Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buraya kadar değerlerinde güzel geldi gülüm ya sıkma canını sen minnoş gayet iyidir

bende bu ara kendimi halsiz bitkin hissediyorum sanırım benimde düştü yineee
  • Umutsuzluk, yüksek seviyede mutsuzluk ve yalnızlık hissi,
  • Uykusuzluk ya da aşırı uyku hali,
  • Aktivitelere ilginin azalması,
  • Aşırı kilo kaybı ya da kilo alımı,
  • Konsantrasyon problemleri,
  • Unutkanlık
  • Cinsel istekte azalma,
  • Baş ve sırt ağrısı

bi çoğu var bende kuzummm gidip baktırcam bu öğlen. 2-3 saate çıkıyormuş sonuç bakalım benim kaç

bi çoğu var bende kuzummm gidip baktırcam bu öğlen. 2-3 saate çıkıyormuş sonuç bakalım benim kaç
aynen yavru git bi baktır ben şuan eşimin beynini yemekle meşgulüm çıkıp eczaneden vitamin alıcam da eczanenin önerdigini mi alsam doktara gitmeyi bekleyip onun dedigini mi alsam bilemedim

aynen yavru git bi baktır ben şuan eşimin beynini yemekle meşgulüm çıkıp eczaneden vitamin alıcam da eczanenin önerdigini mi alsam doktara gitmeyi bekleyip onun dedigini mi alsam bilemedim
Aslında vitamin grubu hep aynı ama doktor söylerse daha iyi olur kuzum

Aslında vitamin grubu hep aynı ama doktor söylerse daha iyi olur kuzum
bence doktoruna git o ne derse onu içersin canım kafana göre alma :)
Anneme söyledim (kayınvalidem) oda anestezi uzmanı oda sürekli ameliyathanede akşam damardan veriyim sana balıkta kızartırım bize gelin dedi dedim onu yaparız da bu 1 günlük bir olay degil ilaç söyle bana onu alıyım anne dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…