ya korkarım benim içimden bir canavar çıkacakValla kuzum ne diyim doktorun bile bişey diyemedi ben ne diyem
İşte benım tecrübemde yokŞuna bak ben bunu hiç bu kadar kızgın görmemiştim testen korktum vallaH E herşey kitapta yazmaz tecrübe önemli
insan önce bi tecrübe edinir dimi hemen şak diye hamile olunur muİşte benım tecrübemde yok
Benımki ayda 1 kere pik oldu 2. Oldugunda hamileydım
Evet canım geçen c.tesi vardı ama tahmin yapmadı, hatta ayrıntılı ultrasondu yarım saat falan ama. Herhal emin olmadan ortaya birşey atmak istemedi diye düşündüm.Sen randevun ne zaman canım geçen hafta gitmiştin sanki bir tahmınde bukunmadı mı ??
tavuklarkulubuinsan önce bi tecrübe edinir dimi hemen şak diye hamile olunur mubak ben ne güzel tecrübeler ediniyorum yarın bir gün biri sorarsa bu konu uzmanı ben olacağım
insan önce bi tecrübe edinir dimi hemen şak diye hamile olunur mubak ben ne güzel tecrübeler ediniyorum yarın bir gün biri sorarsa bu konu uzmanı ben olacağım
Amaan en ıyısı canım emın değilse senın testın sonucunda cinsiyette yazar mı detaylı bır testtı ya ,,??Evet canım geçen c.tesi vardı ama tahmin yapmadı, hatta ayrıntılı ultrasondu yarım saat falan ama. Herhal emin olmadan ortaya birşey atmak istemedi diye düşündüm.
yok ya ben klomen ile kalmak istiyorum dün birkaç yorum okudum ikizler üçüzler havada uçuyorduçok şükür rabbım en kötü tecrubem kürtajdı ..
rabbım kimseye yaşatmasın . İnşallah sende hemen hamile kal daaa yeter bu kadan tecrube
Aman nasıl bakcan kızyok ya ben klomen ile kalmak istiyorum dün birkaç yorum okudum ikizler üçüzler havada uçuyorduhahahahaa
gel biz seninle ayrı bir sayfada takılalım canım 2 miz tavukdünyası diye bir grup kuralım sen çal ben söyliyim hahahahahatavuklarkulubu
1 tane de olsa ben bakmayacagım zatenAman nasıl bakcan kız
gel biz seninle ayrı bir sayfada takılalım canım 2 miz tavukdünyası diye bir grup kuralım sen çal ben söyliyim hahahahaha
gel biz seninle ayrı bir sayfada takılalım canım 2 miz tavukdünyası diye bir grup kuralım sen çal ben söyliyim hahahahaha
anam aldı merdaneyi hemen
İkiz belki ama üçüz çok zor beannesi yer onlarıı bir avazda doğsun gitsin işte her sene bir tane doguracagıma ikiz olsun bitsin aynı anda büyürler teyzesii
hayır yani yumurtluyorum diyede kızıyor ben anlamadım kianam aldı merdaneyi hemen
burda yumurtlayalım biz en iyisi ece
Aferin durun durdugunuz yerdeee harcanırsınızanam aldı merdaneyi hemen
burda yumurtlayalım biz en iyisi ece
e senin yumurtlamanda fenalık getirdi hep yumurtluyonhayır yani yumurtluyorum diyede kızıyor ben anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?