nereye ekleyelim kızAa bende istiyorum benide ekleyin
hahahaBizde yapışık ikiz gibiyizdir ama benım üyeliğimi biliyor
Yeni hamıle varmı diye falan soruyor
Benım adımı falan da biliyorhahaha
eşim benim buraya takıldıgımı biliyor ama üyelik adımı vs. bilmiyor
kız arkadaslarımla cıkıyoruz bazen cafeye falan size yazarsam hemen diyolar bırak kadınlar kulubundeki arkadaslarını
enişte buraya takılmaaa hele bdv ye hiç uğramaaa beynin yanar.Benım adımı falan da biliyor
Kocacım benı takip ediyorsan burdan selam olsun :)
Napalım işte senı çekiştiriyoruz arada
Bide dün dedin kadınlar evde sıkılıyormus gezmek istiyormus deyip zorla beni evden çıkardın
Burdan mı okudun yoksaa
Eveet sıra sıra dizdigim ay oldu hemşerimsıra sıra dizdiğin aymı hamile kaldın hemşerim
bak bende diziyom
bende akşamları giremiyorumm eşim hemen kübiiiii bırak şu teli diyo
Harika bir davranış örneğiBenım adımı falan da biliyor
Kocacım benı takip ediyorsan burdan selam olsun :)
Napalım işte senı çekiştiriyoruz arada
Bide dün dedin kadınlar evde sıkılıyormus gezmek istiyormus deyip zorla beni evden çıkardın
Burdan mı okudun yoksaa
Kız hiçte çıkasım yoktu ama iyi geldiHarika bir davranış örneği
aminnnnn canım inşallah :)Eveet sıra sıra dizdigim ay oldu hemşerimay inşallah darısı da sana olsuun
Evet benimki de öyle,telefonda oyalanacagina kitap oku der.Bilmez ki kitap benim gözlerimi yorar ama telefon aslaaSanki onlar telefonda takılmiyor mu
Sen zayıfladin ama ilk süreçte,şuan ne kadar yesen de ben gibi olmican,ben olsam yerim yicen tabi hem demek o saatte bebeğin de yiyesi geldi canımKız hiçte çıkasım yoktu ama iyi geldi
Gece 11 de açma yemem iyi olmadı ama
Yani bize telefonda takılma diyecek son kişi onlaraminnnnn canım inşallah :)
kız sorma sanki onlar dokunmuyo bile telefona öyle davranıyorlar
allahtan benim işim müsaitte tüm gün burdayım.
sadece akşamları bi kaç sayfayı kaçırıyom sabah gelir gelmez okuyorum
Yani bize telefonda takılma diyecek son kişi onlarilk kişi de anneler,yani benim annem geçende benimle ilgilenmiyorsun hep telefonuna bakıyorsun diye trip atmıştı.hakli daha pik olmadı senin dimi,o heyecanlı geri sayım hemen başlasin pik olupta
Ay pikten öncesi kolay bence,pik sonrası telaş heyecan korku sevinç hepsi karisikolmadı şuan kuzum ama koyulaşma başladı bakalım kaçıncı gün pik olacakk uygulamada 17 si yazıyorrr
pik olsa gerisi kolay aynen D:
Vallahi de bi şey yoktu, henüz cevapta gelmedi niye banlandım anlamış değilimRed Phoenix tatlisiim dün sitede göremedim seni ama bunun banlanmak yüzünden olacağını asla tahmin edemezdim ne güzel dinleniyordur diye masumca dusunmusum ki konunu bende okumuştum,gayet normaldi
hatırlıyosan ilk ben kız dediydimErkek kız diyenleri not aldımyarı yarıya
Bakalım kimler kazancak
Maşallahh canım Rabbşm saglıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar 2 bcuk senenin sonunda cok şükür bende hamileyim günüm bile geçmeden öğredim allahım herkese yaşatsın
Ben çok şükür tatlisim,öğleden beri tatil başladı banaVallahi de bi şey yoktu, henüz cevapta gelmedi niye banlandım anlamış değilim
Yok be aşkısı ne dinlenmesi modern köleler olarak mesaiye devamSen nasılsın?
Ne güzel kuzum tadını çıkar benim tatil yarın 5 buçuktan sonra başlıyorBen çok şükür tatlisim,öğleden beri tatil başladı banaönümüzdeki hafta için heyecanlanıyorum,senin cumartesi doktor gunun akşam 6da dimi randevu gecenki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?