Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hareketlerini hissetmediğimi söyledim. yani sadece seyirme gibi olduğunu. normal 1-2 haftaya hissedersin dedi.
amiin kuzum❤
Senın kızda senın gibi uysal sakın olucak demek ki kuzum .
Sakin sakinn dolanıyor anasının karnında kıyamıyor annesine vurmaya

Yerım onun ayaklarını ellerini maşallaah resmen mucize ya

Senın kızda senın gibi uysal sakın olucak demek ki kuzum .
Sakin sakinn dolanıyor anasının karnında kıyamıyor annesine vurmaya ♥

Yerım onun ayaklarını ellerini maşallaah resmen mucize ya
vallahi mucize. inanamıyorum hala var ya. oyyy ben de babası da uslu bebekmişiz bize çeksin :) aslında cok hareketli el salladı bize bugün ama zor bi hamilelik geçirmediğim için huzurlu bi bebek bekliyorum. stresten uzak hamilelik geçiriyorum insallah doğumum da öyle olur. özellikle doğumdaki stresten bebeklerin çok etkilendiğini düşünüyorum ben

Valla maşallaahh rabbim böyle huzurlu bir süreçle devam ettirsin inşalah

Benımki yazık debelendi durdu kusma zamanlarımda
Kesin deli dolu olcak baba deli anne deli nolcaktı sakin bişey bekleyemem

Allahım eşim küçükken evi terkedip gidermiş kafayı yerim heralde . Tasmayla gezeriz artık

Çok güzel canım masAllah ya böyle devam etsin hayırlı evlat olsun insAllah

İçimde umut yok sanki zaten ama normaldede gögsüm şişer ama bu kez uçları agrıyor bende merak ettim
Bende aynı durumdayım normalde göğüslerim şişer ve ağırırdı ama şimdi sadece uçları klomen kullanınca böyle olmuştum ama bu ay umutlu değildim ben eşim iki sefer gelebildi yani olmaz diye düşündüm ama uçları yara gibi sızlıyor

Ben de öyle ya avrıyor baya kayınvalidem baktı ovaladı felan ama hala agrıyor

hahaha kedilerle de ne iyi anlaşır
Çok güzel canım masAllah ya böyle devam etsin hayırlı evlat olsun insAllah
amiin çok sağol canım

Geçen ay aynilarini hatta fazlasını yasayip regl oldum
Gecikinciye kadar umutlanmamaya
Çalışın
Sonra üzülüyor insan
Eşim sürekli umutsuz konuşuyorum diye kızıyor ama adetime 10 gün kala göğüs ağrısı adet belirtisi bende bunu bile bile de kendimi kandırmak istemiyorum umutlanıp birşey çıkmayınca daha çok üzülüyorum o yüzden de adet gecikinceye kadar hiç bir belirtiyi hamileliğe yormamaya çalışıyorum :)

Belki gebelik oluştu ondan böyle çıktı canım baksana baya gittikçe koyu oldu ☺
Valla bilemiyorum artık inşallah öyle birseydir ben ne olur ne olmaz bugünü de yine değerlendiririm ama çok enteresan yanı kasiklarimda sancı vardı dedim kesin olucam tam tahmin ettiğim günüm zaten dedim Şimdi hesaplama yapıyorum 28 inde pik oldu 25 inde 29 unda 31 inde ilişki olmuştu belki 31 inde yaptığım tutmak üzeredir geç döllenme falan cart curt ben bu ayı hamile olarak kapatırım hahahahaha

Allah sabır versin canım bi tane eczaneci bayan adet görülmezse bile yine yumurtlama oluşuyormuş diyodu sen değerlendir canım zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…