Amiiin canım saol sen naptın nasılsın?Herşeyin hayırlısı canim insallah güzel sonuçlar alırsınız
Acaba baktırsak mı ona daBir de istenirse DNA hasarına bakılıyor, yine sperm örneği verilerek aynı şekilde. Eğer hasar yüksek çıkarsa genelde vitamin/antioksidan ile tedavi ediliyor bir süre.
her yaşın bir sendromu var çiçeğim ikiyle kurtulmuyom maalesefhahshah hazır büyümüş çocuk dişleri falan da çıkmış olsa 2 yaş sendromunu da atlatsa değmeyin keyfine
evet canım merkez şimdiki adıyla haliliyeSanliurfa merkez mi? Bende urfaliyim
Bizde 1 yıl dolduktan sonra bakılmışto canım, İstanbul’da mısınız? Burada Düzen lab. da yaptırmıştık, isterseniz bir müsait zamanda olabilir, sigara kullanımı da vardı eşimde ama hasar çok yüksek çıkmamıştı yine de.Acaba baktırsak mı ona da
Amiiin canım saol sen naptın nasılsın?
Hsgnin özel bi gunu mu var kuzum? Ben hormon tahlillerimi istemiştim hepsi güzel cıktı alttan muayenede oldum yumurtalıklar temiz dedi. Bende sadece hsg için gidiyorum. Inşallah temiz çıkar iyi çıkar sonuçların sonucunu bile öğrenmeden bebişn olduğunu öğren insalllahhhh :)Bende hormon testi vs verdim cuma günü hsg çekilcek sonuca göre eşime bakılacak canim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıp kavuşucaz bebislerimize
Yok canım ama olduğum şehirde de özel var baktırırız 1 yılı geçti bizim de her şey yaptırdık eşim de sigara kullanıyor ama sayıda problem çıkmadıBizde 1 yıl dolduktan sonra bakılmışto canım, İstanbul’da mısınız? Burada Düzen lab. da yaptırmıştık, isterseniz bir müsait zamanda olabilir, sigara kullanımı da vardı eşimde ama hasar çok yüksek çıkmamıştı yine de.
Hemseriymisizevet canım merkez şimdiki adıyla haliliye
ben tam 15 gün içtim soğan kürü gçen ayki adetim anormal değildi.Senin dediğin o akıntıyı bende ikidir yaşıyorum resmen çamur gibi bende onun için doktora gittim doktor baktı hiç bise yok normal dedi hormonlara bakti bide cuma hsg çekilecek bende iki ay önce soğan kuru yapmıştım ama ben bi hafta bile içemedim belkide o yaptı ama sen yinede gözük istersen
Kızlar günaydıın
Anlamsız bir şekilde uyarı almışım neden olduğunu da bilmiyomDün hesap pasifti giremedim, nasılsınız var mı güzel haber?
Kız bdv ye hiç girmedim ki konu açmıştım ya hamileliği iş verene söylemekle ilgili toplasan konuda 5 yorumum var hepsi de konuyla ilgili, tartışma falan asla yok sgk konusunda neyi tartışakRed Phoenix günaydın canım dünn aradık valla seniii
bidaha yapma böyle şeyler bdv de cok takılma
şuan içinHasretim42 dışındaa güzel haber verebilen yokkk :)
bitek o hamile benim gördüğüm kadarıyla
biz debelenmeye devam
yoksam seni yanlışlıklamı uçurdular kuzuummKız bdv ye hiç girmedim ki konu açmıştım ya hamileliği iş verene söylemekle ilgili toplasan konuda 5 yorumum var hepsi de konuyla ilgili, tartışma falan asla yok sgk konusunda neyi tartışakAnlayamadım yani yazdım muneye allah aşkına hangi yorumdan yedim uyarıyı diye
Valla çatlıyorum bana desinler ki şundan rahatlayacağımyoksam seni yanlışlıklamı uçurdular kuzuumm
du bakalım ne ccevap gelcek
gel sana yapayım canım hem adanayı görmüş olursun hemde Urfa yemeklerini tadarsın ikisi bi arada
Kızlar günaydıın
Anlamsız bir şekilde uyarı almışım neden olduğunu da bilmiyomDün hesap pasifti giremedim, nasılsınız var mı güzel haber?
Hoşbulduk kuzum, iyiyim çok şükür pazardan beri mide bulantım yok sen nasılsın? :)ooo çok isterimm buara biraz karışık durumdayız Allah nasip ederse ev alma durumumuz var onun stresini bi atlatalım sonrasında ilk işim o taraflara gelmekk :)
hoşgeldin tatlım nasılsın
Kuzummm hoşgeldinnnKızlar günaydıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?