- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Kurban olsunlar onaoyyy kuzum çok güzeldi cenin pozisyonundaydı. herşeyimiz güzel çıktı çok şükür300gr 20 cm olmuşuz Allah isteyen herkese nasip etsin H E Red Phoenix @can09e
amiiinn sizinkilerin de güzel haberlerini alalımKurban olsunlar onayavrum benim nice güzel haberlerini alalım kuzumuzun
çok sağol canım darısı sizleremorcivertkedi masallah kuzum iyi olmasına cok sevindim :)
Fit mutlu anne sen kan vermiştin sonuç ne çıktı yazdında benmi kaçırdım yoksa ?
Yazdm cnm 1.20 çıktı bugün ovu testim de pik oldu bklm ne zmn çatlıycak eger yumurtlamaysa tabi bugün yine kasık ağrım var ya bi de sabhtan beri kabızım deli olcam karnım taş gibi oldu ya Bayadır hic böyle olmamıştımmorcivertkedi masallah kuzum iyi olmasına cok sevindim :)
Fit mutlu anne sen kan vermiştin sonuç ne çıktı yazdında benmi kaçırdım yoksa ?
İnşallah olur kuzum yaaa belli olmazsz :)görmemişim mesajı kaçırmışım :)Yazdm cnm 1.20 çıktı bugün ovu testim de pik oldu bklm ne zmn çatlıycak eger yumurtlamaysa tabi bugün yine kasık ağrım var ya bi de sabhtan beri kabızım deli olcam karnım taş gibi oldu ya Bayadır hic böyle olmamıştım
Hayırlısı olsun canım bklm ama ben yumurtlama oldguna inanamiomİnşallah olur kuzum yaaa belli olmazsz :)görmemişim mesajı kaçırmışım :)
Maşallah canım yaoyyy kuzum çok güzeldi cenin pozisyonundaydı. herşeyimiz güzel çıktı çok şükür300gr 20 cm olmuşuz Allah isteyen herkese nasip etsin H E Red Phoenix @can09e
Kız sana klomen mi vereceklermiş? Yumurtlamada sorun olanlara veriliyor ya o ben tavuk misaliyim diyeydin yayok ya ben klomen ile kalmak istiyorum dün birkaç yorum okudum ikizler üçüzler havada uçuyorduhahahahaa
Amiin inşallahinşaAllah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Ah canım keşke içerde neler oldugunu görebilsek işteHayırlısı olsun canım bklm ama ben yumurtlama oldguna inanamiom
Saplantılı bi şekilde 40 gun sürmüş olacak döngüm bu duruma bakacak olursak bugün 27. Gun
Maşallah kuzumoyyy kuzum çok güzeldi cenin pozisyonundaydı. herşeyimiz güzel çıktı çok şükür300gr 20 cm olmuşuz Allah isteyen herkese nasip etsin H E Red Phoenix @can09e
Amin insAllah cnmAh canım keşke içerde neler oldugunu görebilsek işte
Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için inşallahhhhhh tez zamanda allah sağlıklı ve hayırlısını versin :)
Valla bebiş yoksa gecikmeden gelsin inşallah adet :) insan sinir olur hem yok hem gelmiyor2 gündür giremiyom ya ben dükkandaydıkırmızı kartıda yemedim halen patlamaya hazır bomba gibiyim
Kız yok.. sabah gine test yaptım dı bembeyaz gölge bilem yoktu.. 3 gün geçti şiştiim sinir cabası.Valla bebiş yoksa gecikmeden gelsin inşallah adet :) insan sinir olur hem yok hem gelmiyor
İnşallah gelir bian önce ceyloşumKız yok.. sabah gine test yaptım dı bembeyaz gölge bilem yoktu.. 3 gün geçti şiştiim sinir cabası.
Canım maydanoz suyu da söktürüyormuş diye duymuştum eğer gebelik şüpheniz varsa maydanoz suyu kullanmayın deniliyor kaynatıp içiliyorKızlar adet söktürmek için işe yarayan bir çareniz var mı yahu? Soğandan başka? Çörek otu falan diyor nette ama içtim bir tatlı kaşığı bakalım. Pek bir belirti yok daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?