altına imzamı çakıyorumYa Alllah aşkına sosyal meyda kullannan biri bunu göze alcak
Keşfete açmamla envai çeşit pasta çörek kek çıkıyor
Tv de aynı şekilde milyon tanr yemek programı
En basiti hamileyim canım çekmedi
Bence çekicek olan kişiler dünyada izole olsunlar .
Ama dediğim gibi yemek harici kolay ulaşabılcek şeyler paylaşıyorum yalan söyliyemem .
Burda söylememe sebebim yurt dışında yaşayan insanlar var onlar bulmaz diye çekiniyorum yoksa türkiye oho adım başı
ah o rüyalar . ben doğurdum emzirdim bileŞuaralar hep kafamda bebek mevzuları olması nedeniyle olsa gerek dün gece rüyamda hamileymişim doğum yapcam güyagelen sancıların hangisinin doğum sancısı olduğunu anlamaya çalışıyorduk acaba doğuruyormuyum tetiğindeydik:d
Aynen canımaltına imzamı çakıyorum
bende bi kahvaltı kurduysam masayı süslediysem paylaşırım.
kahve paylaşırım meyve paylaşabilirim.
bunlar kimsenin alamayacagı şeyler değil ki benim instgramda yabancı kimse yok hepsi tanıdıgım.
ve keşfette tarif sayfalarında tanıtım sayfalarında vs. dünyanın yemeği var.
canı çeken instgram kullanmayacakbenimde hiç çekmez sadece resimle
Amin canım inşallah darısı tüm isteyenlere sadece ovulasyon testiyle takip ettim canimMaşaAllah kuzmm Allahım kucagınaa almayı nasip etsin bu ay yaptığın birşey varmıydı?
Ay ne güzel yaaa ben hiç böyle şeyler göremeiyoeumŞuaralar hep kafamda bebek mevzuları olması nedeniyle olsa gerek dün gece rüyamda hamileymişim doğum yapcam güyagelen sancıların hangisinin doğum sancısı olduğunu anlamaya çalışıyorduk acaba doğuruyormuyum tetiğindeydik:d
hahahahahhaaah o rüyalar . ben doğurdum emzirdim bile
benide takip etsene kız instagrmda söz canım çekmezAynen canım
Benım sosyal medyamda kısıtlı insan var dılarıya da açık değil öyle alamıcak kimse de yok .
Hamile 1 arkadaşım var orda burdan biri
Onunla bu muhabbeti yapmıştık o yüzden paylaşırken hiç çekinmedim
morcivertkedi yalnız o gün ne konustuk
Aynen canım haftaya çarşamba doktora gidecem hep acabalar var kafamda şimdi o bir hafta nasıl geçecek inşallah sağlıcakla alırız hepimiz kucağimizaÖyle deme benımde bu gebeliğimden önce kimyasal gebeliğim oldu gayet koyulaştı aama sonra silindi .
Yanı öyle çizgi gördükten sonraaa ohhh be diyemiyoruz
AMİNNN çokkk aminnnAmiiin kendi evladima dua ederken size de ediyorum herkesleree.
Allah cumlemize imanli,saglikli, akilli ,guzel yuzlu,guzel bahtli, namuslu,şirin mi şirin, sevimli,saglam karakterli,anasina babasina topluma hayirli, uzun omurlu,rizki bol, sevgi dolu bebekler nasip etsin. :)
Allah herkesin evladini hayirli etsin,yuvasina huzur,sukunet, sadakat, sihhat, afiyet, ask ,sevgi ,saygi versin nasip etsin. :)
cidden bak erkekti hattahahahahahhaayaaa çok güldüm
Aynen canım haftaya çarşamba doktora gidecem hep acabalar var kafamda şimdi o bir hafta nasıl geçecek inşallah sağlıcakla alırız hepimiz kucağimiza
diziyide izlemiyomki
boşver doğmamış çocuga don biçmeyelim
o vakit gelince düşünürüz
ümitsizlik yok :)Sorma ya bakalım olucak mi bide bazen hiç olmucakmis gibi geliyor hayırlısı allah'tan
Günaydın kızlar buda bu günkü testim sanırım artık yapmama gerek yok
hiç keyfim yok ne biçim bi hafta buuuuuuu modum düşükkkk
mutsuzummmm sebebinide bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?