Canim oncelikle ben gittim ama pek bisey istemedi benden daha korunmayi birakmamistik ozman. Ben gidip herseyime baktirip sonra onu goturmek istiyorum. Adami oyle stres yaptimki zaten iliski istemez hale geldi o yuzden ona pek belli etmicem artikcanım benim doktor önce kadına bakıyoruz yumurtlamayla ilgili sıkıntı var mı eğer yoksa erkeğe bakıyoruz demişti eşinlede gittin mi?
Tembelligini nasil anladiYumurta takibi yapıyor sonra progestan değerlerine fln bakıyor canım
evt canım 4 gun erken oldumG gamzeli_bebis canım sende mi bu ay erken adet oldun ?
farkettim :) gecen hafta dedemi kaybettik biraz yogundum giremedim simdi sırf sana bakmak için ilk sayfaya baktımda :) benimde üzüntüden 2 gün önce gelmisti. yada ben üzüntüye baglıyorumdur bebişimiz kendine yer ayarlıyodur derler ya hani adet düzensizliği oluncaevt canım 4 gun erken oldum
aynen annemlerde öyle dedi bana erken adet olunca inşalalh yer arıyodur şapşik yavrumfarkettim :) gecen hafta dedemi kaybettik biraz yogundum giremedim simdi sırf sana bakmak için ilk sayfaya baktımda :) benimde üzüntüden 2 gün önce gelmisti. yada ben üzüntüye baglıyorumdur bebişimiz kendine yer ayarlıyodur derler ya hani adet düzensizliği olunca
inşallah canım bi an evvel gelsinler artık.. bizde pazartesi hastaneye gidicez geçen eşimin ve benim sık görüştüğümüz baya yakın bi çift var bebek beklediklerini öğrendık sevindim ama içim baya buruldu yinede napiyim :/ Allahm hayırlısını versin :/ saol canım Allah razı olsunaynen annemlerde öyle dedi bana erken adet olunca inşalalh yer arıyodur şapşik yavrum
başın sağolsun
allah hayırlısını versin kuzum hepimiz için.inşallah canım bi an evvel gelsinler artık.. bizde pazartesi hastaneye gidicez geçen eşimin ve benim sık görüştüğümüz baya yakın bi çift var bebek beklediklerini öğrendık sevindim ama içim baya buruldu yinede napiyim :/ Allahm hayırlısını versin :/ saol canım Allah razı olsun
Merhaba, adetin 3. günü kanda lh, fsh, prolaktin, e2 gibi hormon değerlerine bakılıyor. İstersen D vitamini, B12 vitamini, Tsh hormonu, açlık şekeri ve insülin direncine de bakılsa iyi olabilir kan vermişken. Sonra ultrasonla folikül durumunu değerlendiriyorlar. Gerekli görürse klomen gibi yumurta geliştiren ilaçlarla yumurtanın gelişimini takip ediyorlar. Bir de 1 yıl dolduysa rahim filmi isteyebilirler. Eşten de spermiyogram isteniyor.Kizlar adetim bittikten sonra tekrar kontrole gitmek istiyorum doktora, sizce neylere baktirmaliyim? Ultrasonla alttan baktiginda yumurtan buyumus catlamak uzere demisti onda problem yok sanirim. Ovulasyonla denedik oda tutmadi. Sizce nelere baktirmaliyim? Bilen yaptiran yardimci olabilirmii
Cok saol canim ben adetim bitince gitmiyim ozman basladiginda gideyim dimi?Merhaba, adetin 3. günü kanda lh, fsh, prolaktin, e2 gibi hormon değerlerine bakılıyor. İstersen D vitamini, B12 vitamini, Tsh hormonu, açlık şekeri ve insülin direncine de bakılsa iyi olabilir kan vermişken. Sonra ultrasonla folikül durumunu değerlendiriyorlar. Gerekli görürse klomen gibi yumurta geliştiren ilaçlarla yumurtanın gelişimini takip ediyorlar. Bir de 1 yıl dolduysa rahim filmi isteyebilirler. Eşten de spermiyogram isteniyor.
Aynen canım ikinci ya da üçüncü günü sabah aç gidebilirsen şekere de bakabilirler hem, bi kerede hallolmuş olur.Cok saol canim ben adetim bitince gitmiyim ozman basladiginda gideyim dimi?
bende hiç farketmedim valla
bdv de mi takıldı acaba niye ban ydiki
daha önce hiç böyle bir şey yaşaamadım soğan küründen sonra geçen ay ilk defa adetim 2 gün gec geldi ama normaldi.
bu ay ilk defa 4 gün erken geldi ve bugun 8. günüm bugun bile leke gelmiş.
benim taş çatlasa 5. gün biterdi hiç 6. gün leke gördüğümü bilmem.
ve son günler cok afedersin siyah gibi geldi
soğan kürü yaparak normal olan hormonlarımı bozdum acep.
yoksa mevsimsel bişeymi bilmiyorum.
H E senin bi fikrin varmı kuzum böyle bişeye şahit oldunmu hiç dr gitmelimiyim ?
Kizlar adetim bittikten sonra tekrar kontrole gitmek istiyorum doktora, sizce neylere baktirmaliyim? Ultrasonla alttan baktiginda yumurtan buyumus catlamak uzere demisti onda problem yok sanirim. Ovulasyonla denedik oda tutmadi. Sizce nelere baktirmaliyim? Bilen yaptiran yardimci olabilirmii
kızlar biz pazartesi eşimle doktora gidicez ikimizde görünücez dua edin bizee
hahshah hazır büyümüş çocuk dişleri falan da çıkmış olsa 2 yaş sendromunu da atlatsa değmeyin keyfinekız ben 30 kilo alsam çocuk yürüyerek çıkar
Sanliurfa merkez mi? Bende urfaliyimaslen şanlıurfalıyım canım adanada yaşıyorum
Bir de istenirse DNA hasarına bakılıyor, yine sperm örneği verilerek aynı şekilde. Eğer hasar yüksek çıkarsa genelde vitamin/antioksidan ile tedavi ediliyor bir süre.Kızlar erkekte sperm testinden başka bir test yapılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?