Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi canım etiketlerim inşallah belli oldugunda

Kullandıgın ilaçlardan sanırım canım şaştı reglin

Kızlar ya ben bu folikasit i almayı hep unutuyorum bigün alıyorsam diğer gün unutup içmiyorum yinede faydasını görürmüyüm
Ben hamile oldugum halde almıyorum
Dokunmaya başladı çünkü bana doktorumda 4-5 ay güzel kullandın artık hafta 1-2 alsan yeter dedi zaten bırakcaz bu kontrolde ama senın şuan düzenli alman lazım istersen hatırlatıcı kur benım regl programım hep hatırlatırdı .

geçmiş olsun valla zor işler

aynen kız ben paylaşmıyorum yine de. çünkü bende öyle kısıtlı değil etraftan herkes var. bi kere ben nafile oruç tutuyodum, kuzenim bi sofra atmıştı ama o kadar canım çekti ki anlatamam. pizza vardı ben pizza delisiyimdir. o günden sonra dedim ben hiç sofra atmicam iftara pizza yaptım ama o an canımın çekmesini unutmam hala

Pizza mı
Ay içim gıdıklandı

Dur akşam aldırayım
Arada kaçamak yapılır yaa etsiz bişey isterim

bunu gösterdiğin iyi oldu bu program vardı bende ama hap anımsatıcı olduğunu bilmiyordum:d

çok geçmiş olsun canm

Birşey daha soracam kızlar beni maruz görün çok cahilim bu konularda çünkü

Diyelim hamile kaldım sonrasında ilişki nasıl oluyor tekrar korunmayamı başlıyoruz

margarit pizza güzel oluyor
Akşama sözünü aldım eşimden alıxakmıs :)

Birşey daha soracam kızlar beni maruz görün çok cahilim bu konularda çünkü

Diyelim hamile kaldım sonrasında ilişki nasıl oluyor tekrar korunmayamı başlıyoruz
Canım biz dışarıya boşalıyoruz ne olur ne olmaz
Patlamayalım sonra
yazmasa mıydım aldır kız. ama ben kendi yaptığımı daha çok seviyorum
Yok kzı yaz ne yicem diye düşünüyodum akşam iyi oldu

H E sen bana cevap vermiyon mu yoksa araya mı karışıyor

Aşk olsun canım neden yazmıımm en son ikili test yaptırdın mı diye sormustun .
Bende yaptırmadım yaptırmak istemiyorum demiştim ama cevap yazdıgını görmedim

yani korunmaya devam

yazdıydım işte neyse araya karışmış demekki bakıyorum baya sayfa birikiyo maşallah yetişemiyorum

yazdıydım işte neyse araya karışmış demekki bakıyorum baya sayfa birikiyo maşallah yetişemiyorum
Aa canım bildirmleri atlamam aslında am bazen bildirim gelmiyor bunu birkaç kişide daha yaşadım
Kusura bakma nolur inan bilerek yaptıgım bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…