Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyiz canım bizde özledik nasılsınnn ?
Bebeğin nassıll ??

Ben happy mom kullanıyrum canım.
Bebiş çok iyi kuzum 13 haftayı doldurmak üzereyiz cinsiyet tahmini de yaptı %70 erkek dedi tahlillerimde kan pıhtılaşması cikti iyi ki iğne ve coraspin kullanmışım sizin bebisler nasil ?

Bebiş çok iyi kuzum 13 haftayı doldurmak üzereyiz cinsiyet tahmini de yaptı %70 erkek dedi tahlillerimde kan pıhtılaşması cikti iyi ki iğne ve coraspin kullanmışım sizin bebisler nasil ?
Bizde bugun 12+0 olduk canım .
Elhamdüllillah iyiz bulantılarım azaldı şükür .
Pazartesi randevum var o zaman bir tahminde bulunur bakalım :)

İyi ki kullanmıssın canım çok şükür .
Rabbım sağlıkla kuxağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

Aynn bulunur belki de söyler benim 2 hafta sonra randevum ikili test yaptirdin mi

Canım arada bakıyorum seninkinin cinsiyeti belli oldu mu diye Beni de etiketle lütfen öğrenince, kaçırmak istemiyorum

Benim de regl tarihim geçti neredeyse 1 hafta ama daha en ufak regl belirtisi yok. Gebelik de yok zaten, bişi yaptığımız yok ki olsun

Merhaba kızlar , regl günüm 13 nisan olmasına rağmen bir haftadır lekelenmeler geliyordu. şüphelendim kan testi yaptırdım gebelik mi var acaba bu kadar uzun sürmez çünkü lekelenmeler.sonuç negatif tabii. bugün de dr a gittim acaba neden kaynaklandı diye. ultrasonda baktığında iki tane aşırı büyümüş yumurtanın durduğunu yumurtaların çatlamadığını gördü. o sebeple adet sökülemiyormuş uzun zamandır lekelenmeler oluyormuş. Polikistik over tarzı dedi.progestan verdi . üff şimdi uğraş dur.

Benim de geçen ay leke leke geldi regl olamadım. Sonra 4. günü şiddetli bir ağrıyla acile gittim. Meğer yumurtalık kistim patlamış. Sonra söküldü. Bu ay da 1 hafta gecikti, yine aynısı olacak diye korkuyorum.

bende de ara sıra gecikmeler oluyor geçen ay 35günü bulmuştu

Kızlar ya ben bu folikasit i almayı hep unutuyorum bigün alıyorsam diğer gün unutup içmiyorum yinede faydasını görürmüyüm

benim de nasıl ağrım vardı kaç gündür. şişlik filan. şimdi ara ara geliyor ağrılar ama vücudum patlamaya hazır bomba gibi. nasıl sıkıntılıyım anlatamam.

bende de ara sıra gecikmeler oluyor geçen ay 35günü bulmuştu
Benim döngüm zaten 33 gün, hiç aksamazdı. Geçen ay aksadı işte, şimdi bu ayda aksayacak sanırım.

benim de nasıl ağrım vardı kaç gündür. şişlik filan. şimdi ara ara geliyor ağrılar ama vücudum patlamaya hazır bomba gibi. nasıl sıkıntılıyım anlatamam.

İşte benim de hep regl sancısı dediğim ağrılar vardı, sonra okulda derste ayakta duramayacak şiddette başladı. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Acile gittim, doktor alttan baktı. Kist patlamış, iç kanama var dedi. Ameliyat ihtimali için hastanede yattım bir gece.. Çok zordu. O sancıyı anlatamam. Yine okulda olurum öyle diye çok korkuyorum.

kızlar benmide ilk defa bu ay adetimin 7. günü 8. günü bile leke geldi bugun yani
Kızlar ya ben bu folikasit i almayı hep unutuyorum bigün alıyorsam diğer gün unutup içmiyorum yinede faydasını görürmüyüm
aman ben kaç aydır içiyorumda noluyo
depresyona sokcam galiba hepinizi kendimle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…