- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Yaa gerçekten mi ilk kez duydum. Hastaneler alıyor mu peki ?
2 sınde basladi 6sında bitti canım 15 inde hastaneye gidicemCanım adetin 5.günü yapılıyor denildi dediğim gibi bana 8.günü gel dedi doktor onun dışında hiç bilgim yok seni yanlış yönlendirmek istemem senin adetin ne zaman bitti ?
Görüceksiniz tabi kiAllahım ne güzel bir tablo bizde o günleri görürüz demi Elçinim
İnşaAllahh meleğimmm inşallahGörüceksiniz tabi ki ♥
Rabbim daha daha güzellerini nasip etsin
Bulantısız kolay bir gebeliğiniz olsun ♥
Son beklediğiniz batlarınız olsun inşallaahh
ama bu çok tatlı YaaaaaaaaHamile kaldıgımdan beri tek hayalim buydu
Ne yiceğini bilememek herşeyi istemekEki Görüntüle 2257512
Bariz var canım hayırlı olsunKızlar sizce var mı gebelik Eki Görüntüle 2257515
Olur mu olur belki nokta atışı yaptınızKızlar klomen kullandığım ay gibi göğüs uçlarım sızlıyor sadece neden kiii? Tek ilişki ile hamile kalır mıyım ne dersiniz
Başınız sağ olsunMerhaba kızlar bayağıdır yoktum kayınpederim vefat ettiacil gece yarısı Ankara ya geldik tabi ben ne ovulasyon testi yapabildin nede yumurtladigim günü bilebildim zaten aklıma bile gelmedi çok üzgünüz ama kayınpederim gırtlak kanseriydi yatıyordu düşük olan gelebiligime çok sevinmiş çok mutlu olmuş sürekli anneme küçük nasıl diye sorarmış annem bunları anlatınca daha bı dikkat etmek istedik ama tabi zor oldu bu durumda bizim için 32 günde adet oluyorum 13. ve 18. Günü degerlendirmistik en son bugün de 27. Günüm bakalım inşallah annemin dualariyla çünkü çok istiyor bizde öyle Rabbim belli olmaz nasip eder diye dua ediyorum ve bekliyorum adet olmazsam pazar sabahı test yapacağım inşallah sizlerde dua edin inşallah geriye dönük okumaya çalıştım ama @Brrk hamileliğini öğrenmiş çok sevindim ve ikiz durumu var galiba çok güzel ya inşallah öyledir H E sende daha kontrole gidemedin herhalde özel e ama az kaldı inşallah meleğini göreceksin ve cinsiyetini de öğreneceksin inşallah
2 sınde basladi 6sında bitti canım 15 inde hastaneye gidicem
20 ayda gün aşırı olmayan şey şimdi ne bileyim kendimi kandıramazsın bileOlur mu olur belki nokta atışı yaptınız
Aynen onda belli olur herhalde, o da 10 gün sonra çıkacakmış, aklım orda biraz daAmaan en ıyısı canım emın değilse senın testın sonucunda cinsiyette yazar mı detaylı bır testtı ya ,,??
Aa neden ki :/ üzüldüm simdiBence yapmazlar ca im randevu verirler büyük ihtimal
Almila’nın dediği gibi adet bitimi çekiliyor hsg canım, daha sonra olması riskli çünkü hamilelik ihtimali varsa radyasyon almış olursun, zararlı o daAa neden ki :/ üzüldüm simdi
Yaa inşallahama bu çok tatlı YaaaaaaaamasAllah canım mutluluğunuz daim olsun
Bariz var canım hayırlı olsun
Amin canım sağolBaşınız sağolsun canim
Sağol canımBaşınız sağ olsun
Geçen ay aynilarini hatta fazlasını yasayip regl oldumKızlar benim daha 7günüm var içimde de bir umut yok sanki ama gögüslerim çok agrıyor dokundugumda bile uçları sızlıyor sanki kasıklarımdada ara ara batmalar oluyor nie acaba
Başınız sağolsunAmin canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?