Bakalım görücez kimler bilcekbenim hislerime de güven hislerimde şaşırdıgım yanıldıgım nadirdir :)
hımm en iyisini anne hisseder aslındaBakalım görücez kimler bilcek
Bende kız diyenlerdenim
Blmıyorum sürekli kızım diyesim geliyo istediğim içinde olabılır :))hımm en iyisini anne hisseder aslında
Doğru canım bende öyle yaparsım çalışırken .H E 2 saat sıvı almadan yapıyorum hergün yeter heralde.
10 gibi çay içip 2 saat hiç bişey içmeyip 12 de test yapıyorummm
Ben kendimin de senin de kız diyorum bakalım hayırlısıBakalım görücez kimler bilcek
Bende kız diyenlerdenim
Hsgnin özel bi gunu mu var kuzum? Ben hormon tahlillerimi istemiştim hepsi güzel cıktı alttan muayenede oldum yumurtalıklar temiz dedi. Bende sadece hsg için gidiyorum. Inşallah temiz çıkar iyi çıkar sonuçların sonucunu bile öğrenmeden bebişn olduğunu öğren insalllahhhh :)
ben tam 15 gün içtim soğan kürü gçen ayki adetim anormal değildi.
ama bu ay bi tuhaf oldu mevsimselde olabilir önümüzdeki ayda bi bakcam yine tuhaf olursa dr giderim bi :)
tabi inşallah önmüzde ki ay adet olmam
benimde zeytin gibi gözleri olannn yanagı gamzeliii bi kızçem olsa ismide hazır Defne
H E sen beyimle resimlerimizi gördün bizden bu tarife uyan kızan çıkarmı
Sen randevun ne zaman canım geçen hafta gitmiştin sanki bir tahmınde bukunmadı mı ??Ben kendimin de senin de kız diyorum bakalım hayırlısıYazdırmışım zati çoktan da
Kullandığım ilk ay bir sinirle hepsini attım,ikinci ay sıra sıra dizerek sakladımovu koleksyonu yapcam
Aynen öyle olduKalp süper olmuşprogram gibin
sıra sıra dizdiğin aymı hamile kaldın hemşerimKullandığım ilk ay bir sinirle hepsini attım,ikinci ay sıra sıra dizerek sakladımmerhaba kızlaar günlerim 19 mayıs telasesinde geçiyor,kafa hep yoğun bir de eşimle koltuklari degistik,artık beni görebileceği yerde oturuyorum diye akşamları çok takilamiyorum uyeliksiz okuyorum
bende devit kullandım ama sonradan gidip bidaha öölçtürmedim ne kdr arttı diye
Bizde yapışık ikiz gibiyizdir ama benım üyeliğimi biliyorsıra sıra dizdiğin aymı hamile kaldın hemşerim
bak bende diziyom
bende akşamları giremiyorumm eşim hemen kübiiiii bırak şu teli diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?