Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
G gamzeli_bebis görüyorsun dimi ne haldeyken bile şipheli davranıyorlar bizde şaşı olup çizgi arayalım
Öyle deme benımde bu gebeliğimden önce kimyasal gebeliğim oldu gayet koyulaştı aama sonra silindi .
Yanı öyle çizgi gördükten sonraaa ohhh be diyemiyoruz

Öyle deme benımde bu gebeliğimden önce kimyasal gebeliğim oldu gayet koyulaştı aama sonra silindi .
Yanı öyle çizgi gördükten sonraaa ohhh be diyemiyoruz
ya hiç tecrübe olmayınca tabi nereden bilelim ben o kadar kırmızı görsem bebek odası almaya falan giderdim

Kızlar dün akşam eşim envai çeşit meyve almış isim vermicem şimdi

Bende güzel bir kolaj yapıp sosyal mesyamda paylaştım .

En az 10-15 yorum geldi hamilemisin

Hepsine hayır dedim .
Yanı ben bu güne kadar meyve paylaşan kimsenın hamirl oldugunu düşünmedim

Meyve paylaşanlara bundan sonra hamile gözüyle bakcam

bende birini öyle yakaladım erik paylaşmıştı hamileymiş ayrıca dipnot yeme içme olaylarını paylaşma kuzum bence bak burda adını bile vermiyorsun görseli hiç yapma :)

bende birini öyle yakaladım erik paylaşmıştı hamileymiş ayrıca dipnot yeme içme olaylarını paylaşma kuzum bence bak burda adını bile vermiyorsun görseli hiç yapma :)
Ulaşabilcek şeyleri paylaşırım aama yemek paylaşmam .
Paylaştıgım meyveler şuan butun heryerde var :)

1 kahve yap iç güzel bir de şarkı patlat birşeycigin kalmazz mevsim geçişi mini depresyon alarmı veriyor senin bünyen hiç aldırma dinleme onu boşver
aynen kuzum bahar depresyonu
aldırıyom galiba beni içine çekti
kahvede içemiytom ovu testi yapcam 12 gibi
bu ovu testide başa brla strese sokuyo beni

bende kırk yıl düşünsem meyve paylaşan birine hamilemisin demem
banada geçen ilkokul arkadasım muhabbetimizde yok pek instgrmdan gece 2 buçukta kız sen hamilemsn yazmış
nerden cıkardın dedim içime doğdu deemiş oda hamile 5 aylık

geçenlerde bende atacaktım eşim çok sevdiğim mevsimi olmayan bi meyveden almıştı iyiki atmamışım zaten herkes bi haber bekliyor

belki birinin canı çeker o anda alamaz o zaman ne yapacan yapma dedim yapma söz dinlesene yahu
Ya Alllah aşkına sosyal meyda kullannan biri bunu göze alcak
Keşfete açmamla envai çeşit pasta çörek kek çıkıyor

Tv de aynı şekilde milyon tanr yemek programı

En basiti hamileyim canım çekmedi

Bence çekicek olan kişiler dünyada izole olsunlar .

Ama dediğim gibi yemek harici kolay ulaşabılcek şeyler paylaşıyorum yalan söyliyemem .
Burda söylememe sebebim yurt dışında yaşayan insanlar var onlar bulmaz diye çekiniyorum yoksa türkiye oho adım başı

Hayır bide şuan yeşil olan meyve herkesin paylaştıgı bişey
Bütün herkes kavustuk sonunda diye paylaşmıs
Hee ozaman hepsi hamile

sana serbest gebelak herşeyi yapabilirsin evet haklısın aslında sosyal medyada göre göre nefsi de körelttik bence sen diyince dikkatimi çekti önceden görsem aa canım çekti falan derdim uzun zamandır hiç oralı bile olmadıgımı farkettim

hcg uçmuş maşallah hamilesiniz bence hayırlı olsun darısı başımıza aminnn

Amiiin kendi evladima dua ederken size de ediyorum herkesleree.

Allah cumlemize imanli,saglikli, akilli ,guzel yuzlu,guzel bahtli, namuslu,şirin mi şirin, sevimli,saglam karakterli,anasina babasina topluma hayirli, uzun omurlu,rizki bol, sevgi dolu bebekler nasip etsin. :)

Allah herkesin evladini hayirli etsin,yuvasina huzur,sukunet, sadakat, sihhat, afiyet, ask ,sevgi ,saygi versin nasip etsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…