Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummm hoşgeldinnn ☺

Aslında uyarı aldıgın konu özel mesaj olarak gönderiliyor :)

Hoşbulduk aşkımm

Konu en son açtığım konu kuzum ama konuda 4-5 yorumum var hepsi hamilelik ve sgk ile ilgili valla 20 kere okudum bulamadım hatayı :/

Hoşbulduk aşkımm

Konu en son açtığım konu kuzum ama konuda 4-5 yorumum var hepsi hamilelik ve sgk ile ilgili valla 20 kere okudum bulamadım hatayı :/
Aslında ban yeidğiö zamanlar hangi mesajdan yediysem oda uyarı mesajında link olarak bulunuyodu linke tıkladıgında hangi mesaja gidiyorsa o ban sebebi

Aslında ban yeidğiö zamanlar hangi mesajdan yediysem oda uyarı mesajında link olarak bulunuyodu linke tıkladıgında hangi mesaja gidiyorsa o ban sebebi
Başlığı vermiş bana mune sadece girince normal ilk konu açılıyor kuzum

benimki asel deyip durdu da sonunda yine benim istediğim oldu ömür de karar kıldık
Ömer Ömür

benimki asel deyip durdu da sonunda yine benim istediğim oldu ömür de karar kıldık
Ömer Ömür
Oyy ne güzel uyumlu olmus
İki ismide ben istiyorum eşim ne istersen o olsun dedi eee okadarı hakkımız

Hoşbulduk kuzum, iyiyim çok şükür pazardan beri mide bulantım yok sen nasılsın? :)
çok şükür bende iyiyim canım

oyy çok güzel duygular bunlarr biz hala ne koysak diye düşünüyoruz çok kararsızız:)

konu bdv de kuzum, uyarı olarak yorumunuz konu dışı diyor çözemedim işte
bende de aynısı oldu geçenlerde konu açmıştım bdv de yanlış yere açtınız diye ban verdi ama çok saçma mantıksız
bana göre bir dert yani

allah gönlüne göre versin canım
amin canm çok teşekkür ederim. İsteyen herkese Rabbim nasip etsin

Bu iki isimde haayalımdi aslında kızda Zeyneb isterdim ama yeğenimin ismi
Ondan 2. İsterdiğim isme karar verdim isim konuusnda kimseden öneri almadığım için yıllardır belli
Eşimde sağolsun şu bu olsun demedi

benim eşimde hiç karışmadı isim konusunda sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…