hiç sormaaaG gamzeli_bebis görüyorsun dimi ne haldeyken bile şipheli davranıyorlarbizde şaşı olup çizgi arayalım
Öyle deme benımde bu gebeliğimden önce kimyasal gebeliğim oldu gayet koyulaştı aama sonra silindi .G gamzeli_bebis görüyorsun dimi ne haldeyken bile şipheli davranıyorlarbizde şaşı olup çizgi arayalım
ya hiç tecrübe olmayınca tabi nereden bilelim ben o kadar kırmızı görsem bebek odası almaya falan giderdimÖyle deme benımde bu gebeliğimden önce kimyasal gebeliğim oldu gayet koyulaştı aama sonra silindi .
Yanı öyle çizgi gördükten sonraaa ohhh be diyemiyoruz
1 kahve yap iç güzel bir de şarkı patlat birşeycigin kalmazzhiç keyfim yok ne biçim bi hafta buuuuuuu modum düşükkkk
mutsuzummmm sebebinide bilmiyorum
Yaa ben mesela alışmamak adına mağazalın onunden hızlı geçiyorumya hiç tecrübe olmayınca tabi nereden bilelim ben o kadar kırmızı görsem bebek odası almaya falan giderdim
Ben bu hafta iyiyö yaa sanırım şu bulantılr azaldı diyehiç keyfim yok ne biçim bi hafta buuuuuuu modum düşükkkk
mutsuzummmm sebebinide bilmiyorum
bende birini öyle yakaladım erik paylaşmıştı hamileymişKızlar dün akşam eşim envai çeşit meyve almış isim vermicem şimdi
Bende güzel bir kolaj yapıp sosyal mesyamda paylaştım .
En az 10-15 yorum geldi hamilemisin
Hepsine hayır dedim .
Yanı ben bu güne kadar meyve paylaşan kimsenın hamirl oldugunu düşünmedim
Meyve paylaşanlara bundan sonra hamile gözüyle bakcam
Ulaşabilcek şeyleri paylaşırım aama yemek paylaşmam .bende birini öyle yakaladım erik paylaşmıştı hamileymişayrıca dipnot yeme içme olaylarını paylaşma kuzum bence bak burda adını bile vermiyorsun görseli hiç yapma :)
aynen kuzum bahar depresyonu1 kahve yap iç güzel bir de şarkı patlat birşeycigin kalmazzmevsim geçişi mini depresyon alarmı veriyor senin bünyen hiç aldırma dinleme onu boşver
belki birinin canı çeker o anda alamazUlaşabilcek şeyleri paylaşırım aama yemek paylaşmam .
Paylaştıgım meyveler şuan butun heryerde var :)
bende kırk yıl düşünsem meyve paylaşan birine hamilemisin dememKızlar dün akşam eşim envai çeşit meyve almış isim vermicem şimdi
Hepsine hayır dedim .
yerimi almaya çalışıyorsun dimiaynen kuzum bahar depresyonu
aldırıyom galiba beni içine çekti
kahvede içemiytom ovu testi yapcam 12 gibi
bu ovu testide başa brla strese sokuyo beni
Kızlar dün akşam eşim envai çeşit meyve almış isim vermicem şimdi
Hepsine hayır dedim .
Ya Alllah aşkına sosyal meyda kullannan biri bunu göze alcakbelki birinin canı çeker o anda alamazo zaman ne yapacan yapma dedim yapma söz dinlesene yahu
Hayır bide şuan yeşil olan meyve herkesin paylaştıgı bişeybende kırk yıl düşünsem meyve paylaşan birine hamilemisin demem
banada geçen ilkokul arkadasım muhabbetimizde yok pek instgrmdan gece 2 buçukta kız sen hamilemsn yazmış
nerden cıkardın dedim içime doğdu deemiş oda hamile 5 aylık
sana serbest gebelakYa Alllah aşkına sosyal meyda kullannan biri bunu göze alcak
Keşfete açmamla envai çeşit pasta çörek kek çıkıyor
Tv de aynı şekilde milyon tanr yemek programı
En basiti hamileyim canım çekmedi
Bence çekicek olan kişiler dünyada izole olsunlar .
Ama dediğim gibi yemek harici kolay ulaşabılcek şeyler paylaşıyorum yalan söyliyemem .
Burda söylememe sebebim yurt dışında yaşayan insanlar var onlar bulmaz diye çekiniyorum yoksa türkiye oho adım başı
hcg uçmuş maşallah hamilesiniz bence hayırlı olsun darısı başımıza aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?