Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim doktor önce kadına bakıyoruz yumurtlamayla ilgili sıkıntı var mı eğer yoksa erkeğe bakıyoruz demişti eşinlede gittin mi?
Canim oncelikle ben gittim ama pek bisey istemedi benden daha korunmayi birakmamistik ozman. Ben gidip herseyime baktirip sonra onu goturmek istiyorum. Adami oyle stres yaptimki zaten iliski istemez hale geldi o yuzden ona pek belli etmicem artik

evt canım 4 gun erken oldum
farkettim :) gecen hafta dedemi kaybettik biraz yogundum giremedim simdi sırf sana bakmak için ilk sayfaya baktımda :) benimde üzüntüden 2 gün önce gelmisti. yada ben üzüntüye baglıyorumdur bebişimiz kendine yer ayarlıyodur derler ya hani adet düzensizliği olunca

aynen annemlerde öyle dedi bana erken adet olunca inşalalh yer arıyodur şapşik yavrum
başın sağolsun

aynen annemlerde öyle dedi bana erken adet olunca inşalalh yer arıyodur şapşik yavrum
başın sağolsun
inşallah canım bi an evvel gelsinler artık.. bizde pazartesi hastaneye gidicez geçen eşimin ve benim sık görüştüğümüz baya yakın bi çift var bebek beklediklerini öğrendık sevindim ama içim baya buruldu yinede napiyim :/ Allahm hayırlısını versin :/ saol canım Allah razı olsun

allah hayırlısını versin kuzum hepimiz için.
evet herkes çılgınlar gibi hamileee

Merhaba, adetin 3. günü kanda lh, fsh, prolaktin, e2 gibi hormon değerlerine bakılıyor. İstersen D vitamini, B12 vitamini, Tsh hormonu, açlık şekeri ve insülin direncine de bakılsa iyi olabilir kan vermişken. Sonra ultrasonla folikül durumunu değerlendiriyorlar. Gerekli görürse klomen gibi yumurta geliştiren ilaçlarla yumurtanın gelişimini takip ediyorlar. Bir de 1 yıl dolduysa rahim filmi isteyebilirler. Eşten de spermiyogram isteniyor.

Cok saol canim ben adetim bitince gitmiyim ozman basladiginda gideyim dimi?

Senin dediğin o akıntıyı bende ikidir yaşıyorum resmen çamur gibi bende onun için doktora gittim doktor baktı hiç bise yok normal dedi hormonlara bakti bide cuma hsg çekilecek bende iki ay önce soğan kuru yapmıştım ama ben bi hafta bile içemedim belkide o yaptı ama sen yinede gözük istersen

Valla canim ben iki kere gittim 1 sene olmazsa gel dediler bende uyuz olduk dahiliye gittim kan testlerini yaptırdım b12 düşüktü dilaltı başladım iki kere öyle kan testler verdim bu ayda kadın doğuma başka şikayetim için gittim araya sikistirdim 8 aydır korkmuyorum diye hemen hormon tahlili yaptı ama ben adetin ikinci günü gittim ikinci ve üçüncü günü bakılıyor hormon testi cuma günü de tüplere bakılacak rahmin şekline bakılacak hsg ile ondada bişey çıkmazsa eşime bakılacak

Kızlar erkekte sperm testinden başka bir test yapılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…