Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ovulasyon testiyle çok kişi hamile kalmış bugün videolara falan baktım inşallah bizim de tutar Rabbimin izni ile
Benim bu ikinci denemem inşallah son olur canım ya bu ay erken gördüm bende yumurtalamayı bi iki gün farkla gündüz yumurtlama oldu 8 saat sonra da çatlama oldu benim geçen ayda iki gün sürmüştü yumurtlama acaba bi 10 günlük soğan suyu içtim onun mu etkisi oldu

Bence senin bat 11 nisan canım 14 ekleyince zaten 11 e denk geliyor seninde 28 inde pik olmuş baksana yada gebelik vardır canım test yapmaya devam et belli mi olur yani kadın yumurtlamanın 9 uncu günü yapıyor çıkmıyor 7 sinde yapıyor sonra kanda belli olmuş seninde belki öyle olur belli mi olur yani

Yani bata 9 gün kala çıkmamış 7 gün kala çıkmış demek istedim

ne yapacagımı bende şaşırmış durumdayım dedigin gibi 11 nisan olsun bi bakalım gelmezse o zaman halay çekmeye başlarım gelrise de kırmızı mendil sallarım

Ayy ben 47 48 falan kiloyum diyodum kendime zayıfım ama instagramda bi bayanı gördüm 39 kiloyla şuan ikiz hamile ya ben şok

Olabilir canım ama her ay yumurtlama günü aynı olmayabiliyormuş :) sen bi günde kaç defa yaptın ?

Ben her gün öğlen 12 de yapıyordum canım sonra koyuluk olduğu gün ikisinin arasında 8 saat olacak şekilde öğlen akşam yaptım 16 ıncı ve 17 inci günde iki kere yaptım 17 inci gün gündüz koyuydu sağ tarafıma sancı girdi şüphelendim çatladığından yaptım testi silik olmuştu

Canim benide ekler misin sat 3 mart

Ankadım canım benim bugün 11.günüm merak edip ikindi de trkrar yaptım
Gerek yoktu aslında aynı çıktı çünkü birazcık daha koyu gibi

Yok canım sabah yapmıştım bide ikindi 4 gibi yaptım çok koyu değil çok açık da değil orta bi renk yani sabah koyu değildi ikindi de hafif bi tık daha koyu geldi bana ama bilemedim
Pik olmadığına eminim ama

Erkendir canım iki kez yapman için gündüz koyulupu gördün mü Sekiz saat aradan sonra tekrarla bence

Ben ilk denemede çok stres yaptım ama ikincisinde tecrübeli oldum biraz ve idrarı damlatır damlatmaz t c den önce çıkıyor canım için rahat etsin beklemeden hemen koyu oluyor senin var hala bi kaç gün stres yapma sadece düzenli yapmaya özen göster o kadar

Tamam canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…