- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Test bozuk diye dusunuyorum ara ara. Sonra sacmalama diyorum bilemedim :))
Ilk defa yaptim. Bi 8 ay oldu sanirim. Korunmadim hic.
Biz hayalet çizgi görüp hamile moduna giriyoruz 2 tane nar gibi kırmızı yi görüp o moda giremiyorAaahh ahh biz siyanürlerle büyüteçlerle arıyoruz o ikinci çizgiyi ama teste yinede bozuk diyemiyoruz
Bal gibi hamilesin canım maşallah
Biz hayalet çizgi görüp hamile moduna giriyoruz 2 tane nar gibi kırmızı yi görüp o moda giremiyorhayırlı olsun bu arada allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşımıza
Canım kırmızıyı görmüşsen giden gitmiştir peşine düşme gerçekten durumun vahim önündeki maçlara bak senHiç sorma hele ben adet oldum bitti ama hala hamile olduğumu düşünüyorum durumum vahim
Canım kırmızıyı görmüşsen giden gitmiştir peşine düşme gerçekten durumun vahim önündeki maçlara bak sen
erken doğdu diyeymiş bari senden kaçar mıhahaha
Benim kayınvalide dün bana diyo ki annene söylicek misin nazar değmesin? Kız melek gibi kadın laf soktu ya dün bana. Sizin değerse haberi olsun da okusun diye söylicem tabi annecim dedim
Lütfen konu başlığını güzelce okurmusun.Canim benide ekler misin sat 3 martEki Görüntüle 2256579
cEvet şehir dışının da o zorluğu var gelince kalıyorlarAy kurtulamıyoruz resmen ya
O fragmanı 3 yıl önce yaşadim maalesef@BrrkH E şehir dışında yaşayan bir gelin olarak bildiriyorum bu da iyi değil kızlar şuan kayınvalidem gorumcemin yanında,aslında mesafe olarak 15 dk aralari.ama 20 gündür onunla.ve daha 40 günde yalnız bırakmam dedi..bana duyurma cabasi,aynı şehirde bu kadar aynı evde kalan farklı şehirde olana aylarca gelir kalır ki eminim yapicak ama bir yolu olmali.hic düşünemiyorum pat diye odama girilmesi,kucağımdan alınıp ver ben yapayım demelerini..kısa bir fragmanını haftasonu izledim gördüm
e 3 aylık falan diyolardı haberlerde
Şekil 1 A ben :)Öyle kuzum inşallah güzel geçer bugünlerimizsonradan hamilelik günlerini özleyenler çok oluyor
@BrrkH E şehir dışında yaşayan bir gelin olarak bildiriyorum bu da iyi değil kızlar şuan kayınvalidem gorumcemin yanında,aslında mesafe olarak 15 dk aralari.ama 20 gündür onunla.ve daha 40 günde yalnız bırakmam dedi..bana duyurma cabasi,aynı şehirde bu kadar aynı evde kalan farklı şehirde olana aylarca gelir kalır ki eminim yapicak ama bir yolu olmali.hic düşünemiyorum pat diye odama girilmesi,kucağımdan alınıp ver ben yapayım demelerini..kısa bir fragmanını haftasonu izledim gördüm
Benim kaynanam üst katta görümcem alt katta ben nedem
Doğurana kadar doğsa da kavuşsak derizŞekil 1 A ben :)
Gerçekten cok keyifli ydi
Aaahh ahh biz siyanürlerle büyüteçlerle arıyoruz o ikinci çizgiyi ama teste yinede bozuk diyemiyoruz
Bal gibi hamilesin canım maşallah
Adı üstünde belirti :)Benşm hamileşk belirtilerim azaldı mide bulantım geçti çok az tiksinme var gögüslerşmde ki hassasiyet de geçti bi sorun mu var acaba yoksa normal mi benim gibi olan var mı
Insallah bize benzerOnun özlemini sevsinlerbiz onu kendimize benzetiriz sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?