- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Elimize düşecek başka şansı yokInsallah bize benzer
3. Ayı doldurmuşsun mide bulantıların geçmesi normal ama göğüsü bilemiyorum senin yerinde olsam bir doktora danışırdımBenşm hamileşk belirtilerim azaldı mide bulantım geçti çok az tiksinme var gögüslerşmde ki hassasiyet de geçti bi sorun mu var acaba yoksa normal mi benim gibi olan var mı
9.haftada zaten belli olmaz saglikli olsunda onemli olan bu zaten. Ben ikili test istemedim kuzum zaten ense kalinligina dr bakiyor 3 uzeri olunca risk varmis benim 0.9 du ben ense kalinligi da istemedim ama doktor kendi soylemisti. Ikili test sonucuna mudahale yapilmiyor birtek bebegi aliyorlar bende Rabbim mecbur etmesin oyle birsey dusunmuyorum hamileligimi zehir etmek istemedigim icin yaptirmadimAy sahi acikinca beni kusturuyordu veletbende depolar boş bir şey kullanamadığı için bana 9.haftada kız bebek mi geliyor yoksa demişti doktor canım,ama çok erkendi daha diye çok odaklanmak istemedim..bakalım haftaya kontrol daha net birşey denir sen ikili test yaptirdin mı canım,o konu da çok tereddüt yaşıyorum
Elimize düşecek başka şansı yok
Masallah cok guzel artiyor degerin insallah kesedir gordugun saglikla buyusun kuzucukKızlar bugün kontrolde tekrar kan baktırdım pazar günü 920ydi bugün 2096 olmuş değerimizve ultrasonda keseye benzer bir şey gördü doktor muhtemelen kese ama kan sonucunu bekleyelim dedi şimdi o kese mi yani gördüm mü minnoşu
teyzelerinin uzerunde hakki var kacisi yok eti sizin kemigi benim
İnşallahhh kuzum ya perşembe günü görünce rahatlarım biraz daha. Şuan deli bir heyecan var sürekli bahane bulup ultrasonda bakasım geliyorMasallah cok guzel artiyor degerin insallah kesedir gordugun saglikla buyusun kuzucukRabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah
Ellerinden opsun teyzesi. Artik abla oluyoruz sizinkilerin yanindaTeyzesi yesin onu
Biz doğana kadar sizin kırk çıkmış olur kuzum tatlı tatlı ablaları abileri olacakEllerinden opsun teyzesi. Artik abla oluyoruz sizinkilerin yaninda
Hele biraz buyusun o hareketleri gor tekmeleri ellerini hergun gitmek istersin hastaneye☺ Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu duygu cok baska yaa tarifi yokİnşallahhh kuzum ya perşembe günü görünce rahatlarım biraz daha. Şuan deli bir heyecan var sürekli bahane bulup ultrasonda bakasım geliyor
Evet iki aylik falan olur ayy cok duygulandim bir suru manavi kardesi olucak insallahBiz doğana kadar sizin kırk çıkmış olur kuzum tatlı tatlı ablaları abileri olacak
Ne güzel anlattın öyle evlat demek aşk demek yaHele biraz buyusun o hareketleri gor tekmeleri ellerini hergun gitmek istersin hastaneye☺ Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu duygu cok baska yaa tarifi yok
Allah'ım sağlıcakla o günlere geçmeyi nasip etEvet iki aylik falan olur ayy cok duygulandim bir suru manavi kardesi olucak insallah
Amin insallah berekli bir ay olur butun kizlardan boyle guzel haberler aliriz. Simdi tam anne olamadik o tekmelerle baslayacak anneligimiz kucagimiza aldigimizdan gercek anne olucaz o kokularini icimize cektigimiz andaNe güzel anlattın öyle evlat demek aşk demek yaRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Insallah gelicek o gunlerAllah'ım sağlıcakla o günlere geçmeyi nasip etburda gazlarını uyku düzenlerini ek gıdalarını konuşalım siz bizim büyüğümüz bizde şuan bekleyenlerin büyüğü olacaz
AminnAmin insallah berekli bir ay olur butun kizlardan boyle guzel haberler aliriz. Simdi tam anne olamadik o tekmelerle baslayacak anneligimiz kucagimiza aldigimizdan gercek anne olucaz o kokularini icimize cektigimiz anda
Amin insallah kuzum☺ Hep guzel dusun bol bol dua et gece yatarken sabah yataktan cikmadan ayetul kursi felak ve nasi oku bebegini Allaha emanet et Rabbim bizden cok daha iyi korur. Ilj eve geldiklerin de o ev bebek kokmaya basliyor evlat kokuyor gercekten cennet kokuyorAminnbiz haberi aldık gelişimlerini bekliyoruz inşallah kızlarında haberi hemen gelir
Kokularına bayılırım onların cennet kokulu minnoşlar
Ay çok güldüm şu dediğineflasi açıp bakmalarmi günlerce betlemelermi iki hafta iyi sabretmiş ben en az 20 tane test yapardım heralde
Aynen bende yapardımbi biz cool olamadık şu gebelik konusunda
Butun belirtiler genelde zaten 13.hafta da bittiyor hic endiselenmeyin benimde ayni sekilde olmustuBenşm hamileşk belirtilerim azaldı mide bulantım geçti çok az tiksinme var gögüslerşmde ki hassasiyet de geçti bi sorun mu var acaba yoksa normal mi benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?