- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Anamm kız sen bugün doktora mı gidiyorsun ayy nolur bana özelden foto at kuzununkuzumu görmeye soooon 4 saat
Red Phoenix kuzu hosgeldin, mapuslara düşme bidaha H E sizinnn olası isimlerinizi sevsinlerr❤
Erkek kız diyenleri not aldımyarı yarıya
Bakalım kimler kazancak
ovu koleksyonu yapcam
senniki bayaa koyulaşmıışşş yakındır yumurtlamaBende yapıyoruumm
Hepsini bi kutuya koyuyorum oyuncak gibi çıkarıp resimlerini çekiyorum falaaan
senniki bayaa koyulaşmıışşş yakındır yumurtlama
sen bilirsin istiyosan yapp :)İnşallah canım heyecanlandımacaba akşam bi daha mı yapsam
elçin de o kadar dediydi bi atlet don götürelim diyeAnamm kız sen bugün doktora mı gidiyorsun ayy nolur bana özelden foto at kuzununSorma düştük ama bi don atlet getireniniz olmadı
Ben belalı çıktım görüyorsun hergün kk adliyesindeyim donumu sütyenimi atletimi hazır tutunelçin de o kadar dediydi bi atlet don götürelim diye
yavrum tek parça olmuyo ki video cekicem ama o da burdan atılmıyoryine de atarım ultrason resmini tabi ki
Ben belalı çıktım görüyorsun hergün kk adliyesindeyim donumu sütyenimi atletimi hazır tutunOlsun kuzum hangisi kolayına gelirse fotoğraf çekersen mutlaka bana gönder ama
gönderirim tabiBen belalı çıktım görüyorsun hergün kk adliyesindeyim donumu sütyenimi atletimi hazır tutunOlsun kuzum hangisi kolayına gelirse fotoğraf çekersen mutlaka bana gönder ama
Kız ben bdv de de takılmadımgönderirim tabi ❤
sen beni gör bideen son 8 gün yedim sanırım. daha artık bdvde takılmıyorum cok
Sağol kuzum, Bir derdim var bölümü kuzumGeçmiş olsun canımbu bdv dediğiniz nedir ?
Ohagönderirim tabi ❤
sen beni gör bideen son 8 gün yedim sanırım. daha artık bdvde takılmıyorum cok
Ekledim senide kuzumhatırlıyosan ilk ben kız dediydim
Başınız sağolsun kuzum, mekanı cennet olsun inşallah..Merhaba kızlar bayağıdır yoktum kayınpederim vefat ettiacil gece yarısı Ankara ya geldik tabi ben ne ovulasyon testi yapabildin nede yumurtladigim günü bilebildim zaten aklıma bile gelmedi çok üzgünüz ama kayınpederim gırtlak kanseriydi yatıyordu düşük olan gelebiligime çok sevinmiş çok mutlu olmuş sürekli anneme küçük nasıl diye sorarmış annem bunları anlatınca daha bı dikkat etmek istedik ama tabi zor oldu bu durumda bizim için 32 günde adet oluyorum 13. ve 18. Günü degerlendirmistik en son bugün de 27. Günüm bakalım inşallah annemin dualariyla çünkü çok istiyor bizde öyle Rabbim belli olmaz nasip eder diye dua ediyorum ve bekliyorum adet olmazsam pazar sabahı test yapacağım inşallah sizlerde dua edin inşallah geriye dönük okumaya çalıştım ama Red Phoenix hamileliğini öğrenmiş çok sevindim ve ikiz durumu var galiba çok güzel ya inşallah öyledir H E sende daha kontrole gidemedin herhalde özel e ama az kaldı inşallah meleğini göreceksin ve cinsiyetini de öğreneceksin inşallah
Amin canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun kuzum, mekanı cennet olsun inşallah..Allah razı olsun evet gebeliğimi öğrendim ikiz ihtimali de varmış ama daha tam belli değil o kısmı.. Dualarım seninle..
İkili test için doktor haftaya salı randevu verdi ama yaptiricam mi yaptirmicam mi henüz kararsızım tatlisimNe güzel kuzum tadını çıkar benim tatil yarın 5 buçuktan sonra başlıyorAyy evet yine aynı akşam randevumuz yerimde duramıyorum hem heyecanlıyım hem korkuyorum Senin kontrolün haftaya mııııı
Başınız sağolsun,Allah sabır versin kalanlara,size..Merhaba kızlar bayağıdır yoktum kayınpederim vefat ettiacil gece yarısı Ankara ya geldik tabi ben ne ovulasyon testi yapabildin nede yumurtladigim günü bilebildim zaten aklıma bile gelmedi çok üzgünüz ama kayınpederim gırtlak kanseriydi yatıyordu düşük olan gelebiligime çok sevinmiş çok mutlu olmuş sürekli anneme küçük nasıl diye sorarmış annem bunları anlatınca daha bı dikkat etmek istedik ama tabi zor oldu bu durumda bizim için 32 günde adet oluyorum 13. ve 18. Günü degerlendirmistik en son bugün de 27. Günüm bakalım inşallah annemin dualariyla çünkü çok istiyor bizde öyle Rabbim belli olmaz nasip eder diye dua ediyorum ve bekliyorum adet olmazsam pazar sabahı test yapacağım inşallah sizlerde dua edin inşallah geriye dönük okumaya çalıştım ama Red Phoenix hamileliğini öğrenmiş çok sevindim ve ikiz durumu var galiba çok güzel ya inşallah öyledir H E sende daha kontrole gidemedin herhalde özel e ama az kaldı inşallah meleğini göreceksin ve cinsiyetini de öğreneceksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?