Şayet konu damarıma dokanıyorsa onu bende yapıyorum ama son zamanlarda bdv den uzak duruyorum, zaten konu asla açmam daAçana da nadir yorum yapıyorum.
İnşallah merakımdan ölmeden hangi yorum olduğunu öğrencem ban sebebimin, mune abla uyan
benimde zeytin gibi gözleri olannn yanagı gamzeliii bi kızçem olsa ismide hazır Defnebizim soy isimde 6 harfli ama kolay söyleniyor:) kıvırcık saçlı renkli gözlü bir mihrimahım olsa ne güzel olur
Olur neden olmasınbenimde zeytin gibi gözleri olannn yanagı gamzeliii bi kızçem olsa ismide hazır Defne
H E sen beyimle resimlerimizi gördün bizden bu tarife uyan kızan çıkarmı
Selam, D vitamini ile B12 verir doktor herhalde, kafan neden karışmıştı, başka birşey daha mo var, görmedimKızlar dün verdiğim kan sonucum cıktı bir bakarmısınız kafam karıştı
b12 de sıkıntı yok ya o normal d vitamini lazım gün yüzü görmedigimin kanıtıdır budaSelam, D vitamini ile B12 verir doktor herhalde, kafan neden karışmıştı, başka birşey daha mo var, görmedim
oda bi ihtimalOlur neden olmasın
Mavi gözlü desen bi düşünürdüm
Aaa ozaman olabılır renkli gözde ne de güzel olur esmer renkli göz :)oda bi ihtimalkız kardeşimle babişkom mavi gözlü
bakalımmm bi olsunlarda hayırlısı ileee
bende gidip yaptırcam bu testleriii ama aç karnınamı olmalı bunlar ?Kızlar dün verdiğim kan sonucum cıktı bir bakarmısınız kafam karıştı
valla açlık tokluk olayını bilmiyorumbana birşey belirtmediler aç gel tok gel diye ama ben sabha gittim aç gittim demir eksikligi etkiler mi onu da bilmiyorumbende gidip yaptırcam bu testleriii ama aç karnınamı olmalı bunlar ?
benimde ezelden beri d vitaminim falan eksikk acaba ne derece etkiliyor bu vitaminler bebiş olayını
aç karnına şart değilse bugun öğlen bile gidip kan verebilirimm hastane dibimde
al niye bebeği yerleştiremediğimiz belli oldu tavuk hanımEMBRİYONUN TUTUNMA ŞANSI ARIYOR!
Çalışmada, yeterli D vitamini düzeyine sahip kadınların, D vitamini düzeylerinin yetersiz olduğunu gösteren kadınlarla karşılaştırıldığında, gebe kalma olasılığının neredeyse iki katı olduğu bulunmuştur. Araştırmacılar, yeterli düzeyde hormon düzeyine sahip kadınlar arasındaki bu doğurganlık oranı farkının; D vitaminin yumurtalıklarda iyi kalitede yumurtaların üretimini artırmasından ve rahme konan embriyonun tutunma şansını artırmasından kaynaklandığı düşünülmektedir. D vitamininin doğurganlığı nasıl etkilediğini araştırmak için yapılan en büyük çalışmada, yeterli D vitamini düzeyine sahip kadınların yüksek kaliteli embriyo üretme olasılıklarının daha yüksek olduğu ve D vitamini eksikliği olan kadınlardan daha fazla hamile kaldıkları bulundu.
G gamzeli_bebis
hiç o yönden bakmamıştım ama dedigin gibi sebebi belli oldu hemen gidip ton balığı alıp hap falan allah ne verdiyse tüketicemal niye bebeği yerleştiremediğimiz belli oldu tavuk hanım
kızzz ama ben doktora gitmiştim 5-6 ay önce yine düşüktü d vitaminim ampul vermişti d-vit diyeee içtim ama yine olmadı bebişhiç o yönden bakmamıştım ama dedigin gibi sebebi belli oldu hemen gidip ton balığı alıp hap falan allah ne verdiyse tüketicem
Valla kuzum söylücem demişti 12. Haftada ama bakalım göstercek mi
ya baksana benim sonucum yerlerde sürünüyorrr sürekli ameliyathanede bırak güneşi bulut bile görmüyorumkızzz ama ben doktora gitmiştim 5-6 ay önce yine düşüktü d vitaminim ampul vermişti d-vit diyeee içtim ama yine olmadı bebiş
benim görümcemin 8 aya kdr erkeğe kzı demiş doktor hatta bu erkek çıksın senin doğumunu bedava yapcamm demiş bedava yaptı ciddendeValla kuzum söylücem demişti 12. Haftada ama bakalım göstercek mi
Bide değişiyormus korkuyorum sonra değişir diye
Hayyyydaaaaabenim görümcemin 8 aya kdr erkeğe kzı demiş doktor hatta bu erkek çıksın senin doğumunu bedava yapcamm demiş bedava yaptı ciddendehep pembe zıbınları giydirmiş içine
bende bu ara kendimi halsiz bitkin hissediyorum sanırım benimde düştü yineeeya baksana benim sonucum yerlerde sürünüyorrr sürekli ameliyathanede bırak güneşi bulut bile görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?