- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Kuzummm hoşgeldinnn ☺
Aslında uyarı aldıgın konu özel mesaj olarak gönderiliyor :)
Aslında ban yeidğiö zamanlar hangi mesajdan yediysem oda uyarı mesajında link olarak bulunuyodu linke tıkladıgında hangi mesaja gidiyorsa o ban sebebiHoşbulduk aşkımm
Konu en son açtığım konu kuzum ama konuda 4-5 yorumum var hepsi hamilelik ve sgk ile ilgili valla 20 kere okudum bulamadım hatayı :/
Başlığı vermiş bana mune sadece girince normal ilk konu açılıyor kuzumAslında ban yeidğiö zamanlar hangi mesajdan yediysem oda uyarı mesajında link olarak bulunuyodu linke tıkladıgında hangi mesaja gidiyorsa o ban sebebi
Konuyu nere açtın belki bölüm yanlıştırBaşlığı vermiş bana mune sadece girince normal ilk konu açılıyor kuzum
konu bdv de kuzum, uyarı olarak yorumunuz konu dışı diyor çözemedim işteKonuyu nere açtın belki bölüm yanlıştır
özledim valla urfamı. 3 ay oluyor döneliHemseriymisiz
allah gönlüne göre versin canımooo çok isterimm buara biraz karışık durumdayız Allah nasip ederse ev alma durumumuz var onun stresini bi atlatalım sonrasında ilk işim o taraflara gelmekk :)
hoşgeldin tatlım nasılsın
benimki asel deyip durdu da sonunda yine benim istediğim olduEşimle dün gece yürüyüş amaçlı beşiktaşa gittik
Starbuckta olabılcek çocuklarımızın ismini yazdırdık bakalım kil gelicek ilk önce
İnsan ismini farklı söyleyınce bi heyecanlanıyoEki Görüntüle 2257292
Konunun linkini atsana buraya bakemkonu bdv de kuzum, uyarı olarak yorumunuz konu dışı diyor çözemedim işte
Oyy ne güzel uyumlu olmusbenimki asel deyip durdu da sonunda yine benim istediğim olduömür de karar kıldık
ÖmerÖmür
çok şükür bende iyiyim canımHoşbulduk kuzum, iyiyim çok şükür pazardan beri mide bulantım yok sen nasılsın? :)
Eşimle dün gece yürüyüş amaçlı beşiktaşa gittik
Starbuckta olabılcek çocuklarımızın ismini yazdırdık bakalım kil gelicek ilk önce
İnsan ismini farklı söyleyınce bi heyecanlanıyoEki Görüntüle 2257292
bende de aynısı oldu geçenlerde konu açmıştım bdv de yanlış yere açtınız diye ban verdi ama çok saçma mantıksızkonu bdv de kuzum, uyarı olarak yorumunuz konu dışı diyor çözemedim işte
amin canm çok teşekkür ederim. İsteyen herkese Rabbim nasip etsinallah gönlüne göre versin canım
yine gelirsin canım ama artık yavaştan sıcaklar başlarözledim valla urfamı. 3 ay oluyor döneli
yanlış yere açtığından olabilir kuzum bdvye mi açtındı? :)Hoşbulduk aşkımm
Konu en son açtığım konu kuzum ama konuda 4-5 yorumum var hepsi hamilelik ve sgk ile ilgili valla 20 kere okudum bulamadım hatayı :/
Bu iki isimde haayalımdi aslında kızda Zeyneb isterdim ama yeğenimin ismiçok şükür bende iyiyim canım
oyy çok güzel duygular bunlarr biz hala ne koysak diye düşünüyoruz çok kararsızız:)
bende de aynısı oldu geçenlerde konu açmıştım bdv de yanlış yere açtınız diye ban verdi ama çok saçma mantıksız
bana göre bir dert yani
amin canm çok teşekkür ederim. İsteyen herkese Rabbim nasip etsin
benim eşimde hiç karışmadı isim konusunda sağolsunBu iki isimde haayalımdi aslında kızda Zeyneb isterdim ama yeğenimin ismi
Ondan 2. İsterdiğim isme karar verdim isim konuusnda kimseden öneri almadığım için yıllardır belli
Eşimde sağolsun şu bu olsun demedi
Hakediyoruz kuzum yaa o kdr yaşıyoruz neler yaşıyoruz acılarla doğuruyoruz bence bir kadının en doğal hakkı direk kendi istediği isim değil ama kesinlikle en son karar kadında olmalı .benim eşimde hiç karışmadı isim konusunda sağolsun
katılıyorum aynenHakediyoruz kuzum yaa o kdr yaşıyoruz neler yaşıyoruz acılarla doğuruyoruz bence bir kadının en doğal hakkı direk kendi istediği isim değil ama kesinlikle en son karar kadında olmalı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?