Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa evet sorma, doktorum 6'dan sonra orda oluyor akşama kadar 5e ayrılıyorum valla Eşim o kadar rahat ki anlatamam, keşke bende öyle olabilsem

İkili test konusu da, istiyorsan, merak ediyorsan yaptır kuzum zararlı bir şey de değil sonuçta.

ee niye ceza almışsın? mesaj atmıştır mune.

siyasi takılmamak gerekiyomus sonra anladım
Onu topikçe çözemedik kuzu. Dün konu açmıştım ya hamilelik ve iş verenle ilgili, orda konu dışı yorumum varmış güya zaten 4-5 yorumum var onlarda konu içi Elçin'de okudu bulamadı

Canım başınız sağolsun .
Rabbım mekanını cennet eylesin .
Günahlarını affetsin inşallah

Evet canım az kaldı .
Pazartesi gidiyoruz inşallah

Bende bu sefer geç saate alıcam ama en fazla 11 -10 gibi
Normalde 8 de falan giidyorum ya midem allak bullak oluyo bişey yiyemeyorum kuzumda uyuyo oluyo o zaman

Bende bu sefer geç saate alıcam ama en fazla 11 -10 gibi
Normalde 8 de falan giidyorum ya midem allak bullak oluyo bişey yiyemeyorum kuzumda uyuyo oluyo o zaman
yaa ne güzel bişeyyy mucize yaa uyurken görüyosun falannn yerim ben onuu
Allahım bana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin o görüntüyü

yaa ne güzel bişeyyy mucize yaa uyurken görüyosun falannn yerim ben onuu
Allahım bana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin o görüntüyü
İnşallahh kuzumm rabbim sizlere isteyen herkese nasip etsin bizde heyecanlarınıza ortak olalım inşallah

Ben belalı çıktım görüyorsun hergün kk adliyesindeyim donumu sütyenimi atletimi hazır tutun Olsun kuzum hangisi kolayına gelirse fotoğraf çekersen mutlaka bana gönder ama
bende sık sık uyarı aldım cezalamdırıldım valla geçen kızdım bi.daha girmicem de yazmicam da o zama yeter be dedim trip attım KK ya bir de değişti tuhaflaştı benim sayfa hemen açılmıyo, bildirim gelmiyor takip ettiğim sayfalardan mesela ben tek tek girip girip bakmaya çalılıyprum hatalı gibi sayfam ya bana ceza olafak böyle işkence çektiriyolar galiba bazen yazmak için giriyorum valla topiğe girene kadar yoruluyorum msjları fazla okuyamıyoru ama heppp aklımdasınız. Güzel haberlerinizi okudukça mutlu oluyorum adınıza

Onu topikçe çözemedik kuzu. Dün konu açmıştım ya hamilelik ve iş verenle ilgili, orda konu dışı yorumum varmış güya zaten 4-5 yorumum var onlarda konu içi Elçin'de okudu bulamadı
allah allah. neyse ders almıs oldun
Amann amann töbeee siyaset bölümdende çok cezam var
Artık konu başlıklarını dahi açmıyorum ki dayanamayıp bişeyler yaazarım diye
aynen bendee. ama ben o zamanlar hamilelik topiklerini bırakma kararı almıstım, bdvde takılıyodum o yüzdne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…