Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaahh ahh biz siyanürlerle büyüteçlerle arıyoruz o ikinci çizgiyi ama teste yinede bozuk diyemiyoruz
Bal gibi hamilesin canım maşallah
Biz hayalet çizgi görüp hamile moduna giriyoruz 2 tane nar gibi kırmızı yi görüp o moda giremiyor hayırlı olsun bu arada allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşımıza

Tövbe estağfurullah kendi annede seninki neymiş allah'ım ya

Evet şehir dışının da o zorluğu var gelince kalıyorlar Ay kurtulamıyoruz resmen ya
c
Vbv
O fragmanı 3 yıl önce yaşadim maalesef
Daha hamile bile değilim ama şimdiden stres oluyorum o günleri düşündükce

Hadi ya benim gorumcem anlattı gecen kayinvalidem gece yatağın ucunda felan uyuya kalıyormuş bizim.odanin kapısı felan hep açık kalırdi felan dedi bende.dedim ay istemem ben öyle şey çocum olursa öyle kucağa alma öldürme felan istemem dedim kaynanamda dedi öpülür ne olcak dedi bende kızdım 40 çıkmamış bebek opulurmu hasta olursa nr yapcam ben sırtından opun dedim oda dedi tabi canik okdr ken ölçülmez felan dedi ben daha hamile değilken boyleysem hamile kalınca zulüm olurum millete

Benim kaynanam üst katta görümcem alt katta ben nedem

Haha ozaman en güzeli benim kaynanam gorumcemin çocuğuna bakıyor en fazla bi hafta kalır gibime geliyor gerçi gorumcemde çocuk yapacam diyordu benden önce hamile kalır gibime geliyor evde olursa gitmez ler benden allah'ım şuan çok moralim bozuldu

Aaahh ahh biz siyanürlerle büyüteçlerle arıyoruz o ikinci çizgiyi ama teste yinede bozuk diyemiyoruz
Bal gibi hamilesin canım maşallah

Ay çok güldüm şu dediğine flasi açıp bakmalarmi günlerce betlemelermi iki hafta iyi sabretmiş ben en az 20 tane test yapardım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…