- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
bende kırk yıl düşünsem meyve paylaşan birine hamilemisin demem
banada geçen ilkokul arkadasım muhabbetimizde yok pek instgrmdan gece 2 buçukta kız sen hamilemsn yazmış
nerden cıkardın dedim içime doğdu deemiş oda hamile 5 aylık
ümitsizlik yok :)
hayırlısıyla bir bir hepimizin olsun :)
inşallahh bi sıkıntı çıkmazzz hayırlı haberlerle gelirsinÖyle ama bakalım.cuma hsg çekilecek ne çıkacak sonucu
İyiyiz canım bizde özledik nasılsınnn ?Kızlar özledim nasılsınız
Ben happy mom kullanıyrum canım.Hamile arkadaşlar hangi gebelik takvimini kullanıyorsunuz acaba
inşallahh bi sıkıntı çıkmazzz hayırlı haberlerle gelirsin
Bebiş çok iyi kuzum 13 haftayı doldurmak üzereyiz cinsiyet tahmini de yaptı %70 erkek dedi tahlillerimde kan pıhtılaşması cikti iyi ki iğne ve coraspin kullanmışım sizin bebisler nasil ?İyiyiz canım bizde özledik nasılsınnn ?
Bebeğin nassıll ??
Ben happy mom kullanıyrum canım.
Bizde bugun 12+0 olduk canım .Bebiş çok iyi kuzum 13 haftayı doldurmak üzereyiz cinsiyet tahmini de yaptı %70 erkek dedi tahlillerimde kan pıhtılaşması cikti iyi ki iğne ve coraspin kullanmışım sizin bebisler nasil ?
Aynn bulunur belki de söyler benim 2 hafta sonra randevum ikili test yaptirdin miBizde bugun 12+0 olduk canım .
Elhamdüllillah iyiz bulantılarım azaldı şükür .
Pazartesi randevum var o zaman bir tahminde bulunur bakalım :)
İyi ki kullanmıssın canım çok şükür .
Rabbım sağlıkla kuxağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Yoo canım ben sadece detaylı ultrason yaptırıcam .Aynn bulunur belki de söyler benim 2 hafta sonra randevum ikili test yaptirdin mi
Canım arada bakıyorum seninkinin cinsiyeti belli oldu mu diyeBizde bugun 12+0 olduk canım .
Elhamdüllillah iyiz bulantılarım azaldı şükür .
Pazartesi randevum var o zaman bir tahminde bulunur bakalım :)
İyi ki kullanmıssın canım çok şükür .
Rabbım sağlıkla kuxağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Aminnnn Aminnn kuzum Rabbim kucagınaa almayı nasip etsin ğAmin canım inşallah darısı tüm isteyenlere sadece ovulasyon testiyle takip ettim canim
Benim de geçen ay leke leke geldi regl olamadım. Sonra 4. günü şiddetli bir ağrıyla acile gittim. Meğer yumurtalık kistim patlamış. Sonra söküldü. Bu ay da 1 hafta gecikti, yine aynısı olacak diye korkuyorum.Merhaba kızlar , regl günüm 13 nisan olmasına rağmen bir haftadır lekelenmeler geliyordu. şüphelendim kan testi yaptırdım gebelik mi var acaba bu kadar uzun sürmez çünkü lekelenmeler.sonuç negatif tabii. bugün de dr a gittim acaba neden kaynaklandı diye. ultrasonda baktığında iki tane aşırı büyümüş yumurtanın durduğunu yumurtaların çatlamadığını gördü. o sebeple adet sökülemiyormuş uzun zamandır lekelenmeler oluyormuş. Polikistik over tarzı dedi.progestan verdi . üff şimdi uğraş dur.
Benim de geçen ay leke leke geldi regl olamadım. Sonra 4. günü şiddetli bir ağrıyla acile gittim. Meğer yumurtalık kistim patlamış. Sonra söküldü. Bu ay da 1 hafta gecikti, yine aynısı olacak diye korkuyorum.
benim de nasıl ağrım vardı kaç gündür. şişlik filan. şimdi ara ara geliyor ağrılar ama vücudum patlamaya hazır bomba gibi. nasıl sıkıntılıyım anlatamam.Benim de geçen ay leke leke geldi regl olamadım. Sonra 4. günü şiddetli bir ağrıyla acile gittim. Meğer yumurtalık kistim patlamış. Sonra söküldü. Bu ay da 1 hafta gecikti, yine aynısı olacak diye korkuyorum.
yok canım vermedi sadece adet olduktan sonra klomen başlayacagız dedi1609ece sana da dr polikistik over demişti di mi peki ilaç vermiş miydi bunun için
Benim döngüm zaten 33 gün, hiç aksamazdı. Geçen ay aksadı işte, şimdi bu ayda aksayacak sanırım.bende de ara sıra gecikmeler oluyor geçen ay 35günü bulmuştu
benim de nasıl ağrım vardı kaç gündür. şişlik filan. şimdi ara ara geliyor ağrılar ama vücudum patlamaya hazır bomba gibi. nasıl sıkıntılıyım anlatamam.
aman ben kaç aydır içiyorumda noluyoKızlar ya ben bu folikasit i almayı hep unutuyorum bigün alıyorsam diğer gün unutup içmiyorum yinede faydasını görürmüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?