Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benşm hamileşk belirtilerim azaldı mide bulantım geçti çok az tiksinme var gögüslerşmde ki hassasiyet de geçti bi sorun mu var acaba yoksa normal mi benim gibi olan var mı
3. Ayı doldurmuşsun mide bulantıların geçmesi normal ama göğüsü bilemiyorum senin yerinde olsam bir doktora danışırdım

9.haftada zaten belli olmaz saglikli olsunda onemli olan bu zaten. Ben ikili test istemedim kuzum zaten ense kalinligina dr bakiyor 3 uzeri olunca risk varmis benim 0.9 du ben ense kalinligi da istemedim ama doktor kendi soylemisti. Ikili test sonucuna mudahale yapilmiyor birtek bebegi aliyorlar bende Rabbim mecbur etmesin oyle birsey dusunmuyorum hamileligimi zehir etmek istemedigim icin yaptirmadim

Masallah cok guzel artiyor degerin insallah kesedir gordugun saglikla buyusun kuzucuk Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah

İnşallahhh kuzum ya perşembe günü görünce rahatlarım biraz daha. Şuan deli bir heyecan var sürekli bahane bulup ultrasonda bakasım geliyor
Hele biraz buyusun o hareketleri gor tekmeleri ellerini hergun gitmek istersin hastaneye☺ Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu duygu cok baska yaa tarifi yok

Ne güzel anlattın öyle evlat demek aşk demek ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin insallah berekli bir ay olur butun kizlardan boyle guzel haberler aliriz. Simdi tam anne olamadik o tekmelerle baslayacak anneligimiz kucagimiza aldigimizdan gercek anne olucaz o kokularini icimize cektigimiz anda

Amin insallah berekli bir ay olur butun kizlardan boyle guzel haberler aliriz. Simdi tam anne olamadik o tekmelerle baslayacak anneligimiz kucagimiza aldigimizdan gercek anne olucaz o kokularini icimize cektigimiz anda
Aminn biz haberi aldık gelişimlerini bekliyoruz inşallah kızlarında haberi hemen gelir
Kokularına bayılırım onların cennet kokulu minnoşlar

Aminn biz haberi aldık gelişimlerini bekliyoruz inşallah kızlarında haberi hemen gelir
Kokularına bayılırım onların cennet kokulu minnoşlar
Amin insallah kuzum☺ Hep guzel dusun bol bol dua et gece yatarken sabah yataktan cikmadan ayetul kursi felak ve nasi oku bebegini Allaha emanet et Rabbim bizden cok daha iyi korur. Ilj eve geldiklerin de o ev bebek kokmaya basliyor evlat kokuyor gercekten cennet kokuyor

Benşm hamileşk belirtilerim azaldı mide bulantım geçti çok az tiksinme var gögüslerşmde ki hassasiyet de geçti bi sorun mu var acaba yoksa normal mi benim gibi olan var mı
Butun belirtiler genelde zaten 13.hafta da bittiyor hic endiselenmeyin benimde ayni sekilde olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…