Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hormon testi vs verdim cuma günü hsg çekilcek sonuca göre eşime bakılacak canim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıp kavuşucaz bebislerimize
Hsgnin özel bi gunu mu var kuzum? Ben hormon tahlillerimi istemiştim hepsi güzel cıktı alttan muayenede oldum yumurtalıklar temiz dedi. Bende sadece hsg için gidiyorum. Inşallah temiz çıkar iyi çıkar sonuçların sonucunu bile öğrenmeden bebişn olduğunu öğren insalllahhhh :)

Yok canım ama olduğum şehirde de özel var baktırırız 1 yılı geçti bizim de her şey yaptırdık eşim de sigara kullanıyor ama sayıda problem çıkmadı

ben tam 15 gün içtim soğan kürü gçen ayki adetim anormal değildi.
ama bu ay bi tuhaf oldu mevsimselde olabilir önümüzdeki ayda bi bakcam yine tuhaf olursa dr giderim bi :)
tabi inşallah önmüzde ki ay adet olmam

Kızlar günaydıın

Anlamsız bir şekilde uyarı almışım neden olduğunu da bilmiyom Dün hesap pasifti giremedim, nasılsınız var mı güzel haber?
Red Phoenix günaydın canım dünn aradık valla seniii
bidaha yapma böyle şeyler bdv de cok takılma
şuan için Hasretim42 dışındaa güzel haber verebilen yokkk :)
bitek o hamile benim gördüğüm kadarıyla
biz debelenmeye devam

Kız bdv ye hiç girmedim ki konu açmıştım ya hamileliği iş verene söylemekle ilgili toplasan konuda 5 yorumum var hepsi de konuyla ilgili, tartışma falan asla yok sgk konusunda neyi tartışak Anlayamadım yani yazdım muneye allah aşkına hangi yorumdan yedim uyarıyı diye

yoksam seni yanlışlıklamı uçurdular kuzuumm
du bakalım ne ccevap gelcek

Günaydın hatunlaaar nasılsınızzz

gel sana yapayım canım hem adanayı görmüş olursun hemde Urfa yemeklerini tadarsın ikisi bi arada

ooo çok isterimm buara biraz karışık durumdayız Allah nasip ederse ev alma durumumuz var onun stresini bi atlatalım sonrasında ilk işim o taraflara gelmekk :)

Kızlar günaydıın

Anlamsız bir şekilde uyarı almışım neden olduğunu da bilmiyom Dün hesap pasifti giremedim, nasılsınız var mı güzel haber?

hoşgeldin tatlım nasılsın

ooo çok isterimm buara biraz karışık durumdayız Allah nasip ederse ev alma durumumuz var onun stresini bi atlatalım sonrasında ilk işim o taraflara gelmekk :)

hoşgeldin tatlım nasılsın
Hoşbulduk kuzum, iyiyim çok şükür pazardan beri mide bulantım yok sen nasılsın? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…