Amin canım... Allah razı olsunBaşınız sağolsun,Allah sabır versin kalanlara,size..
ee niye ceza almışsın? mesaj atmıştır mune.Kız ben bdv de de takılmadım
siyasi takılmamak gerekiyomus sonra anladımOha
Benden çok yiyen bir minnoşbenım en fazla 7 gün zirve de bıraktım ♥
Yaaa evet sorma, doktorum 6'dan sonra orda oluyor akşama kadar 5e ayrılıyorum vallaİkili test için doktor haftaya salı randevu verdi ama yaptiricam mi yaptirmicam mi henüz kararsızım tatlisimyaptirmazsam salı değil de cumartesiyi beklerim daha da büyümüş olur.bakalim ne yapicam hala bilmiyorum yaa randevu saatinin geç saat olması çok heyecan verici değil mii doktor yüzünden mecburi tabi ama Allah kolaylık versin tatlisim,çok çabuk cumartesi akşam olsuun
Aa yapmazlar mı ki adet olmadığı zaman?Kuzu adet bitimi yapıyorlar diye biliyorum.kimi adetin 5.günü diyor ama doktor bana 8.gunu gel dedi anca hsgden sonra tutarsa tutar bise yoksa inşallah yakın zamanda alcaz güzel haberleri
Onu topikçe çözemedik kuzu. Dün konu açmıştım ya hamilelik ve iş verenle ilgili, orda konu dışı yorumum varmış güya zaten 4-5 yorumum var onlarda konu içiee niye ceza almışsın? mesaj atmıştır mune.
siyasi takılmamak gerekiyomus sonra anladım
Canım başınız sağolsun .Merhaba kızlar bayağıdır yoktum kayınpederim vefat ettiacil gece yarısı Ankara ya geldik tabi ben ne ovulasyon testi yapabildin nede yumurtladigim günü bilebildim zaten aklıma bile gelmedi çok üzgünüz ama kayınpederim gırtlak kanseriydi yatıyordu düşük olan gelebiligime çok sevinmiş çok mutlu olmuş sürekli anneme küçük nasıl diye sorarmış annem bunları anlatınca daha bı dikkat etmek istedik ama tabi zor oldu bu durumda bizim için 32 günde adet oluyorum 13. ve 18. Günü degerlendirmistik en son bugün de 27. Günüm bakalım inşallah annemin dualariyla çünkü çok istiyor bizde öyle Rabbim belli olmaz nasip eder diye dua ediyorum ve bekliyorum adet olmazsam pazar sabahı test yapacağım inşallah sizlerde dua edin inşallah geriye dönük okumaya çalıştım ama Red Phoenix hamileliğini öğrenmiş çok sevindim ve ikiz durumu var galiba çok güzel ya inşallah öyledir H E sende daha kontrole gidemedin herhalde özel e ama az kaldı inşallah meleğini göreceksin ve cinsiyetini de öğreneceksin inşallah
Bende bu sefer geç saate alıcam ama en fazla 11 -10 gibiİkili test için doktor haftaya salı randevu verdi ama yaptiricam mi yaptirmicam mi henüz kararsızım tatlisimyaptirmazsam salı değil de cumartesiyi beklerim daha da büyümüş olur.bakalim ne yapicam hala bilmiyorum yaa randevu saatinin geç saat olması çok heyecan verici değil mii doktor yüzünden mecburi tabi ama Allah kolaylık versin tatlisim,çok çabuk cumartesi akşam olsuun
Amann amann töbeee siyaset bölümdende çok cezam varee niye ceza almışsın? mesaj atmıştır mune.
siyasi takılmamak gerekiyomus sonra anladım
yaa ne güzel bişeyyy mucize yaa uyurken görüyosun falannn yerim ben onuuBende bu sefer geç saate alıcam ama en fazla 11 -10 gibi
Normalde 8 de falan giidyorum ya midem allak bullak oluyo bişey yiyemeyorum kuzumda uyuyo oluyo o zaman
Amin canım inşallahCanım başınız sağolsun .
Rabbım mekanını cennet eylesin .
Günahlarını affetsin inşallah
Evet canım az kaldı .
Pazartesi gidiyoruz inşallah
İnşallahh kuzumm rabbim sizlere isteyen herkese nasip etsin bizde heyecanlarınıza ortak olalım inşallahyaa ne güzel bişeyyy mucize yaa uyurken görüyosun falannn yerim ben onuu
Allahım bana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin o görüntüyü
Ben belalı çıktım görüyorsun hergün kk adliyesindeyim donumu sütyenimi atletimi hazır tutunOlsun kuzum hangisi kolayına gelirse fotoğraf çekersen mutlaka bana gönder ama
Bende 8 subatta dondum☺ bende ailemi cok ozledimözledim valla urfamı. 3 ay oluyor döneli
Gecmis olsun canim Allah bir daha yedirmezsin. Ben hic ban yemedim icimde kaldiDün deli oldum melül melül bakıyom topiğe giremiyorum çok zordu çook
allah allah. neyse ders almıs oldunOnu topikçe çözemedik kuzu. Dün konu açmıştım ya hamilelik ve iş verenle ilgili, orda konu dışı yorumum varmış güya zaten 4-5 yorumum var onlarda konu içiElçin'de okudu bulamadı
aynen bendee. ama ben o zamanlar hamilelik topiklerini bırakma kararı almıstım, bdvde takılıyodum o yüzdneAmann amann töbeee siyaset bölümdende çok cezam var
Artık konu başlıklarını dahi açmıyorum ki dayanamayıp bişeyler yaazarım diye
masallah daha ne kadar olabilirkiKızlar sizce var mı gebelik Eki Görüntüle 2257515
Yesssss be olma mı varKızlar sizce var mı gebelik Eki Görüntüle 2257515
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?