Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzumu görmeye soooon 4 saat
Red Phoenix kuzu hosgeldin, mapuslara düşme bidaha H E sizinnn olası isimlerinizi sevsinlerr❤
Anamm kız sen bugün doktora mı gidiyorsun ayy nolur bana özelden foto at kuzunun Sorma düştük ama bi don atlet getireniniz olmadı

Anamm kız sen bugün doktora mı gidiyorsun ayy nolur bana özelden foto at kuzunun Sorma düştük ama bi don atlet getireniniz olmadı
elçin de o kadar dediydi bi atlet don götürelim diye
yavrum tek parça olmuyo ki video cekicem ama o da burdan atılmıyor yine de atarım ultrason resmini tabi ki

elçin de o kadar dediydi bi atlet don götürelim diye
yavrum tek parça olmuyo ki video cekicem ama o da burdan atılmıyor yine de atarım ultrason resmini tabi ki
Ben belalı çıktım görüyorsun hergün kk adliyesindeyim donumu sütyenimi atletimi hazır tutun Olsun kuzum hangisi kolayına gelirse fotoğraf çekersen mutlaka bana gönder ama

Ben belalı çıktım görüyorsun hergün kk adliyesindeyim donumu sütyenimi atletimi hazır tutun Olsun kuzum hangisi kolayına gelirse fotoğraf çekersen mutlaka bana gönder ama
gönderirim tabi
sen beni gör bide en son 8 gün yedim sanırım. daha artık bdvde takılmıyorum cok

Merhaba kızlar bayağıdır yoktum kayınpederim vefat etti acil gece yarısı Ankara ya geldik tabi ben ne ovulasyon testi yapabildin nede yumurtladigim günü bilebildim zaten aklıma bile gelmedi çok üzgünüz ama kayınpederim gırtlak kanseriydi yatıyordu düşük olan gelebiligime çok sevinmiş çok mutlu olmuş sürekli anneme küçük nasıl diye sorarmış annem bunları anlatınca daha bı dikkat etmek istedik ama tabi zor oldu bu durumda bizim için 32 günde adet oluyorum 13. ve 18. Günü degerlendirmistik en son bugün de 27. Günüm bakalım inşallah annemin dualariyla çünkü çok istiyor bizde öyle Rabbim belli olmaz nasip eder diye dua ediyorum ve bekliyorum adet olmazsam pazar sabahı test yapacağım inşallah sizlerde dua edin inşallah geriye dönük okumaya çalıştım ama Red Phoenix hamileliğini öğrenmiş çok sevindim ve ikiz durumu var galiba çok güzel ya inşallah öyledir H E sende daha kontrole gidemedin herhalde özel e ama az kaldı inşallah meleğini göreceksin ve cinsiyetini de öğreneceksin inşallah

Başınız sağolsun kuzum, mekanı cennet olsun inşallah.. Allah razı olsun evet gebeliğimi öğrendim ikiz ihtimali de varmış ama daha tam belli değil o kısmı.. Dualarım seninle..

Başınız sağolsun kuzum, mekanı cennet olsun inşallah.. Allah razı olsun evet gebeliğimi öğrendim ikiz ihtimali de varmış ama daha tam belli değil o kısmı.. Dualarım seninle..
Amin canım Allah razı olsun hayırlısı olsun canım benimde dualarım sizinle

İkili test için doktor haftaya salı randevu verdi ama yaptiricam mi yaptirmicam mi henüz kararsızım tatlisim yaptirmazsam salı değil de cumartesiyi beklerim daha da büyümüş olur.bakalim ne yapicam hala bilmiyorum yaa randevu saatinin geç saat olması çok heyecan verici değil mii doktor yüzünden mecburi tabi ama Allah kolaylık versin tatlisim,çok çabuk cumartesi akşam olsuun

Başınız sağolsun,Allah sabır versin kalanlara,size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…