- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Trakya da yaşıyorum ama dernekpazarliyim,tabi artık kütük arsinde:) sen neresindensun:) neresinden ordamı yaşyorsunuz yoksa başka ildemisiniz hemşerim :d
Ay sorma bende bayılıyorum bildirimlereBen sizin oraliyim
H E happy mom u iyi ki söyledin öğrettin bana canım ya bayıldiim,bugün ki gelen bildirimlerine de ayrı bir bittim
bende merkezde oturuyordumda maçkalıyım toprağımTrakya da yaşıyorum ama dernekpazarliyim,tabi artık kütük arsinde:) sen neresindensun
bence etkiliyo genler. Ben yemediğim halde 3.600 doğdu oğlum yesem heralde 7 kilo olurduben o kadar beklemiyorumama bu haftalardan sonra kilosunun artık önemi başlıyor sanırım. genetikse bu işler toplu bi bebek olur. annem de ablam da tombiş tombiş doğurdular.
yarın etiketlerim seni de
aslen şanlıurfalıyım canım adanada yaşıyorumnerelisinizbizim oralar gibi konuştunuz
aslen şanlıurfalıyım canım adanada yaşıyorum
ay ben urfama gittim mi gömüyorum buraların damak zevki beni sarmadıadanaya çok gelmek istiyorum kebap yiycem bol bol
ay ben urfama gittim mi gömüyorum buraların damak zevki beni sarmadı
yaa maşallah demek ki sen bebeği güzel besliyorsun. benim kuzenim de 30 kiloya yakın aldı, bebek bi doğdu 3200bence etkiliyo genler. Ben yemediğim halde 3.600 doğdu oğlum yesem heralde 7 kilo olurdu
Benim yumurta tembelliği ve pko çıktı canimbak canım senın veDarkgod testleri hep böyle çıkıyor .
Doktorlar yumurtlamadan sıkıntı yok demişler ama bence bişeyler var ve o yuzden ıkınızın testı böyle silikte olsa çıkyıor ve lh larınız srekli koyu .
Benimde senin aynısı canım ama bende yumurta tembelliği çıktı yumurtlamiyorum azz gelişiyor kalıyor bide pkoH E canım o kadar çok test yaptım biliyorsun hepsimi bozuk olur anlamadım bende çıkmadı henüz birşey ve hala da lh testi çıkmaya da devam ediyor @gamzeli_bebis @Brrk enişteniz baktı bende çıkmadı acaba bebegi de mi ben yapıcam diye düşündü kendinde denedi herhalde her işi o yapınca gebelik işide ona kaldı herhalde
Cnm bu sonuca nasil vardiniz? Bende doktora gitmek istiyorum ama ne yaptirmam lazm sorun ne bulmasi icin.Benimde senin aynısı canım ama bende yumurta tembelliği çıktı yumurtlamiyorum azz gelişiyor kalıyor bide pko
gel sana yapayım canım hem adanayı görmüş olursun hemde Urfa yemeklerini tadarsın ikisi bi aradasizin oraların yemeklerine hastayım hergün kebap yesem bıkmaaamm
kız ben 30 kilo alsam çocuk yürüyerek çıkaryaa maşallah demek ki sen bebeği güzel besliyorsun. benim kuzenim de 30 kiloya yakın aldı, bebek bi doğdu 3200insan daha fazla bekliyor. mesela buse varol da 30 kilo kadar almış ama maşallah bebek de tosun gibi
Yumurta takibi yapıyor sonra progestan değerlerine fln bakıyor canımCnm bu sonuca nasil vardiniz? Bende doktora gitmek istiyorum ama ne yaptirmam lazm sorun ne bulmasi icin.
canım benim doktor önce kadına bakıyoruz yumurtlamayla ilgili sıkıntı var mı eğer yoksa erkeğe bakıyoruz demişti eşinlede gittin mi?Kizlar adetim bittikten sonra tekrar kontrole gitmek istiyorum doktora, sizce neylere baktirmaliyim? Ultrasonla alttan baktiginda yumurtan buyumus catlamak uzere demisti onda problem yok sanirim. Ovulasyonla denedik oda tutmadi. Sizce nelere baktirmaliyim? Bilen yaptiran yardimci olabilirmii
Kız annemin kordonlari bağlı o bile HCG 1.20 çıkmış fiom bende hep 0000Kizceler testte silik cizgi cikti kostur kostur kan verdim sonuc 0,18
Umutsuz vaka diyosun yaniiiKız annemin kordonlari bağlı o bile HCG 1.20 çıkmış fiom bende hep 0000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?