Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Muuunneeeeaaağğğğğ

bizim soy isimde 6 harfli ama kolay söyleniyor:) kıvırcık saçlı renkli gözlü bir mihrimahım olsa ne güzel olur
benimde zeytin gibi gözleri olannn yanagı gamzeliii bi kızçem olsa ismide hazır Defne
H E sen beyimle resimlerimizi gördün bizden bu tarife uyan kızan çıkarmı

Kızlar dün verdiğim kan sonucum cıktı bir bakarmısınız kafam karıştı
bende gidip yaptırcam bu testleriii ama aç karnınamı olmalı bunlar ?
benimde ezelden beri d vitaminim falan eksikk acaba ne derece etkiliyor bu vitaminler bebiş olayını
aç karnına şart değilse bugun öğlen bile gidip kan verebilirimm hastane dibimde

valla açlık tokluk olayını bilmiyorumbana birşey belirtmediler aç gel tok gel diye ama ben sabha gittim aç gittim demir eksikligi etkiler mi onu da bilmiyorum cahil geldim cahil gidicem

EMBRİYONUN TUTUNMA ŞANSI ARIYOR!

Çalışmada, yeterli D vitamini düzeyine sahip kadınların, D vitamini düzeylerinin yetersiz olduğunu gösteren kadınlarla karşılaştırıldığında, gebe kalma olasılığının neredeyse iki katı olduğu bulunmuştur. Araştırmacılar, yeterli düzeyde hormon düzeyine sahip kadınlar arasındaki bu doğurganlık oranı farkının; D vitaminin yumurtalıklarda iyi kalitede yumurtaların üretimini artırmasından ve rahme konan embriyonun tutunma şansını artırmasından kaynaklandığı düşünülmektedir. D vitamininin doğurganlığı nasıl etkilediğini araştırmak için yapılan en büyük çalışmada, yeterli D vitamini düzeyine sahip kadınların yüksek kaliteli embriyo üretme olasılıklarının daha yüksek olduğu ve D vitamini eksikliği olan kadınlardan daha fazla hamile kaldıkları bulundu.

G gamzeli_bebis

al niye bebeği yerleştiremediğimiz belli oldu tavuk hanım

Valla kuzum söylücem demişti 12. Haftada ama bakalım göstercek mi
Bide değişiyormus korkuyorum sonra değişir diye
benim görümcemin 8 aya kdr erkeğe kzı demiş doktor hatta bu erkek çıksın senin doğumunu bedava yapcamm demiş bedava yaptı ciddende hep pembe zıbınları giydirmiş içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…