Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
b12 de sıkıntı yok ya o normal d vitamini lazım gün yüzü görmedigimin kanıtıdır buda
O herkeste öyle herhalde canım, arada takviye gerekiyor ne olursa olsun. B12’de tahlilde benim de buna yakındı ama hamilelik istediğim için daha yüksek olmasını istemişti doktorum, 15 gün dilaltı tablet vitamin kullanmıştım ben o yüzden.

Vitamin için açlık şart değil galiba canım ama kan vermişken açlık şekerine de bakılsın istersen yarın sabah ver olmazsa

Kızlar günaydıın

Anlamsız bir şekilde uyarı almışım neden olduğunu da bilmiyom Dün hesap pasifti giremedim, nasılsınız var mı güzel haber?
Günaydın canım
Geçmiş olsun
Ben bugün keseyi gördüm haftasıyla uyumluymuş sıramı savdım sizden güzel haberler bekliyorum

peki bu pıhtılaşmaaa falan için dahiliye bakıyormu ?
Yok pıhtılaşma için trombofili paneli diye bir test var, o araştırma hastanelerinde ya da özel lab. larda yapılıyor. Ama dahiliyede de bazı değerlere bakılabilir pıhtılaşma ile ilgili sanırım, APTT, protrombin zamanı gibi değerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…