gecikti .
Pko olan kişilerde maalesef günü gününe regl beklenmez.
Bence sen doktorun dediği gibi 1 hafta daha brkle .
Eğer regl gelmezse kan trsti yaptırır il önce büyük ihtimalle .
İnşallah o zaman bebek geç döllendiyse ortaya çıkar .
Yoksa da regl söktürücü verir büyük ihtimale
O doktorun pko sıkıntın oldugunu soylemedi ama istersen 3. Bir doktora randevu al ben sağlık konusu olduğunda 3-4 doktor gezıyorumEski gittiğim doktora gore 20 sinde çatlamıştı yumurtam hatta duvarın kalınlaşmaya başlamış falan demisti
o kadar dolaşamam ya vaktim olmuyor her seferindeO doktorun pko sıkıntın oldugunu soylemedi ama istersen 3. Bir doktora randevu al ben sağlık konusu olduğunda 3-4 doktor gezıyorum
Ovu testlerini saymazsak 19-20 sinde yumurtladı yan şimdiye kadar adet olmalıydın benceKızlar ben hani doktorun kontrolüne gore 19 20 martta yumurtladım ya şimdi bu testlerime gore de 28 inde pik olmuş durumdayım 25 29 31 inde ilişkim olmuştu eğer 28 ini baz alırsak 10 11 nisan da falan Adet olmam lazım bu testleri takip etsem yanılma olur mu acaba doktor a mi güvensem yoksaH E fikrin var mi canım
evet ona göre olmam gerekseydi 3 nisan da olmuş olmam lazımdı . ben kendi testlerime göre bir bekleyiş yapıcam bakalım bat 10 nisan kızlarOvu testlerini saymazsak 19-20 sinde yumurtladı yan şimdiye kadar adet olmalıydın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?