- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
He ablam bdv ye açtımdı, ondan mı ceza verdiler bana acep e söyleselerdi buna da ceza verilir mi allasen :)yanlış yere açtığından olabilir kuzum bdvye mi açtındı? :)
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar 2 bcuk senenin sonunda cok şükür bende hamileyim günüm bile geçmeden öğredim allahım herkese yaşatsın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonraki-haklarim-neler.1118274/#post-59536639 al kuzumKonunun linkini atsana buraya bakem
valla öyle her şey bdv ye açılmasın diye sanırım lakinn bazı yanlış yere konu açanlar banlanmıyor konu taşınıyor sadece bişeyleri hala anlayabilmiş değilim..He ablam bdv ye açtımdı, ondan mı ceza verdiler bana acep e söyleselerdi buna da ceza verilir mi allasen :)
V Alla kuzum yorumlarını okudum konu dışı yorumun yok olsa olsa bdv ye açtın diye mi desem anlamadım.
Yok kuzum ilk defa yanlış yere açmışım, sende baktın ama di mi yok yani konu dışı yorum falan bir yanlışlık falan mı oldu ki anlamadım :/ Kız zaten sgk konusunda nasıl bir yorum yapıp ban yiyebilirim kiV Alla kuzum yorumlarını okudum konu dışı yorumun yok olsa olsa bdv ye açtın diye mi desem anlamadım.
Daha önce bdv ye konu açtın dıye uyarı aldıysan 2. Defa da ban yıyorsun öyle bişey olmus olabılır
Ay ne bilim konu sgk + gebeliktir sen başka birşey konusmussundur falan dedim ama yok .Yok kuzum ilk defa yanlış yere açmışım, sende baktın ama di mi yok yani konu dışı yorum falan bir yanlışlık falan mı oldu ki anlamadım :/ Kız zaten sgk konusunda nasıl bir yorum yapıp ban yiyebilirim ki
Kız onu nasıl anladın kim şikayet etsin beni, bu kadın sgk konusu açmış bi de hamile banlayın acilAy ne bilim konu sgk + gebeliktir sen başka birşey konusmussundur falan dedim ama yok .
Asıl komik olan biri şikayet etmiş öyle ceza yemişsin
Kim gıcık olduda şikayet etti onu anlamadım
Aa mihrimah çok güzel bende bir ara istedim o ismi ama soyisimde 8 harfli öle uzun uzadıya isim istemiyorum :))İsim konusunda bizede karışan yok ama çocuk olmadan ismi belli olsun istiyorumeşimde anlayışlı sağolsun beğenmediği isim olmadığı müddetçe olur diyor ama karar veremiyoruz benimde beğendiklerim vardıda hep başkaları koydu o isimleri ama şuanlık kafamde erkekte mehmet alp koymak var başka isim olmazsakız olarakta mihrimah sezen gökçe buğlem var
Kuzum site yöenticileri şikayetlere göre banlama yapıyor .Kız onu nasıl anladın kim şikayet etsin beni, bu kadın sgk konusu açmış bi de hamile banlayın acil
Bende çok geç farkettim ban yediğiniDün deli oldum melül melül bakıyom topiğe giremiyorum çok zordu çook
Valla iki elim yakasında, benden ne istediniz bacılar kendi kendime topikte takılıyorum işte ya valla bu siteye de konu açmaya gelmiyor amanın hele bdv varya linç bölgesiKuzum site yöenticileri şikayetlere göre banlama yapıyor .
Nadir kendi gözlerine çarpar yanlış konular :)
Bakalım mune cevap versin bende merak rttim)
:)) BDV kurtlar sofrasıValla iki elim yakasında, benden ne istediniz bacılar kendi kendime topikte takılıyorum işte ya valla bu siteye de konu açmaya gelmiyor amanın hele bdv varya linç bölgesiCevap gelsin hemen söyleyeceğim bende çatlicam
bizim soy isimde 6 harfli ama kolay söyleniyor:) kıvırcık saçlı renkli gözlü bir mihrimahım olsa ne güzel olurAa mihrimah çok güzel bende bir ara istedim o ismi ama soyisimde 8 harfli öle uzun uzadıya isim istemiyorum :))
Kız benim varya orda kemiğimi bırakmazlar, ne derdim olsa burda söyleyeceğim:)) BDV kurtlar sofrası
Sen burdan gitmeee kuzummmmm harcarlar senı ordaaaaa
Ay bende kız ıstıyorum yaaaaaabizim soy isimde 6 harfli ama kolay söyleniyor:) kıvırcık saçlı renkli gözlü bir mihrimahım olsa ne güzel olur
Bende kemik sömürücülerdendimKız benim varya orda kemiğimi bırakmazlar, ne derdim olsa burda söyleyeceğimO bdv ye bir giriyorum aboov kızı duman etmişler derdi birmiş bin olmuş Bazen haklılar ama
Şayet konu damarıma dokanıyorsa onu bende yapıyorum ama son zamanlarda bdv den uzak duruyorum, zaten konu asla açmam daBende kemik sömürücülerdendim
Ama artık karışmıyorum ne halleri varsa görsünler
Az ban almadım ahh ahhh banım açılırdı akşamına tekrar ban yerdım
Geçmişim kabarık☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?