Tabi canım etiketlerim inşallah belli oldugundaCanım arada bakıyorum seninkinin cinsiyeti belli oldu mu diyeBeni de etiketle lütfen öğrenince, kaçırmak istemiyorum
Benim de regl tarihim geçti neredeyse 1 hafta ama daha en ufak regl belirtisi yok. Gebelik de yok zaten, bişi yaptığımız yok ki olsun
Ben hamile oldugum halde almıyorumKızlar ya ben bu folikasit i almayı hep unutuyorum bigün alıyorsam diğer gün unutup içmiyorum yinede faydasını görürmüyüm
geçmiş olsun valla zor işlerBenim döngüm zaten 33 gün, hiç aksamazdı. Geçen ay aksadı işte, şimdi bu ayda aksayacak sanırım.
İşte benim de hep regl sancısı dediğim ağrılar vardı, sonra okulda derste ayakta duramayacak şiddette başladı. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Acile gittim, doktor alttan baktı. Kist patlamış, iç kanama var dedi. Ameliyat ihtimali için hastanede yattım bir gece.. Çok zordu. O sancıyı anlatamam. Yine okulda olurum öyle diye çok korkuyorum.
anladım canım bana da 5-6 ay sonra klomen başlarız dedi. peki adeti söktürücü ile mi oldun. kendi mi geldi reglinyok canım vermedi sadece adet olduktan sonra klomen başlayacagız dedi
ben daha adet olmadım canım 1 hafta süre verdi olursam da olmazsam da gidicem olmazsam verecek söktürücüyü gebelik olabilir diye boş bıraktı 1 haftaanladım canım bana da 5-6 ay sonra klomen başlarız dedi. peki adeti söktürücü ile mi oldun. kendi mi geldi reglin
aynen kızAynen canım
Benım sosyal medyamda kısıtlı insan var dılarıya da açık değil öyle alamıcak kimse de yok .
Hamile 1 arkadaşım var orda burdan biri
Onunla bu muhabbeti yapmıştık o yüzden paylaşırken hiç çekinmedim
morcivertkedi yalnız o gün ne konustuk
anladım canım sağolben daha adet olmadım canım 1 hafta süre verdi olursam da olmazsam da gidicem olmazsam verecek söktürücüyü gebelik olabilir diye boş bıraktı 1 hafta
Pizza mıaynen kızben paylaşmıyorum yine de. çünkü bende öyle kısıtlı değil etraftan herkes var. bi kere ben nafile oruç tutuyodum, kuzenim bi sofra atmıştı ama o kadar canım çekti ki anlatamam. pizza vardı ben pizza delisiyimdir. o günden sonra dedim ben hiç sofra atmicam iftara pizza yaptım ama o an canımın çekmesini unutmam hala
Ben hamile oldugum halde almıyorum
Dokunmaya başladı çünkü bana doktorumda 4-5 ay güzel kullandın artık hafta 1-2 alsan yeter dedi zaten bırakcaz bu kontrolde ama senın şuan düzenli alman lazım istersen hatırlatıcı kur benım regl programım hep hatırlatırdı .
Eki Görüntüle 2256807
margarit pizza güzel oluyorPizza mı
Ay içim gıdıklandı
Dur akşam aldırayım
Arada kaçamak yapılır yaa etsiz bişey isterim
Benim döngüm zaten 33 gün, hiç aksamazdı. Geçen ay aksadı işte, şimdi bu ayda aksayacak sanırım.
İşte benim de hep regl sancısı dediğim ağrılar vardı, sonra okulda derste ayakta duramayacak şiddette başladı. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Acile gittim, doktor alttan baktı. Kist patlamış, iç kanama var dedi. Ameliyat ihtimali için hastanede yattım bir gece.. Çok zordu. O sancıyı anlatamam. Yine okulda olurum öyle diye çok korkuyorum.
Amin canimAminnnn Aminnn kuzum Rabbim kucagınaa almayı nasip etsin ğ
yazmasa mıydımPizza mı
Ay içim gıdıklandı
Dur akşam aldırayım
Arada kaçamak yapılır yaa etsiz bişey isterim
Akşama sözünü aldım eşimden alıxakmıs :)margarit pizza güzel oluyor
Canım biz dışarıya boşalıyoruz ne olur ne olmazBirşey daha soracam kızlar beni maruz görün çok cahilim bu konularda çünkü
Diyelim hamile kaldım sonrasında ilişki nasıl oluyor tekrar korunmayamı başlıyoruz
Yok kzı yaz ne yicem diye düşünüyodum akşamyazmasa mıydımaldır kız. ama ben kendi yaptığımı daha çok seviyorum
Akşama sözünü aldım eşimden alıxakmıs :)
Canım biz dışarıya boşalıyoruz ne olur ne olmaz
Patlamayalım sonra
Yok kzı yaz ne yicem diye düşünüyodum akşamiyi oldu
Aşk olsun canım neden yazmıımm en son ikili test yaptırdın mı diye sormustun .
Bende yaptırmadım yaptırmak istemiyorum demiştim ama cevap yazdıgını görmedim
Biz öyle yapıyoruz ama doğrusu mu blmıyorumyani korunmaya devam
yazdıydım işteAkşama sözünü aldım eşimden alıxakmıs :)
Canım biz dışarıya boşalıyoruz ne olur ne olmaz
Patlamayalım sonra
Yok kzı yaz ne yicem diye düşünüyodum akşamiyi oldu
Aşk olsun canım neden yazmıımm en son ikili test yaptırdın mı diye sormustun .
Bende yaptırmadım yaptırmak istemiyorum demiştim ama cevap yazdıgını görmedim
Aa canım bildirmleri atlamam aslında am bazen bildirim gelmiyor bunu birkaç kişide daha yaşadımyazdıydım işteneyse araya karışmış demekki bakıyorum baya sayfa birikiyo maşallah yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?