- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
He oldu ona doğuruyomİlk bebeklerimiz ya bi bırakın da analığı anlayalım
Benım emzirir bile bebek emzirme hobisi var kendisinin .
Ve şuan sürekli bana benım sütüm çok geldi yatak sırılsıklam olurdu falan diyo herkesin içinde
İnşallah benımde olur deyip kapatmaya çalışıyorum ama yok .
Eğer sütüm falan gelmezse kesin saçma sapan konusup üzcek beni
diziyide izlemiyomkiSiz geç öğrenmişsinizevlendi iki hafta olmadan hamile dediler dizide temkinli hatta uzun zamandır oradada hamile ya
boşver doğmamış çocuga don biçmeyelimHaha ozaman en güzeli benim kaynanam gorumcemin çocuğuna bakıyor en fazla bi hafta kalır gibime geliyor gerçi gorumcemde çocuk yapacam diyordu benden önce hamile kalır gibime geliyor evde olursa gitmez ler benden allah'ım şuan çok moralim bozuldu
hcg uçmuş maşallah hamilesiniz bence hayırlı olsun darısı başımıza aminnnYa becebildim mi bilmiyorum da.
maşallahGünaydın kızlar buda bu günkü testim sanırım artık yapmama gerek yok
Amin inşallah tez zamandamaşallahdarısı başımıza aminnn
Maşllaah canım ne zaman doktora gidiceksin ??Günaydın kızlar buda bu günkü testim sanırım artık yapmama gerek yok
yok ya sen yap ne olur ne olmazGünaydın kızlar buda bu günkü testim sanırım artık yapmama gerek yok
MaşaAllah kuzmm Allahım kucagınaa almayı nasip etsin bu ay yaptığın birşey varmıydı?Günaydın kızlar buda bu günkü testim sanırım artık yapmama gerek yok
G gamzeli_bebis görüyorsun dimi ne haldeyken bile şipheli davranıyorlarGünaydın kızlar buda bu günkü testim sanırım artık yapmama gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?