Aynen kuzum benım 4 gün var senin 2Ayy hayırlı haberlerle gelelim yaaa 2 gün sonra da ben gidicemPazartesi de sen oh şenlik olur inşallah buralar
Canımmm gözün aydın maşallahGünaydın canım
Geçmiş olsun
Ben bugün keseyi gördüm haftasıyla uyumluymuşsıramı savdım sizden güzel haberler bekliyorum
Maşallaaahh hayırlı olsun kuzummmm çok şüküürrrGünaydın canım
Geçmiş olsun
Ben bugün keseyi gördüm haftasıyla uyumluymuşsıramı savdım sizden güzel haberler bekliyorum
Olsun da bi gamzeli gamzelikız olursa nazlı koyam bari adını çok nazlandı teyzesi
Ayy bacımmm gözün aydın darısı başımızaGünaydın canım
Geçmiş olsun
Heyecandan bayılıcam heAynen kuzum benım 4 gün var senin 2
Evet çok zordu gerçekten ama bir anda bıçak gibi kesilince psikolojim bozuldu benim bebeğime bi şey oldu diye :/ evde gebelik testi de kalmamışAman maşallah bulantı zor boşver geçtiğine sevindim
Başta benim de sabahları özellikle vardı bulantı ama sonra geçti canım, çok az oldu, senin de öyledir yaa takılma hiçEvet çok zordu gerçekten ama bir anda bıçak gibi kesilince psikolojim bozuldu benim bebeğime bi şey oldu diye :/ evde gebelik testi de kalmamış
Benim de öyle oldu galiba kuzum 1 hafta beni mahvetti hatta pazar sabahı bile yataktan kalkamadım bulantıdan sonra bıçak gibi kesildi gitti, inşallah seninki gibi olmuştur bana daBaşta benim de sabahları özellikle vardı bulantı ama sonra geçti canım, çok az oldu, senin de öyledir yaa takılma hiç
Sağol kuzum benimCanımmm gözün aydın maşallah
tesekkürler canım ben onada baktırmak istediğimi söylerim bakalım ne dicek.Yok pıhtılaşma için trombofili paneli diye bir test var, o araştırma hastanelerinde ya da özel lab. larda yapılıyor. Ama dahiliyede de bazı değerlere bakılabilir pıhtılaşma ile ilgili sanırım, APTT, protrombin zamanı gibi değerler.
Çok şükürr bi tanemMaşallaaahh hayırlı olsun kuzummmm çok şüküürrr ♥♥♥♥
Kuzum gebelik testi sağlıklımoldugunu göstermez maalesefEvet çok zordu gerçekten ama bir anda bıçak gibi kesilince psikolojim bozuldu benim bebeğime bi şey oldu diye :/ evde gebelik testi de kalmamış
masallahhhh sağ salim kucagınada al inşalalhhhhhGünaydın canım
Geçmiş olsun
Amin inşallah kuzumAyy bacımmm gözün aydın darısı başımıza
Tek kese mi gördün?
Evet hiç bulantım yok çok şükür ama sen çok iyi anlarsın elçinim insana bi korku geliyor gitmiyorKuzum gebelik testi sağlıklımoldugunu göstermez maalesef
Ben kürtajdan sonra evde gebelik testi yapmıstım kıpkırmızıyfı .
Zamanla silikleşti .
Aklına kötü birşey getirme kuzum ne güzel bulantıaız geçiyor on numara ♥♥♥♥♥♥
Amin inşallah canım benim en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alalımmasallahhhh sağ salim kucagınada al inşalalhhhhh
Kız öyle deme 9. haftaya kadar çıkabiliyormuşAmin inşallah kuzumevet tekiz şimdilik ikizi sana attık
Hiçbiey kalmadı kuzummEvet hiç bulantım yok çok şükür ama sen çok iyi anlarsın elçinim insana bi korku geliyor gitmiyor
Valla kendimi zor tutuyorum iş çıkışları kan vermemek için, ha gayret şu kadar gün kaldı diye diye 2 ye düşürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?