Oyyyy maşallaaahhhh maşalllaaahhhoyyy kuzum çok güzeldi cenin pozisyonundaydı. herşeyimiz güzel çıktı çok şükür300gr 20 cm olmuşuz Allah isteyen herkese nasip etsin H E Red Phoenix can09e
sırtını bize dönmüştü kenardan gözünü görebildik sadeceOyyyy maşallaaahhhh maşalllaaahhh ♥♥♥
Kocaman olmusss minnaacıkk kızımızzz yaaaa ♥♥♥
Ayy kuzuum gözünaydın olsuuun.. fotomuz yokmu beklerim ben teyzesi olaraktaann❤oyyy kuzum çok güzeldi cenin pozisyonundaydı. herşeyimiz güzel çıktı çok şükür300gr 20 cm olmuşuz Allah isteyen herkese nasip etsin H E Red Phoenix can09e
İçimde umut yok sanki zaten ama normaldede gögsüm şişer ama bu kez uçları agrıyor bende merak ettimGeçen ay aynilarini hatta fazlasını yasayip regl oldum
Gecikinciye kadar umutlanmamaya
Çalışın
Sonra üzülüyor insan
Ayy inşallaahh rabbim kuxağımıza almayı nasip etsinsırtını bize dönmüştü kenardan gözünü görebildik sadecedarısı size teyzesi❤❤❤
hareketlerini hissetmediğimi söyledim. yani sadece seyirme gibi olduğunu. normal 1-2 haftaya hissedersin dedi.Ayy inşallaahh rabbim kuxağımıza almayı nasip etsin ♥
Utanmıss annesi kıyamammm
Senın kızda senın gibi uysal sakın olucak demek ki kuzum .hareketlerini hissetmediğimi söyledim. yani sadece seyirme gibi olduğunu. normal 1-2 haftaya hissedersin dedi.
amiin kuzum❤
vallahi mucize. inanamıyorum hala var ya. oyyy ben de babası da uslu bebekmişiz bize çeksin :) aslında cok hareketli el salladı bize bugünSenın kızda senın gibi uysal sakın olucak demek ki kuzum .
Sakin sakinn dolanıyor anasının karnında kıyamıyor annesine vurmaya ♥
Yerım onun ayaklarını ellerini maşallaah resmen mucize ya
Valla maşallaahh rabbim böyle huzurlu bir süreçle devam ettirsin inşalahvallahi mucize. inanamıyorum hala var ya. oyyy ben de babası da uslu bebekmişiz bize çeksin :) aslında cok hareketli el salladı bize bugünama zor bi hamilelik geçirmediğim için huzurlu bi bebek bekliyorum. stresten uzak hamilelik geçiriyorum insallah doğumum da öyle olur. özellikle doğumdaki stresten bebeklerin çok etkilendiğini düşünüyorum ben
Çok güzel canım masAllah ya böyle devam etsin hayırlı evlat olsun insAllahvallahi mucize. inanamıyorum hala var ya. oyyy ben de babası da uslu bebekmişiz bize çeksin :) aslında cok hareketli el salladı bize bugünama zor bi hamilelik geçirmediğim için huzurlu bi bebek bekliyorum. stresten uzak hamilelik geçiriyorum insallah doğumum da öyle olur. özellikle doğumdaki stresten bebeklerin çok etkilendiğini düşünüyorum ben
Bende aynı durumdayım normalde göğüslerim şişer ve ağırırdı ama şimdi sadece uçları klomen kullanınca böyle olmuştum ama bu ay umutlu değildim ben eşim iki sefer gelebildi yani olmaz diye düşündüm ama uçları yara gibi sızlıyorİçimde umut yok sanki zaten ama normaldede gögsüm şişer ama bu kez uçları agrıyor bende merak ettim
Ben de öyle ya avrıyor baya kayınvalidem baktı ovaladı felan ama hala agrıyorBende aynı durumdayım normalde göğüslerim şişer ve ağırırdı ama şimdi sadece uçları klomen kullanınca böyle olmuştum ama bu ay umutlu değildim ben eşim iki sefer gelebildi yani olmaz diye düşündüm ama uçları yara gibi sızlıyor
Çok dokunma istersenBen de öyle ya avrıyor baya kayınvalidem baktı ovaladı felan ama hala agrıyor
Aynen öyle yapamaya çalışıyorumÇok dokunma istersen
hahaha kedilerle de ne iyi anlaşırValla maşallaahh rabbim böyle huzurlu bir süreçle devam ettirsin inşalah
Benımki yazık debelendi durdu kusma zamanlarımda
Kesin deli dolu olcak baba deli anne deli nolcaktı sakin bişey bekleyemem
Allahım eşim küçükken evi terkedip gidermiş kafayı yerim heralde . Tasmayla gezeriz artık
amiin çok sağol canımÇok güzel canım masAllah ya böyle devam etsin hayırlı evlat olsun insAllah
Eşim sürekli umutsuz konuşuyorum diye kızıyor ama adetime 10 gün kala göğüs ağrısı adet belirtisi bende bunu bile bile de kendimi kandırmak istemiyorum umutlanıp birşey çıkmayınca daha çok üzülüyorum o yüzden de adet gecikinceye kadar hiç bir belirtiyi hamileliğe yormamaya çalışıyorum :)Geçen ay aynilarini hatta fazlasını yasayip regl oldum
Gecikinciye kadar umutlanmamaya
Çalışın
Sonra üzülüyor insan
Belki gebelik oluştu ondan böyle çıktı canım baksana baya gittikçe koyu oldu28 ini pik sayarsak dün bugün regl diye planlamıştık kaldı ki bugün ben olurum diye düşünüyordum belirtiler vardı ondan ovu yapmadim şimdi bir yapıyım dedim yine pik oldu bu
Valla bilemiyorum artık inşallah öyle birseydir ben ne olur ne olmaz bugünü de yine değerlendiririmBelki gebelik oluştu ondan böyle çıktı canım baksana baya gittikçe koyu oldu ☺
Valla bilemiyorum artık inşallah öyle birseydir ben ne olur ne olmaz bugünü de yine değerlendiririmama çok enteresan yanı kasiklarimda sancı vardı dedim kesin olucam tam tahmin ettiğim günüm zaten dedim Şimdi hesaplama yapıyorum 28 inde pik oldu 25 inde 29 unda 31 inde ilişki olmuştu belki 31 inde yaptığım tutmak üzeredir geç döllenme falan cart curt ben bu ayı hamile olarak kapatırım hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?