9unda adet olmam gerekiyordu döngüm 28gün genelde çok nadir 30günü buluyordu. Bugün de olmayınca test yapayım dedim. Yaaa ne bileyim gebe time markasının testini yaptım kötü yorumlar okudum o yüzden hala şüpheliyimmasallah daha ne kadar olabilirki
geçtimi gününüz ?
sağ salim kucagınıza alın inşallah bal gibide var :)9unda adet olmam gerekiyordu döngüm 28gün genelde çok nadir 30günü buluyordu. Bugün de olmayınca test yapayım dedim. Yaaa ne bileyim gebe time markasının testini yaptım kötü yorumlar okudum o yüzden hala şüpheliyim
Maşallah sağlıkla devam etsin inşallahKızlar sizce var mı gebelik Eki Görüntüle 2257515
inşaAllah sağlıcakla kucağınıza alırsınızKızlar sizce var mı gebelik Eki Görüntüle 2257515
sağ salim kucagınıza alın inşallah bal gibide var :)
Yaaa amiiin inşallahMaşallah sağlıkla devam etsin inşallah
Var gibi görünüyor inşallah sağlıcakla gün gün koyulaşirKızlar sizce var mı gebelik Eki Görüntüle 2257515
Yanlış değildir inşallah benimkide böyleydi günden güne koyulaştiYaaa amiiin inşallahYarın kan da vereyim bari haftasını girmeden. Yaa inşallah tüm isteyenler bu çift çizgi ile karşılaşır ve inşallah benim ki de yanlış değildir
nereye döndünBende 8 subatta dondum☺ bende ailemi cok ozledim
Ben Mersin de yasiyorum canim ailem orada yasiyornereye döndün ☺
İnşallah hayırlısıyla diyelimYanlış değildir inşallah benimkide böyleydi günden güne koyulaşti
artık pes ettiğini umuyorum kuzu
yok anca fırsatım oldu ve şimdi yaptım daha 2 dakika olmadan 2 çizgide mosmor olduartık pes ettiğini umuyorum kuzu
tacı bana devrettin.
2019 tavuk güzeli
hcg testide yaptınmı ?yok anca fırsatım oldu ve şimdi yaptım daha 2 dakika olmadan 2 çizgide mosmor oldubir anlam önemi varmıdır acaba ? H E 3. kez yumurtalama olur mu
Mosmor muyok anca fırsatım oldu ve şimdi yaptım daha 2 dakika olmadan 2 çizgide mosmor oldubir anlam önemi varmıdır acaba ? H E 3. kez yumurtalama olur mu
yok canım yapmadım bugün adet bekliyorum diye ve dün verdigim kan sonucu 0,17 yazıyordu gerek duymadımhcg testide yaptınmı ?
bıkmadın anam test yapmayada
Valla kuzum ne diyim doktorun bile bişey diyemedi ben ne diyem28 ini pik sayarsak dün bugün regl diye planlamıştık kaldı ki bugün ben olurum diye düşünüyordum belirtiler vardı ondan ovu yapmadim şimdi bir yapıyım dedim yine pik oldu bu
yani bebek olmadıgına eminsekyok canım yapmadım bugün adet bekliyorum diye ve dün verdigim kan sonucu 0,17 yazıyordu gerek duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?