- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Buraya kadar değerlerinde güzel geldi gülüm ya sıkma canını sen minnoş gayet iyidirEvet hiç bulantım yok çok şükür ama sen çok iyi anlarsın elçinim insana bi korku geliyor gitmiyor
Valla kendimi zor tutuyorum iş çıkışları kan vermemek için, ha gayret şu kadar gün kaldı diye diye 2 ye düşürdüm
Benimkisi istemem yan cebime koy totemiKız öyle deme 9. haftaya kadar çıkabiliyormuş
Ayy kurban olduğum rabbimm amiiiinnHiçbiey kalmadı kuzumm ♥♥
İnşallah kesemiz büyümüş olcak Allahın iznşyle içi dolu olucakkk♥♥
İnşallah iyidir kuzum benim valla hem heyecanlıyım hem stresliyim 2 güncük kaldı hayırlı haberlerle inşallahhBuraya kadar değerlerinde güzel geldi gülüm ya sıkma canını sen minnoş gayet iyidir
ney kaççç?Benimkisi istemem yan cebime koy totemidün bir topikte 3. Ay öğrenen biri yazmış
aynen valla hakkımızOyy ne güzel uyumlu olmus ☺
İki ismide ben istiyorum eşim ne istersen o olsun dedi eee okadarı hakkımız
İnşallahhh bi tanem tatlı heyecanlar bunlar strese girmeİnşallah iyidir kuzum benim valla hem heyecanlıyım hem stresliyim 2 güncük kaldı hayırlı haberlerle inşallahh
Benim oyum Hamza yaEşimle dün gece yürüyüş amaçlı beşiktaşa gittik
Starbuckta olabılcek çocuklarımızın ismini yazdırdık bakalım kil gelicek ilk önce
İnsan ismini farklı söyleyınce bi heyecanlanıyoEki Görüntüle 2257292
bende bu ara kendimi halsiz bitkin hissediyorum sanırım benimde düştü yineee
bi çoğu var bende kuzummm gidip baktırcam bu öğlen. 2-3 saate çıkıyormuş sonuç bakalım benim kaç
- Umutsuzluk, yüksek seviyede mutsuzluk ve yalnızlık hissi,
- Uykusuzluk ya da aşırı uyku hali,
- Aktivitelere ilginin azalması,
- Aşırı kilo kaybı ya da kilo alımı,
- Konsantrasyon problemleri,
- Unutkanlık
- Cinsel istekte azalma,
- Baş ve sırt ağrısı
aynen yavru git bi baktır ben şuan eşimin beynini yemekle meşgulüm çıkıp eczaneden vitamin alıcam da eczanenin önerdigini mi alsam doktara gitmeyi bekleyip onun dedigini mi alsam bilemedimbi çoğu var bende kuzummm gidip baktırcam bu öğlen. 2-3 saate çıkıyormuş sonuç bakalım benim kaç
Aslında vitamin grubu hep aynı ama doktor söylerse daha iyi olur kuzumaynen yavru git bi baktır ben şuan eşimin beynini yemekle meşgulüm çıkıp eczaneden vitamin alıcam da eczanenin önerdigini mi alsam doktara gitmeyi bekleyip onun dedigini mi alsam bilemedim
bence doktoruna git o ne derse onu içersin canım kafana göre alma :)aynen yavru git bi baktır ben şuan eşimin beynini yemekle meşgulüm çıkıp eczaneden vitamin alıcam da eczanenin önerdigini mi alsam doktara gitmeyi bekleyip onun dedigini mi alsam bilemedim
Aslında vitamin grubu hep aynı ama doktor söylerse daha iyi olur kuzum
Anneme söyledim (kayınvalidem) oda anestezi uzmanı oda sürekli ameliyathanede akşam damardan veriyim sana balıkta kızartırım bize gelin dedi dedim onu yaparız da bu 1 günlük bir olay degil ilaç söyle bana onu alıyım anne dedimbence doktoruna git o ne derse onu içersin canım kafana göre alma :)
Erkek kız diyenleri not aldımBenim oyum Hamza ya
beni de not al erkek :) :)
Not aldımbeni de not al erkek :) :)
benim hislerime de güven hislerimde şaşırdıgım yanıldıgım nadirdir :)Not aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?