yok canım est. bende cevapsız bırakmayım diyorum sonra dönüşüm zor oluyor eve dönünce savaştan çıkmışa dönüyorumAa canım bildirmleri atlamam aslında am bazen bildirim gelmiyor bunu birkaç kişide daha yaşadım
Kusura bakma nolur inan bilerek yaptıgım bişey değil
Zor tabi canım hem çalış hem evde bir tane bebeğin var inan zor benim çocuğum olmadıgı halde bir markete gidip gelim soluk soluğa kalıyorum .yok canım est. bende cevapsız bırakmayım diyorum sonra dönüşüm zor oluyor eve dönünce savaştan çıkmışa dönüyorum
koyulaşma başladı baklm kaçıncı gün yımırtlıcam
evet evde düşürmüşüm peteğin altında gördüm sabahEvet koyulaşma görüldüğü hadi bakalımm inşallah kopkoyu olıur
Bende yaptım ama aynı gibi benim
Bu arada ilk testini bulmuşsun gözün aydın
bende hiç farketmedim vallaAnammmm kızzzzz ban yemıssss yaaaaa buuuuu
Ahhhh kuzummmm şimdi görüyorummmm don atlet bişey ayarlıyalım bu kızaaa
Bende diyorum sbaahtan beri nerde bu kız ..bende hiç farketmedim valla
bdv de mi takıldı acaba niye ban ydiki
3e tamamladık kiloyuZor tabi canım hem çalış hem evde bir tane bebeğin var inan zor benim çocuğum olmadıgı halde bir markete gidip gelim soluk soluğa kalıyorum .
Ki sen zaten 7 aylık falan oldun iyice ağırlaşmıssındır kilo almadın diye duydum ama :)
Amannnn yanındamıı Allah kolaylık versın valla3e tamamladık kiloyusanki daha da az alacağım bu gebelikte. ne kadar az o kadar iyi bu halde bile zorlanıyorum. oğlum evde değil yanımda onunla gidip geliyoruz anlatırken bile nefes nefese kaldım
ban yiyince kaç gün girilmiyor ben hiç yemedimBende diyorum sbaahtan beri nerde bu kız ..
Ah aha ahhh gelsinde bir kızam hamile hamile kime ne dedin de geeetttiiinnnn
Kesin bizi dıaşrdan izliyodur
Ahh benımmmm gebişkommmmm seni hapis damlarına mı attılarrr ahhh kuzummmm
Yediği şeye bağlı birde daha önce ceza aldıysa ona bağlı mesela ilk cezasıysa 1 gün ,ban yiyince kaç gün girilmiyor ben hiç yemedim
bence sendede koyulaşma varrr :)Benimde bugün böyle G gamzeli_bebisacaba ikindi ve akşam yapılanlar daha mı koyu çıkıyor ben ilk yaptığımı denemek için geç yapmıştım ama sıvı alımına dikkat ederek baya koyı çıkmıştı
anammm 4 günmüüü ben giremezsem çatlarımYediği şeye bağlı birde daha önce ceza aldıysa ona bağlı mesela ilk cezasıysa 1 gün ,
Ama daha önce cezası varsa 2-3-4 diye gidiyor .
Bende çok alıyordumdaaaa
Şu son 1 yıldır 1 kere yedim ☺
İnşallah normal bi şekilde yumurtlarımm gecikiyor ya bi kaç aydır anormal b durum mu var diye merak ediyorumbence sendede koyulaşma varrr :)
farklı saatlrde yapıp kafanı karıştırma bence ben hergün 11.30 - 12.00 arası giibi yapcam.
bi tek pik oldugu gün akşamında falanda yaparımm :)
memişler bile yarım kilo oluyomusAmannnn yanındamıı Allah kolaylık versın valla ☺
Maşallah kuzum direk bebeğe aldırdın sen kiloları 1 kilo civarı olsa bebek olsa plasentası osu busu 1 kilo olsa sen 1 kilo almısın
Bravo valla ben kendımden çok beklıyorum
daha önce hiç böyle bir şey yaşaamadım soğan küründen sonra geçen ay ilk defa adetim 2 gün gec geldi ama normaldi.G gamzeli_bebis tatlım senin lekelenmen niye devam ediyor ? Kahverengi mi pembe mi ?
Daha önce olmuş muydu
Hamielymişsin bideanammm 4 günmüüü ben giremezsem çatlarım
düşünsene bide bata 4 kala yediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?