Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben o kadar beklemiyorum ama bu haftalardan sonra kilosunun artık önemi başlıyor sanırım. genetikse bu işler toplu bi bebek olur. annem de ablam da tombiş tombiş doğurdular.
yarın etiketlerim seni de
bence etkiliyo genler. Ben yemediğim halde 3.600 doğdu oğlum yesem heralde 7 kilo olurdu

bence etkiliyo genler. Ben yemediğim halde 3.600 doğdu oğlum yesem heralde 7 kilo olurdu
yaa maşallah demek ki sen bebeği güzel besliyorsun. benim kuzenim de 30 kiloya yakın aldı, bebek bi doğdu 3200 insan daha fazla bekliyor. mesela buse varol da 30 kilo kadar almış ama maşallah bebek de tosun gibi

Benimde senin aynısı canım ama bende yumurta tembelliği çıktı yumurtlamiyorum azz gelişiyor kalıyor bide pko

Benimde senin aynısı canım ama bende yumurta tembelliği çıktı yumurtlamiyorum azz gelişiyor kalıyor bide pko
Cnm bu sonuca nasil vardiniz? Bende doktora gitmek istiyorum ama ne yaptirmam lazm sorun ne bulmasi icin.

yaa maşallah demek ki sen bebeği güzel besliyorsun. benim kuzenim de 30 kiloya yakın aldı, bebek bi doğdu 3200 insan daha fazla bekliyor. mesela buse varol da 30 kilo kadar almış ama maşallah bebek de tosun gibi
kız ben 30 kilo alsam çocuk yürüyerek çıkar

Kizlar adetim bittikten sonra tekrar kontrole gitmek istiyorum doktora, sizce neylere baktirmaliyim? Ultrasonla alttan baktiginda yumurtan buyumus catlamak uzere demisti onda problem yok sanirim. Ovulasyonla denedik oda tutmadi. Sizce nelere baktirmaliyim? Bilen yaptiran yardimci olabilirmii

canım benim doktor önce kadına bakıyoruz yumurtlamayla ilgili sıkıntı var mı eğer yoksa erkeğe bakıyoruz demişti eşinlede gittin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…