- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Evet canım diğer günlere göre bi tık daha koyu oluyorHayalperest07 sence koyulaşmış mı ?
Rica ederim canım inşallah en kısa zamanda görürsün kop koyu çizgileriTamam canım çok sağol☺
Rica ederim canım inşallah en kısa zamanda görürsün kop koyu çizgileri☺
Testin fotosu var mı canım atsana burayaKizlar hamilelik testlerinin aninda yani idrar ulasir ulasmaz kirmizi olmasi normal mi? Silik falan degil.
Bugun yaptim aninda kirmizi oldu cunku.Iki hafta olmadim regl bu arada.
Çokca bolca Aminnnn canımmmAmiinn inşallah canım sende ve tümm bekleyenlerde görürüzşimdi lh değeri sonra hcg değeriiii
Artık bizim de vücudumuz da hcg değeri olsun Allahım aminn
Kizlar hamilelik testlerinin aninda yani idrar ulasir ulasmaz kirmizi olmasi normal mi? Silik falan degil.
Bugun yaptim aninda kirmizi oldu cunku.Iki hafta olmadim regl bu arada.
Sevinçten şoklara mı girdi acabaTesti gönderebilirseniz çok iyi olur :)
Hamilesiniz galiba
Testin fotosu var mı canım atsana buraya
Sevinçten şoklara mı
girdi acaba ☺☺
Ya becebildim mi bilmiyorum da.
Yaaa maşallah hcg tavan yapmış
Hayırlı olsun hamilesiniiizzzz Allah sağlıkla ilerletsinn
Yaa bu ne güzel bi görüntü kızzz bundan nasıl şüphe ediyorsun besbelli hamilesinYa becebildim mi bilmiyorum da.
Olabilir insan çok bekleyince inanamaz heralde bi kendimizi hayal edelim
Valla edemedim
Allah herkeslere nasip etsin saglikli imanli namuslu anasina babasina hayirli evlatlar. :)
Bakalim insAllah :))
Yaa bu ne güzel bi görüntü kızzz bundan nasıl şüphe ediyorsun besbelli hamilesin
Neden bu kadar beklediniz ilk defa mı test yaptınız ? Ne kadar süredir bekliyordunuz
Bayada geçmiş canım bence test gayette doğruyu gösteriyor maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallahTest bozuk diye dusunuyorum ara ara. Sonra sacmalama diyorum bilemedim :))
Ayy bize de bol bol dua et canımIlk defa yaptim. Bi 8 ay oldu sanirim. Korunmadim hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?