Hamiledir ne yapsa yeridirhayır yani yumurtluyorum diyede kızıyor ben anlamadım ki
evet üçüz zor ikiz iyidir o zaman ben başlıyım kolmene öyle hamile kalıyım zaten fazla fazla yumurtluyorumİkiz belki ama üçüz çok zor be
İnsan kafayı yer
evet gebelak haklısın biz hamile kalana kadar ne yapsan yeridir ama bende gebelak olursam o merdaneyi ben alıcam elimeHamiledir ne yapsa yeridir
evet üçüz zor ikiz iyidir o zaman ben başlıyım kolmene öyle hamile kalıyım zaten fazla fazla yumurtluyorumbirde onu kullanırsam 6ız falan dogururum herhalde
Ozamana kadar belki ben sakınleşiriöevet gebelak haklısın biz hamile kalana kadar ne yapsan yeridir ama bende gebelak olursam o merdaneyi ben alıcam elime
Merhaba kızlar bayağıdır yoktum kayınpederim vefat ettiacil gece yarısı Ankara ya geldik tabi ben ne ovulasyon testi yapabildin nede yumurtladigim günü bilebildim zaten aklıma bile gelmedi çok üzgünüz ama kayınpederim gırtlak kanseriydi yatıyordu düşük olan gelebiligime çok sevinmiş çok mutlu olmuş sürekli anneme küçük nasıl diye sorarmış annem bunları anlatınca daha bı dikkat etmek istedik ama tabi zor oldu bu durumda bizim için 32 günde adet oluyorum 13. ve 18. Günü degerlendirmistik en son bugün de 27. Günüm bakalım inşallah annemin dualariyla çünkü çok istiyor bizde öyle Rabbim belli olmaz nasip eder diye dua ediyorum ve bekliyorum adet olmazsam pazar sabahı test yapacağım inşallah sizlerde dua edin inşallah geriye dönük okumaya çalıştım ama @Brrk hamileliğini öğrenmiş çok sevindim ve ikiz durumu var galiba çok güzel ya inşallah öyledir H E sende daha kontrole gidemedin herhalde özel e ama az kaldı inşallah meleğini göreceksin ve cinsiyetini de öğreneceksin inşallah
Aa yapmazlar mı ki adet olmadığı zaman?
Heee her yerde gruplaşalım
9unda adet olmam gerekiyordu döngüm 28gün genelde çok nadir 30günü buluyordu. Bugün de olmayınca test yapayım dedim. Yaaa ne bileyim gebe time markasının testini yaptım kötü yorumlar okudum o yüzden hala şüpheliyim
Amin inşallah ya su an sevinemedim bile tamBebe time herald e bende yapmistim ama sadce gölge vardı sizinki var gibi yarın başka bi markayla deneyin yada kan verin aklınızda şüphe kalmasın inşallah vardır sağlıcakla tutunur bebeğiniz
Amin inşallah ya su an sevinemedim bile tamyarın verebilirsem kan vereceğim okulumun yanındaki sağlık ocağı kabul ederse misafir hasta olarak
Allahım ne güzel bir tablo bizde o günleri görürüz demi ElçinimHamile kaldıgımdan beri tek hayalim buydu
Ne yiceğini bilememek herşeyi istemekEki Görüntüle 2257512
Yaa gerçekten mi ilk kez duydum. Hastaneler alıyor mu peki ?Saglik ocakları cuma günü kan almıyor cnm ben boyle biliyorum sizin oralarda nasıl bilmem
yakınsın adanayaBen Mersin de yasiyorum canim ailem orada yasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?