Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben sana instadan testleri atarım sen benim adıma buraya atarsn bizde çare tükenmez
allah korusun ben o yüzden pek bdv de takılmıyorum

Valla kuzum benım kürtajdan sonra lekelenmem oldu .
2 reglimde de ben kürtaja bağladım doktorum demişti .
Ama senın öyle bir geçmişin yok bence soğan küründen oldu için temizleniyor sanırım bence hemen doktora gitme bir ay daha gözlemle kendini

bende bu sabah lekeyi görünce kendi kendime öyle düşündüm önümüzdeki ayda bi tuhaflık sezersem giderim diye.
öyle yapim mademmm :) inşallah önümüzdeki ay adet olmamda

Canım belki temizlemiştir soğan kürü rahimi komple, zararı olacağını sanmıyorum,
Hepimizin düzeni şaştı benim de ömrüm de 5 gün adet ilk kez bu ay sürdü zaten kanama 2 gün bile sürmedi sonra dediğin gibi hep leke geldi 5. Günün sonuna kadar.

Bu ay bende soğan kürü yapıcaktım ama hep erteledim derkeenn ovulasyonla deneyelim dedim bu ay inşallah Rabbim sanada bana da nasip eder ve isteyen herkese

Seninde ilk ovulasyon denemen dimi

wiha02 neee 3 kilo mu aldınnn ben şok. nasıl becerdin ya imrendim şuan sana ben daha şuan 3 kilo aldım. o haftalarda düsünemiyorum masallah dikkat ediyorum bide, etmesem daha fazla alırmışım demek ki. akşam yemeğinde ekmek yok. 6dan sonra yoğurt ve meyve dısında bişey yemiyorum

inşalalh öyledir temizlik yapmıştır içerde :)
evet iilk ovu denemem olacak :)
inşallah isteyn herkese ve bizede nasip etsin allah :)

valla kuzum iştahım normal bi insandan daha da az yani gebe olmayan biri benden daha çok yiyodur fazla yemiyorum yediğim beni ertesi güne kadar atıyo. sabah kahvaltısıyla akşam yediğim diğer günün kahvaltısına kadar tok tutuyo aha geldik 30 haftaya ama 3 kilo bi 3 kilo daha alsam tamamdır oğlumdaki gibi 6 kiloyla kapatırız

Ay nasıl dyaanıyon yaa ben acıkıyorum
Acıkınca da bulantı geliyo sırf bulanmasın diye homini gıtlak gidiyorum

Daha hala kilo almadım ama böyle giderse alıcam gibi duruyo
Alahtan 5 kilo verdim de daha onu alcam sonra +lara geççem

yaa ne güzel maşallah. bebeğin sağlığında bi sıkıntı olmadıktan sonra gayet ideal. 6 kilo mu zaten 5 kilosu yük oluyo plasentası suyu bebek kalan 1 kilo da ödem haha. maximum 13 kiloda falan kapatmak istiyorum fazlasını almak istemiyorum bakalım
ben kahvaltıya asla sabredemem. kahvaltımı sıkı yaparım sonra da öyle yemek aramam. akşam yemeğine de ne yaptıysam ondan yerim pilav makarna bile yemiyorum makarna 2-3 kaşık nefsim icin alıyorum sadece pilava zaten düskün değilim. bol peynir ve yesillik yemeye çalışıyorum bebis güzel beslensin diye. ooh sen avantajlısın kilo vermek bu yüzden güzel iste

bugün gittim çok şükür 1.500 olmuşuz. ama benim kızçe heralde boylu olacak boyumuz 41 cm olmuş zaten benden minyon uşak zor çıkar

bugün gittim çok şükür 1.500 olmuşuz. ama benim kızçe heralde boylu olacak boyumuz 41 cm olmuş zaten benden minyon uşak zor çıkar
ne 41 cm mi? takviminin altında 26-28 yazıyor maşallah benim yeğenim gibi 56 cm doğar bende yarın gidicem bakalım kaç gr kaç cm :)

ne 41 cm mi? takviminin altında 26-28 yazıyor maşallah benim yeğenim gibi 56 cm doğar bende yarın gidicem bakalım kaç gr kaç cm :)
oğlum 52 cm doğdu kızlar daha minyon olur diyordum da yok anam buda 52 cm'i görür
güzel haberlerle gel inşallah benim 20 haftayken 350 gramdı bakalım senin minnoş nasıl

oğlum 52 cm doğdu kızlar daha minyon olur diyordum da yok anam buda 52 cm'i görür
güzel haberlerle gel inşallah benim 20 haftayken 350 gramdı bakalım senin minnoş nasıl
ben o kadar beklemiyorum ama bu haftalardan sonra kilosunun artık önemi başlıyor sanırım. genetikse bu işler toplu bi bebek olur. annem de ablam da tombiş tombiş doğurdular.
yarın etiketlerim seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…