Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman maşallah bulantı zor boşver geçtiğine sevindim
Evet çok zordu gerçekten ama bir anda bıçak gibi kesilince psikolojim bozuldu benim bebeğime bi şey oldu diye :/ evde gebelik testi de kalmamış

Başta benim de sabahları özellikle vardı bulantı ama sonra geçti canım, çok az oldu, senin de öyledir yaa takılma hiç
Benim de öyle oldu galiba kuzum 1 hafta beni mahvetti hatta pazar sabahı bile yataktan kalkamadım bulantıdan sonra bıçak gibi kesildi gitti, inşallah seninki gibi olmuştur bana da

tesekkürler canım ben onada baktırmak istediğimi söylerim bakalım ne dicek.
çünkü ben 3 kimyasal yaşayınca bana sitede pıhtılaşmaya baktır diyenler oldu.
ama doktora gittim kadın doğuma o öyle bişey istemedi.
her sperm her yuumrta sağlıklı olacak diye bişey yok falan dedi bende pıhtılaşmaya baksakmı falan demedim
iyi bi doktor cnkü çok bilmiş gibi yapmak istemedim ama dahiliyeye gidince söylicem bakılsın gitmişken.

Evet çok zordu gerçekten ama bir anda bıçak gibi kesilince psikolojim bozuldu benim bebeğime bi şey oldu diye :/ evde gebelik testi de kalmamış
Kuzum gebelik testi sağlıklımoldugunu göstermez maalesef

Ben kürtajdan sonra evde gebelik testi yapmıstım kıpkırmızıyfı .
Zamanla silikleşti .

Aklına kötü birşey getirme kuzum ne güzel bulantıaız geçiyor on numara

Evet hiç bulantım yok çok şükür ama sen çok iyi anlarsın elçinim insana bi korku geliyor gitmiyor

Valla kendimi zor tutuyorum iş çıkışları kan vermemek için, ha gayret şu kadar gün kaldı diye diye 2 ye düşürdüm

Hiçbiey kalmadı kuzumm

İnşallah kesemiz büyümüş olcak Allahın iznşyle içi dolu olucakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…