Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde yapışık ikiz gibiyizdir ama benım üyeliğimi biliyor
Yeni hamıle varmı diye falan soruyor
hahaha
eşim benim buraya takıldıgımı biliyor ama üyelik adımı vs. bilmiyor
kız arkadaslarımla cıkıyoruz bazen cafeye falan size yazarsam hemen diyolar bırak kadınlar kulubundeki arkadaslarını

hahaha
eşim benim buraya takıldıgımı biliyor ama üyelik adımı vs. bilmiyor
kız arkadaslarımla cıkıyoruz bazen cafeye falan size yazarsam hemen diyolar bırak kadınlar kulubundeki arkadaslarını
Benım adımı falan da biliyor
Kocacım benı takip ediyorsan burdan selam olsun :)

Napalım işte senı çekiştiriyoruz arada

Bide dün dedin kadınlar evde sıkılıyormus gezmek istiyormus deyip zorla beni evden çıkardın
Burdan mı okudun yoksaa

enişte buraya takılmaaa hele bdv ye hiç uğramaaa beynin yanar.
selamlar

sıra sıra dizdiğin aymı hamile kaldın hemşerim
bak bende diziyom
bende akşamları giremiyorumm eşim hemen kübiiiii bırak şu teli diyo
Eveet sıra sıra dizdigim ay oldu hemşerim ay inşallah darısı da sana olsuun
Evet benimki de öyle,telefonda oyalanacagina kitap oku der.Bilmez ki kitap benim gözlerimi yorar ama telefon aslaa Sanki onlar telefonda takılmiyor mu

aminnnnn canım inşallah :)
kız sorma sanki onlar dokunmuyo bile telefona öyle davranıyorlar
allahtan benim işim müsaitte tüm gün burdayım.
sadece akşamları bi kaç sayfayı kaçırıyom sabah gelir gelmez okuyorum

Kız hiçte çıkasım yoktu ama iyi geldi
Gece 11 de açma yemem iyi olmadı ama
Sen zayıfladin ama ilk süreçte,şuan ne kadar yesen de ben gibi olmican,ben olsam yerim yicen tabi hem demek o saatte bebeğin de yiyesi geldi canım ay iyi gelmez mi hiç bir yürüyüş bile havayı degistiriyor

Yani bize telefonda takılma diyecek son kişi onlar ilk kişi de anneler,yani benim annem geçende benimle ilgilenmiyorsun hep telefonuna bakıyorsun diye trip atmıştı.haklidaha pik olmadı senin dimi,o heyecanlı geri sayım hemen başlasin pik olupta

olmadı şuan kuzum ama koyulaşma başladı bakalım kaçıncı gün pik olacakk uygulamada 17 si yazıyorrr
pik olsa gerisi kolay aynen D:

olmadı şuan kuzum ama koyulaşma başladı bakalım kaçıncı gün pik olacakk uygulamada 17 si yazıyorrr
pik olsa gerisi kolay aynen D:
Ay pikten öncesi kolay bence,pik sonrası telaş heyecan korku sevinç hepsi karisik bakalım seninkini nasıl yasicaz hemşerim

Red Phoenix tatlisiim dün sitede göremedim seni ama bunun banlanmak yüzünden olacağını asla tahmin edemezdim ne güzel dinleniyordur diye masumca dusunmusum ki konunu bende okumuştum,gayet normaldi
Vallahi de bi şey yoktu, henüz cevapta gelmedi niye banlandım anlamış değilim

Yok be aşkısı ne dinlenmesi modern köleler olarak mesaiye devam Sen nasılsın?

Vallahi de bi şey yoktu, henüz cevapta gelmedi niye banlandım anlamış değilim

Yok be aşkısı ne dinlenmesi modern köleler olarak mesaiye devam Sen nasılsın?
Ben çok şükür tatlisim,öğleden beri tatil başladı bana önümüzdeki hafta için heyecanlanıyorum,senin cumartesi doktor gunun akşam 6da dimi randevu gecenki gibi

Kızlar benim bugünkü ovulasyon testim
Dün akşamdan beri yumurtlama akıntım başladı acaba bu akşam pik olur mu bunu şimdi yaptım akşam yaparsam kaçta yapmalıyım

Eklentiler

• 20190411_140953.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 20190411_140731.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 40
Ben çok şükür tatlisim,öğleden beri tatil başladı bana önümüzdeki hafta için heyecanlanıyorum,senin cumartesi doktor gunun akşam 6da dimi randevu gecenki gibi
Ne güzel kuzum tadını çıkar benim tatil yarın 5 buçuktan sonra başlıyor Ayy evet yine aynı akşam randevumuz yerimde duramıyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum Senin kontrolün haftaya mııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…