Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa canım bildirmleri atlamam aslında am bazen bildirim gelmiyor bunu birkaç kişide daha yaşadım
Kusura bakma nolur inan bilerek yaptıgım bişey değil
yok canım est. bende cevapsız bırakmayım diyorum sonra dönüşüm zor oluyor eve dönünce savaştan çıkmışa dönüyorum

yok canım est. bende cevapsız bırakmayım diyorum sonra dönüşüm zor oluyor eve dönünce savaştan çıkmışa dönüyorum
Zor tabi canım hem çalış hem evde bir tane bebeğin var inan zor benim çocuğum olmadıgı halde bir markete gidip gelim soluk soluğa kalıyorum .
Ki sen zaten 7 aylık falan oldun iyice ağırlaşmıssındır kilo almadın diye duydum ama :)

bende hiç farketmedim valla
bdv de mi takıldı acaba niye ban ydiki
Bende diyorum sbaahtan beri nerde bu kız ..

Ah aha ahhh gelsinde bir kızam hamile hamile kime ne dedin de geeetttiiinnnn

Kesin bizi dıaşrdan izliyodur
Ahh benımmmm gebişkommmmm seni hapis damlarına mı attılarrr ahhh kuzummmm

3e tamamladık kiloyu sanki daha da az alacağım bu gebelikte. ne kadar az o kadar iyi bu halde bile zorlanıyorum. oğlum evde değil yanımda onunla gidip geliyoruz anlatırken bile nefes nefese kaldım

3e tamamladık kiloyu sanki daha da az alacağım bu gebelikte. ne kadar az o kadar iyi bu halde bile zorlanıyorum. oğlum evde değil yanımda onunla gidip geliyoruz anlatırken bile nefes nefese kaldım
Amannnn yanındamıı Allah kolaylık versın valla

Maşallah kuzum direk bebeğe aldırdın sen kiloları 1 kilo civarı olsa bebek olsa plasentası osu busu 1 kilo olsa sen 1 kilo almısın
Bravo valla ben kendımden çok beklıyorum

Benimde bugün böyle G gamzeli_bebis acaba ikindi ve akşam yapılanlar daha mı koyu çıkıyor ben ilk yaptığımı denemek için geç yapmıştım ama sıvı alımına dikkat ederek baya koyı çıkmıştı

Eklentiler

• 20190410_142506.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 20190410_141634-1.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 20190410_110325-1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 37
bence sendede koyulaşma varrr :)
farklı saatlrde yapıp kafanı karıştırma bence ben hergün 11.30 - 12.00 arası giibi yapcam.
bi tek pik oldugu gün akşamında falanda yaparımm :)

Yediği şeye bağlı birde daha önce ceza aldıysa ona bağlı mesela ilk cezasıysa 1 gün ,
Ama daha önce cezası varsa 2-3-4 diye gidiyor .
Bende çok alıyordumdaaaa
Şu son 1 yıldır 1 kere yedim ☺
anammm 4 günmüüü ben giremezsem çatlarım
düşünsene bide bata 4 kala yediğini

bence sendede koyulaşma varrr :)
farklı saatlrde yapıp kafanı karıştırma bence ben hergün 11.30 - 12.00 arası giibi yapcam.
bi tek pik oldugu gün akşamında falanda yaparımm :)
İnşallah normal bi şekilde yumurtlarımm gecikiyor ya bi kaç aydır anormal b durum mu var diye merak ediyorum

Bende sabah 11 'e doğru yapıyorum bi kaç gündür

G gamzeli_bebis tatlım senin lekelenmen niye devam ediyor ? Kahverengi mi pembe mi ?
Daha önce olmuş muydu
daha önce hiç böyle bir şey yaşaamadım soğan küründen sonra geçen ay ilk defa adetim 2 gün gec geldi ama normaldi.
bu ay ilk defa 4 gün erken geldi ve bugun 8. günüm bugun bile leke gelmiş.
benim taş çatlasa 5. gün biterdi hiç 6. gün leke gördüğümü bilmem.
ve son günler cok afedersin siyah gibi geldi
soğan kürü yaparak normal olan hormonlarımı bozdum acep.
yoksa mevsimsel bişeymi bilmiyorum.
H E senin bi fikrin varmı kuzum böyle bişeye şahit oldunmu hiç dr gitmelimiyim ?

anammm 4 günmüüü ben giremezsem çatlarım
düşünsene bide bata 4 kala yediğini
Hamielymişsin bide
Farklı hesapla gelirsin kız

Ya da sosyal medyadan bana yaz ben buryaa yazarım

Ben BDV de aktifken çok ceza alırdım bir kere 7 gün almıstım

Birde hiç unutmma 1 yıl önce yemekteyiz bölümünde yarışmaya katıldım :)
Oylamanın kapatılmasına 2-3 gün vardı .
Bende 1. Dim 2. De bana çok yakındı
Oylamayıda göremiyosun dışardan bakıncaa Allaahhımmmm çok kötüydü

Allahtan 1 gündü cezam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…