- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Değişmez değişmez ha olur da doktor erkek derse o zaman değişebilir, çünkü bence kızValla kuzum söylücem demişti 12. Haftada ama bakalım göstercek mi
Bide değişiyormus korkuyorum sonra değişir diye
valla bilmiyorumki insan 8 ay nası göremezHayyyydaaaaa
Pipiişiii nasıl görmediler yaaa yuh
Çocuk pipisini elin doktoruna göstermek zorunda mı? Göstermemiş işte, aferin namuslu çocukmuşvalla bilmiyorumki insan 8 ay nası göremez
Hayırlısı olsun kuzum bakalım heyecanlıyım önce kalbının attgını görimmm sonra cinsiyet neeee derimDeğişmez değişmez ha olur da doktor erkek derse o zaman değişebilir, çünkü bence kız
O herkeste öyle herhalde canım, arada takviye gerekiyor ne olursa olsun. B12’de tahlilde benim de buna yakındı ama hamilelik istediğim için daha yüksek olmasını istemişti doktorum, 15 gün dilaltı tablet vitamin kullanmıştım ben o yüzden.b12 de sıkıntı yok ya o normal d vitamini lazım gün yüzü görmedigimin kanıtıdır buda
Ayy hayırlı haberlerle gelelim yaaa 2 gün sonra da ben gidicemHayırlısı olsun kuzum bakalım heyecanlıyım önce kalbının attgını görimmm sonra cinsiyet neeee derim
Vitamin için açlık şart değil galiba canım ama kan vermişken açlık şekerine de bakılsın istersen yarın sabah ver olmazsabende gidip yaptırcam bu testleriii ama aç karnınamı olmalı bunlar ?
benimde ezelden beri d vitaminim falan eksikk acaba ne derece etkiliyor bu vitaminler bebiş olayını
aç karnına şart değilse bugun öğlen bile gidip kan verebilirimm hastane dibimde
Beybi benimki geçen c.tesi hiç tahmin yapmadı valla ama herkes yapıyor aslında bu dönemler
benmde teste son 15 günAyy hayırlı haberlerle gelelim yaaa 2 gün sonra da ben gidicemPazartesi de sen oh şenlik olur inşallah buralar
ay nasıl yapmadı, ultrason fotosunu görsem ben bile yaparım ayy senin oğluşun olsun dombilimBeybi benimki geçen c.tesi hiç tahmin yapmadı valla ama herkes yapıyor aslında bu dönemler
peki bu pıhtılaşmaaa falan için dahiliye bakıyormu ?Vitamin için açlık şart değil galiba canım ama kan vermişken açlık şekerine de bakılsın istersen yarın sabah ver olmazsa
Kıııız çift çift çizgilerle gel artıkınbenmde teste son 15 gün
Ayy senin de az kalmışAyy hayırlı haberlerle gelelim yaaa 2 gün sonra da ben gidicemPazartesi de sen oh şenlik olur inşallah buralar
Eveeet çok heyecanlıyımAyy senin de az kalmış
ay inşallah yeter yaaa senesi geldi artıkkk geçen mayıstan beri debeleniyomKıııız çift çift çizgilerle gel artıkın
Çocuğa çemkirme ne zaman isterse o zaman geliray inşallah yeter yaaa senesi geldi artıkkk geçen mayıstan beri debeleniyom
kız olursa nazlı koyam bari adını çok nazlandı teyzesiÇocuğa çemkirme ne zaman isterse o zaman gelir
Günaydın canımKızlar günaydıın
Anlamsız bir şekilde uyarı almışım neden olduğunu da bilmiyomDün hesap pasifti giremedim, nasılsınız var mı güzel haber?
Yok pıhtılaşma için trombofili paneli diye bir test var, o araştırma hastanelerinde ya da özel lab. larda yapılıyor. Ama dahiliyede de bazı değerlere bakılabilir pıhtılaşma ile ilgili sanırım, APTT, protrombin zamanı gibi değerler.peki bu pıhtılaşmaaa falan için dahiliye bakıyormu ?
Aman maşallah bulantı zor boşver geçtiğine sevindimEveeet çok heyecanlıyımPazar sabahından beri midem bulanmıyor ya nasıl tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?