Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
morcivertkedi masallah kuzum iyi olmasına cok sevindim :)
Fit mutlu anne sen kan vermiştin sonuç ne çıktı yazdında benmi kaçırdım yoksa ?
Yazdm cnm 1.20 çıktı bugün ovu testim de pik oldu bklm ne zmn çatlıycak eger yumurtlamaysa tabi bugün yine kasık ağrım var ya bi de sabhtan beri kabızım deli olcam karnım taş gibi oldu ya Bayadır hic böyle olmamıştım

İnşallah olur kuzum yaaa belli olmazsz :)görmemişim mesajı kaçırmışım :)

Hayırlısı olsun canım bklm ama ben yumurtlama oldguna inanamiom
Saplantılı bi şekilde 40 gun sürmüş olacak döngüm bu duruma bakacak olursak bugün 27. Gun
Ah canım keşke içerde neler oldugunu görebilsek işte
Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için inşallahhhhhh tez zamanda allah sağlıklı ve hayırlısını versin :)

Kızlar adet söktürmek için işe yarayan bir çareniz var mı yahu? Soğandan başka? Çörek otu falan diyor nette ama içtim bir tatlı kaşığı bakalım. Pek bir belirti yok daha..

Kızlar adet söktürmek için işe yarayan bir çareniz var mı yahu? Soğandan başka? Çörek otu falan diyor nette ama içtim bir tatlı kaşığı bakalım. Pek bir belirti yok daha..
Canım maydanoz suyu da söktürüyormuş diye duymuştum eğer gebelik şüpheniz varsa maydanoz suyu kullanmayın deniliyor kaynatıp içiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…